Листопад (Yaprak dökümü) - Тема 48

• 34 707
  • 765
  •   1
Отговори
# 225
Ванилия75, а ти къде видя някой да обижда Лейля?
Някои само не я обичаме- какво лошо има в това?

Визираш Неджля като красива и силна ,което ще рече ,че според теб Лейля е точно обратното.
Магоснива ББ какво става с Оуз?Смисъл казваш ,дано Лейля да започне нов живот с Аху.Това имах предвид Simple Smile

# 226
  • Варна
Ванилия75, а ти къде видя някой да обижда Лейля?
Някои само не я обичаме- какво лошо има в това?

Визираш Неджля като красива и силна ,което ще рече ,че според теб Лейля е точно обратното.
Магоснива ББ какво става с Оуз?Смисъл казваш ,дано Лейля да започне нов живот с Аху.Това имах предвид Simple Smile

бб Нали пише че се сбогува с Оуз  Rolling Eyes Аз искам да си остане с Оуз но като гледам накъде вървят нещата  Confused Май накрая Лейля и Неджля ще си останат без половинка до себе си  Sick и Фикрет на там е тръгнала  ooooh!

# 227
И остава сценаристите да завършат филма със сцена на щастливо влюбения Шевкет и преродената към добро Ферхунде, прегърнати ooooh!

# 228
Magosniwa, благодаря.  Hug
ББ Мисля, че Ферхунде и Шефкет няма да са заедно накрая. За да се обедини семейството, Ферхунде и Оуз, са излишни. Лейля и Шефкет трябва да си търсят щастието с други хора. Такава е моята логика с приближаването на края и случващите се събития в последните серии.

Последна редакция: пн, 01 ное 2010, 20:25 от Snejka

# 229
Снежка, аз толкова искам да има добър край за всички от семейство Текин, но ми влезе една мисъл в главата, бб да не би Лейля да се сбогува не с Оуз, а с живота си. Много тъжно гледаше в последната серия с бебето на ръце , а известно е, че има следродилна депресия....И Али Ръза да трябва да преживее отново ужаса, който е преживал със сестра си. Трагичен образ е Лейля, разкъсвана между любовта към семейството си и Оуз. Невъзможността да живее без семейството си или без Оуз, да я тласне към самоубийство. Лейля ми е любимка, никак не искам да свършва в психиатрична клиника или със самоубийство..... Cry

# 230
Снежка, аз толкова искам да има добър край за всички от семейство Текин, но ми влезе една мисъл в главата, бб да не би Лейля да се сбогува не с Оуз, а с живота си. Много тъжно гледаше в последната серия с бебето на ръце , а известно е, че има следродилна депресия....И Али Ръза да трябва да преживее отново ужаса, който е преживал със сестра си. Трагичен образ е Лейля, разкъсвана между любовта към семейството си и Оуз. Невъзможността да живее без семейството си или без Оуз, да я тласне към самоубийство. Лейля ми е любимка, никак не искам да свършва в психиатрична клиника или със самоубийство..... Cry
ББ Дано не си права. На мен Лейля не ми е любимка, но не искам да и е отреден такъв край, наистина.

# 231
Да не дава Господ, аз пък харесвам Лейля с всичките и кусури, грешки, слабости. Не забравям никога, че това е все пак екранен образ и не бива човек да е краен.

# 232
ББ: Няма да съм съгласна пак да се обедини семейството. Един вид--квото и да става, да сме до мама и тате. Аз лично не го разбирам това може би, знам ли. Те не се спряха. Стане нещо--хоп всичките се изсипват там. Аз съм малко рязка, но понеже лично за тези отношения имам други разбирания, и това ми идва малко повече. Лично аз съм за отделянето на децата и семействата и всеки да си решава проблемите сам.

# 233
За феновете на Фахрие Евджен - снимки от някакъв сериал, в който е участвала през 2006-а.
http://www.facebook.com/#!/album.php?aid=30222&id=101398903248061

Red Velvet, ББ то ако е за отделяне - филмът трябваше отдавна да свърши. Посланието на сериала е друго.

# 234
Сега гледам промото за сряда--Хайрие не се спира. Щяла да уволни едната помощница, другата само щяла да чисти--настани се в къщата веднага  ooooh!

# 235
Сега гледам промото за сряда--Хайрие не се спира. Щяла да уволни едната помощница, другата само щяла да чисти--настани се в къщата веднага  ooooh!

В контекст с това се сетих за лафа - Дай му на човека власт и му гледай сеира Peace

# 236
Това в къщата на Неджля ли става? Струва ми се, че скоро Неджля ще я насмете.  Laughing Laughing Laughing

# 237
tzarina аз бих добавила към властта и парите  Flutter

# 238
  • Варна
Това в къщата на Неджля ли става? Струва ми се, че скоро Неджля ще я насмете.  Laughing Laughing Laughing
Ще и покаже вратата  smile3513  hahaha

# 239
Ще и покаже вратата  smile3513  hahaha
hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт