Листопад (Yaprak dökümü) - Тема 48

• 34 765
  • 765
  •   1
Отговори
# 165

Разбрах какво имаш предвид. Пак там видях и клип за последната 175 серия .......

То филма още се снима и дори и актьорите не знаят какъв ще е сценарият.  Laughing

# 166
Добро утро. Да ви е сладко.

ЧЕСТИТ ДЕН НА НАРОДНИТЕ БУДИТЕЛИ!!!

Хубав понеделник! Heart Eyes

# 167
  • до една звездичка
То филма още се снима и дори и актьорите не знаят какъв ще е сценарият.  Laughing

Дали?  Laughing

# 168
Разбрах какво имаш предвид. Пак там видях и клип за последната 175 серия .......

Да не вземат сценаристите да превърнат филма в някоя безконечна сага като Форестърови newsm78?

# 169
series lover добре дошла  bouquet
Фенка на Лейля?

Даааааааа !
Браво и още веднъж добре дошла Simple Smile Simple Smile
Снежи мерси за кафето  bouquet

Да не вземат сценаристите да превърнат филма в някоя безконечна сага като Форестърови newsm78?
Даааа ,ужас дано не се получи така Sad Предпочитам тъжен край пред 1254635 серии....

# 170

Aктрисата Бену Йълдъръмлар се видя със своя много близка приятелка, с която са прекъснали връзка. Срещата е била в студиото на “Шоуто на Слави” в неделя вечерта. Екипът на Трифонов е открил журналистката Емилия Петрова, която навремето живяла в съседна къща до тази на Бену. Тогава актрисата е още малка и именно българката я е научила да чете на кирилица, както и да пее някои руски песни. Срещата между двете ще бъде излъчена в “Шоуто на Слави” във вторник от 22,30 часа.

Междувременно актрисата, която е по-известна като Фикрет, се е срещнала и с българската си колежка Ирена Маринова, която я озвучава в хитовия сериал “Листопад”.

Бену е много впечатлена от София и българската национална кухня. Вчера се е разходила в центъра на столицата и е посетила катедралата “Св. Александър Невски”.

В реалния живот тя е щастливо омъжена и има дъщеря на име Ада. На турски името означава “остров”. Освен с участието си в “Листопад” турската актриса е известна и от сцената на Истанбулския градски театър. (24часа

Това може и да ви е познато така, че се извинявам ако е било публикувано в темата Grinning

# 171
Добро утро и от мен.  Hug
Ангелче, страхотен аватар с Лейля и Оуз.  Peace
За наследството на Джем, каквато и да е, Неджля му е съпруга и има право на част от това наследство.  Peace
И аз нямам търпение да видя утре вече Фикрет по БТВ.  Party
Дано само Слави не се изложи като с Инджи от Перла и да направи едно хубаво интервю с Бену.Flutter
Честит празник на всички, които празнуват днес.      bouquet

# 172
series lover добре дошла  bouquet
Фенка на Лейля?

Даааааааа!
Браво и още веднъж добре дошла Simple Smile Simple Smile
Снежи мерси за кафето  bouquet

Що пък браво? Laughing Laughing Laughing
За другото - моля!  Hug

Бену е голяма сладурана на снимката.  Heart Eyes

# 173
Добро утро!
Утре няма Листопад,но пък ще гледаме Фикрет. Дано Слави да не се лигави както винаги и да се представи на ниво,защото когато Сонгюл Йоден му беше на гости се направи на маймуна,поне на мен не ми хареса как се държа.  Twisted Evil

# 174

Дано само Слави не се изложи като с Инджи от Перла и да направи едно хубаво интервю с Бену.Flutter

ДАНО Laughing!!!
Чак се притеснявам, като знам как се държа като пълен дивак с Инджи Laughing

# 175
Значи Фикрет вече си е отишла. Дошла е в събота и вчера на запис са направили предаването и си  е заминала така ли?

# 176
Извинете ме ,че се отклонявам от темата,но вчера като пътувах кам Монтана и преди с.Скомля от лявата страна на пътя имаше почти същото дърво като това от Листопад и то така седеше самотно ,никое др дръвче иле храстче не беше до него.

# 177
Няма да гледам Фикрет при Слави.
Не уважавам този водещ и от години не следя предаванията му.
Слави едва ли си пада по турски сериали, ама на него дали да вземе интервю, кой знае какви глупости ще приказва,
най-малкото ще му липсва отношение към госта.
Но ще чакам вашите коментари. Praynig

# 178
  • до една звездичка

Според мен, всичко си зависи от госта.

Извинявам се на феновете й, но доколкото си спомням, Инджи се държа доста глуповато. Хилеше се с повод и без повод, нищо съществено не каза...

А Бену изглежда доста по-зряла и интелигентна. В тази връзка, паралел между нея и Инджи като събеседници не може да бъде направен. И интервюто с нея би било далеч по-съдържателно.

Ще видим, де. При Слави всичко е възможно. Все пак, от всичко на света той най-много обича да слуша собствения си глас.  ooooh!

# 179

Според мен, всичко си зависи от госта.

Извинявам се на феновете й, но доколкото си спомням, Инджи се държа доста глуповато. Хилеше се с повод и без повод, нищо съществено не каза...

А Бену изглежда доста по-зряла и интелигентна. В тази връзка, паралел между нея и Инджи като събеседници не може да бъде направен. И интервюто с нея би било далеч по-съдържателно.

Ще видим, де. При Слави всичко е възможно. Все пак, от всичко на света той най-много обича да слуша собствения си глас.  ooooh!

И мен това ме притеснява. Да не почне да занимава гостенката със себе си, вместо да й даде възможност да каже повече неща.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт