Морска Звезда (Deniz yildizi)

• 108 767
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Мене таз Дениз мнооого ме дразни,ей такова грозно чудо няма,пък и тъпо,та вдлъбнато,ама какво да се прави...
Въпреки всичките си идиотии Бану ми допада,върти всички на малкия си пръст...е и това ще сърши все някога,но най-хитра от всички излезе  Mr. Green
Мелихчо ще се влюби..да,да

# 211
  • София
И Бану не кара ли кандидат изпит с Пелин, за да ги приемат вече в университета. Лъже майка си, че ходи, а тя тепърва ще влиза...  newsm78 newsm78
Дори лъже,че е втора година  ooooh!!

# 212
Щом е изкарала добри резултати на тестовете значи учи, но май още не се знае какво Simple Smile
Когато се видяха пред университета след изпита с Пелин, Бану й каза,че ако са били в една зала щяла да и даде да препише. Едва ли торкова учи..

нали преди 1,2 епизода я дадоха,че учи и тогава каза нещо от сорта на "ще им покажа на всички зубари" точно когато сестра и искаше да влезе и тя беше заключила и след това скри учебниците  Simple Smile

може да не е изкарала някоя година (да са я оставали на поправителни) затова да е заедно с Пелин, но пък тогава едва ли щеше да взима стипендия...а пък ако е набор на Пелин техните не се ли сещат, е няма как да е 2 курс  Laughing

# 213
  • София
Здравейте, и аз следя филмчето, интересен ми е.Ако някой го е гледал по турската, защо не напише какво ще се случи напред, естественно с бели букви.

# 214
Какво стана с откраднатите пари? Обвиниха ли Дениз?

# 215
  • IT
Обвиниха я, тя не искаше да каже и най-накрая, забравих как се казваше помощницата в дома на професора, каза че тя и ги е дала. Въобще не мога да разбера защо Дениз си мълчи и прикрива без да казва и така се оплита както сега защо не каза на Мерт.
Пелин как може да е толкова глупава да вярва на Мелих не знам...

# 216
Денизчето много ме дразни вече, много просто момиче. А Джелял докога ще търпи търтея Берна да му се качва на главата ooooh!

# 217
  • София
  Абе това главоболие много ме съмнява, да не открият и на жена му тумор?

# 218
Нещо образът на Дениз ми куца. Уж отначалото искаха да я представят като ербап момиче, с достойнство. А тя се държи като абсолютен плазмодий. Верно й е тежко положението, ама това, че се оставя да я тъпчат и заплашват без да реагира, не е особено за възхищение.

# 219
Дениз наистина дразни и в повечето случаи постъпва много глупаво, но се надявам да има градация в образа и.
Мелих май се влюбва и ще си намери майстора този женкар.

П.П Някой питаше дали някъде се качват епизодите,в замунда ги има
http://www.DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=Deniz+Yild … =0&incldead=1

# 220
  • IT
Оф, така ми стана жал за Суна, какъв живот води това момиче.
Е Дениз е 100 пъти по-добре с изправена коса, отколкото с онази перушина.

# 221
Така е, съгласна съм, Дениз  е по-хубава с права коса. И на мен ми е мъчно за Суна, дано тя да намери голямата любов, защото го заслужава, заслужава човек, който истински да я обича, а не като Озан към Бану. Ама и Йозгюр много ме кефи без очилата ще е по-добре, как само се досети, че Пелин е фалшифицирала резултатите.

# 222
Единствената свясна роля е на Мерт.Другите са от тъпи по-тъпи.Само нерви си образувам ,докъто го гледам. ooooh!

# 223
  • София
   Що ли сънят на Бану не беше истина? А аз така се израдвах!

# 224
  • IT
Този Мелих какви планове измисля Simple Smile ама да не падне сам в капана.

Общи условия

Активация на акаунт