Листопад (Yaprak dökümü) - Тема 48

• 34 697
  • 765
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро!
sinite o4i, благодаря за кафето.  Heart Eyes
На мен лично няма да ми хареса някакъв захаросан край. Не казвам, че трябва да е и трагичен, но да не е и прекалено лигаво и сапунисано, като при латиносериалите. Надявам се да намерят баланса.
Спокоен ден! Hug

# 256
И от мен хубав ден  bouquet

# 257
Добро утро  Hug К А Т И , много хубави снимки  Hug

# 258
Али Ръза й казваше "пъстроока пустинна сърна".  Peace
Смеете се вие, ама и аз толкова искам хубав край за Лейля. Дано го дочакам. Тя го заслужаваPraynig

Да,да........Ама всеки във филма ако получаваше каквото заслужава-какво ли трябва да очаква Ферхунделата...........  Tired Надявам се сценаристите да се "опомнят" най-накрая и да и поднесат заслуженото........  Mr. Green Най-отблъскваща ми е нейната героиня,визуално-също..........  Tired
Някой може ли да ми прати линк на сватбата между Ферхунде и Шефкет в градината........  Praynig  Praynig  Praynig

# 259
  • España (Плевен)
   В една от темите във форума се казва:
Между другото миналата седмица в Турция бе излъчен последния епизод на Листопад...

# 260
Добро утро. Мерси за кафенцето.  Hug

Между другото миналата седмица в Турция бе излъчен последния епизод на Листопад...

Това не е вярно. Последния епизод ще го дават в края на декември.  Naughty

# 261
Добро утро и от мен. След деня на будителите (вчера) се събудих  и вече съм тук с вас ...  Mr. Green

Чакам утре сериите с интерес и довечера снахата Фикрет да видим как ще се представи при Слави ... hahaha

# 262
  • У ДОМА
Добро утро и от мен. След деня на будителите (вчера) се събудих  и вече съм тук с вас ...  Mr. Green

Чакам утре сериите с интерес и довечера снахата Фикрет да видим как ще се представи при Слави ... hahaha

Тя Бенну ще се представи добре ,ама за Дългуча не съм сигурен !Все занимава гостите си със собствените си простотии и неудачи и в крайна сметка от интервюто става едно голямо нищо !!!
Дано този път не е така! Joy Joy Joy

# 263
Дългуча ще го удуша с маркуча ... ако пак се изложи както със Сюнгюл. Той вече е на възраст за пенсиониране от ТВ медиите и да вземе да се захване с нещо друго ... например да ми дадат една мотика номер № и да отиде да копаее на полето, а зимата да реже и пренася дърва по домовете  hahaha hahaha hahaha

Ще ивидм довечера как ще се изложи качествено!

# 264
Смеете се вие, ама и аз толкова искам хубав край за Лейля. Дано го дочакам. Тя го заслужаваPraynig

Някой може ли да ми прати линк на сватбата между Ферхунде и Шефкет в градината........  Praynig  Praynig  Praynig

Пак ви моля.......... Peace

# 265
  • На изток от рая...
http://www.youtube.com/watch?v=q8GuzE9X5SE&feature=related

Моля заповядай.

# 266
  • Пловдив
Явно това се е отнасяло за последен епизод на някой от сезоните... Thinking

ББ: Може Неджля да отгледа бебчето на Лейля. Mr. Green hahaha hahaha
ББ: Това и аз си го помислих, като прочетох вариантът за край на allisas73.  Shocked
Ако така стане ще е баси извратения филм Mr. Green Laughing Mr. Green

Сега обърнах внимание на анкетата в блога - http://listopad-bg.blogspot.com/
За момента най-нещасна двойка са Неджля и Джем (и аз гласувах за тях).
Кога ще имаме нова анкета?
Съжалявам ако е обсъждано ,не съм прочела Simple Smile
Ами следващата седмица предполагам ще има - покрай смъртта на Джем някак си настроението се смарангяса Twisted Evil и не вървеше да мислим за анкети (или поне аз така усещам нещата)... Та затуй тази седмица сме без анкетка в блога Crazy

А вие не забравяйте тази вечер да гледате Фикрет: днес от 22:30 в "Шоуто на Слави"

# 267
  • У ДОМА
Нека да разнообразим заспалата обстановка с Джеврие ханъм!

Алабала&Ники Май ти изтина кафенцето от чакане на подсладителите,ама аз не се притеснявам защото знам че го пиеш студено Joy Joy JoyДа ти е сладко!

# 268

И аз толкова много искам хубав край за лейля и за Оуз също.

# 269

И аз толкова много искам хубав край за лейля и за Оуз също.
И аз също, това е единствена истинска споделена любов във филма бива ли да ги разделят Sad ББ Оуз да си излеги примерно 10 години затвор и да са си пак с Лейля като излезе. Това е справедливо наказание Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт