Морска Звезда (Deniz yildizi)

• 108 765
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
  • София
newsm78
Пелин как реагира на това,че Дениз и Мелих излизат заедно?
 Twisted Evil
Побесня, скара се с Мерт,че не ги проследи!

# 196
newsm78
Пелин как реагира на това,че Дениз и Мелих излизат заедно?
 Twisted Evil
Побесня, скара се с Мерт,че не ги проследи!
Побесня ми тя е змия

# 197
  • España (Плевен)
   hahaha hahaha и не знае какво иска..

# 198
То в този сериал повечето не знаят какво искат. Иначе според Дениз е много хубава, те и другите не са за изхвърляне де... А Мерт има мн красиви очи. Като цяло наистина много бавно се развива действието, но в Турция е така. Те дават много пари за сериали и почти няма да видите чужд сериал по тяхна телевизия, за разлика от България. И от тази гледна точка, за да си избият разходите правят сценария по-дълъг.

Междудругото миналата седмица в Турция бе излъчен последния епизод на Листопад, така че сами си правете сметка при положение, че тук е с мноооооо епизоди назад сериала....

# 199
леле леле лелееее направо немога да повярвам колко може да е глупава Дениз  Naughty
а някои знае ли какво учи Бану,защото явно не е медицина ?  Thinking

# 200
  • София
леле леле лелееее направо немога да повярвам колко може да е глупава Дениз  Naughty
а някои знае ли какво учи Бану,защото явно не е медицина ?  Thinking

За Бану се съмнявам,че даже и гимназията не е завършила.Мисля, че ходи на уроци,или да завърши средното или тепърва да кандидатства, а пред майка си и сестра си твърди,че следва медицина, и то даже втори курс!Но когато трябваше да говори с лекаря, който казваше какво му е на баща и, тя нищо не разбираше, от това, което и обясняваше лекаря! Дори обезболяващо не знаеше какво е.Майка и и сестра и още тогава трябваше да се светнат,че не учи!

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 09:20 от Тайна

# 201
  • Варна
леле леле лелееее направо немога да повярвам колко може да е глупава Дениз  Naughty
а някои знае ли какво учи Бану,защото явно не е медицина ?  Thinking

За Бану се съмнявам,че даже и гимназията не е завършила.Мисля, че ходи на уроци,или да завърши средното или тепърва да кандидатства, а пред майка си и сестра си твърди,че следва медицина, и то даже втори курс!Но когато трябваше да говори с лекаря, който казваше какво му е на баща и, тя нищо не разбираше, от това, което и обясняваше лекаря! Дори обезболявщо не знаеше какво е.Майка и и сестра и още тогава трябваше да се светнат,че не учи!
Егати и родителите да не знаеш какво върши дъщеря ти и дори дали учи още  Crazy  ooooh!

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 09:21 от Magosniwa

# 202
Да се запиша и аз във вашите редици, въпреки че ми се стъжни като разбрах колко ще е дълъг сериала

# 203
  • София
      На тая куха майка  Joy, такава дъщеря и се пада! Как се изхвърля документ, без дори да го прочетеш?

# 204
  • IT
Ма тая верно е като селския идиот майката на Бану.

# 205
      На тая куха майка  Joy, такава дъщеря и се пада! Как се изхвърля документ, без дори да го прочетеш?

Аз като я видях как го гледа ми се стори, че не може да чете тая жена.  newsm78
Мелих нещо си спомня Дениз  Laughing ще се влюби сигурно, но така му се пада на "мъжкаря"  hahaha hahaha

# 206
  • София
   И на мен същата мисъл ми мина,та тя изобщо не се опита да го прочете! Реши ,че не трябва и го хвърли...

# 207
И аз мисля, че неможе да чете...остави, че го изхвърли ми и после каза на Бану, че са били някакви бележки, а не документ и ако го беше прочела щеше да разбере,че е документ за стипендия.
И според мен Мелих ще се влюби в Дениз и много ще се радвам да видя бясната физиономия на Пелин   hahaha
Бану как я хвана яд като Метвеш (ако не бъркам името) целуна Юзгюр  Simple Smile Щом е изкарала добри резултати на тестовете значи учи, но май още не се знае какво Simple Smile

# 208
  • España (Плевен)
Щом е изкарала добри резултати на тестовете значи учи, но май още не се знае какво Simple Smile
Когато се видяха пред университета след изпита с Пелин, Бану й каза,че ако са били в една зала щяла да и даде да препише. Едва ли торкова учи..

# 209
  • España (Плевен)
И Бану не кара ли кандидат изпит с Пелин, за да ги приемат вече в университета. Лъже майка си, че ходи, а тя тепърва ще влиза...  newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт