Листопад (Yaprak dökümü) - Тема 48

• 34 738
  • 765
  •   1
Отговори
# 270
Да ви кажа, че на мен ми дотегна все Лейля да е нещастната, да е пренебрегнатата и да ощетена от живота Naughty Искам поне малко щастие и на нейната улица Peace

# 271
Serenata, много мерси!  Hug

Да ви кажа, че на мен ми дотегна все Лейля да е нещастната, да е пренебрегнатата и да ощетена от живота Naughty Искам поне малко щастие и на нейната улица Peace

Тя донякъде и сама си го прави това.........  Tired
Предостави и се не една възможност да е сред хора,да се чувства полезна,но.........тя не пожела!  Rolling Eyes

# 272
добро утро!
Довечера да гледате  Шоуто на Слави.

# 273
biskit , е нали трябва да има и такъв герой, който все да е встрани от хората и никога да не се поучава от грешките си, на фона на всички останали умни и разсъдливи Joy

# 274
biskit , е нали трябва да има и такъв герой, който все да е встрани от хората и никога да не се поучава от грешките си, на фона на всички останали умни и разсъдливи Joy
А те определено всички останали са умни и разсъдливи, на чело с Шевкетчо и .... да не изреждам другите  hahaha hahaha hahaha

# 275
Не казвам,че Лейля не се учи от грешките си.  Peace Тя разбра,че Оуз е грешка, много я нарани,но тя не можа да се отърси от чувствата си към него.Тя слуша сърцето си ,не разума-Неджля е точно обратното.........  Tired
Много ми е мъчно,че все е сама и понякога незаслужено я упрекват.....но-филм!  Rolling Eyes

добро утро!
Довечера да гледате  Шоуто на Слави.

И да не гледаме,надяваме се поне вие да гледате и утре да разказвате и показвате.......  Laughing  Embarassed

# 276
А те определено всички останали са умни и разсъдливи, на чело с Шевкетчо и .... да не изреждам другите  hahaha hahaha hahaha

Вярно всички са толкова умни и разсъдливи, направо да се чудиш как може да им се случват такива работи. smile3532
За мен перфектната комбинация е Лейля и Неджля в едно. Всяка има това, което липсва на другата.  Peace

# 277
# 278
Аз мисля, че си заслужава съдбата.

# 279

И аз на моменти съм била на мнение, че сама си проси това, което й се случваше, но сега на съм на вълна ,,мъка ми е за Лейля,, Joy Като видях и Неджля как я подмина при джамията и явно показа, че не желае да има нищо общо с нея, ами дожаля ми за девойката Cry, нали си е винаги нещастна.

# 280
Еми.....явно сме на една вълна..............  Crazy

# 281

И аз на моменти съм била на мнение, че сама си проси това, което й се случваше, но сега на съм на вълна ,,мъка ми е за Лейля,, Joy Като видях и Неджля как я подмина при джамията и явно показа, че не желае да има нищо общо с нея, ами дожаля ми за девойката Cry, нали си е винаги нещастна.
Никак не ми е мъчно, и то не защото съм безчуствена.На мнение съм, че или е много глупава, или е мазохист, след като повтаря една и съща грешка 100 пъти.Трябва да си изключително глупав за да не прецениш, че подобна връзка е пагубна, и че просто трябва да се откажеш.Такива хора не будят у мен уважение.Дори не мога да я съжаля.

# 282
Да ви кажа то в този сериал няма един щастлив. Като изключим Нехир и Ахмед, но те са второстепенни образи. Затова смятам, че всички заслужават хубав поучителен край, без Ферхунде, че е много дразнеща напоследък. Пък и в тоя труден живот на кого са му притрябвали излишни, натоварващи драми...

# 283
Лейля и Оуз са единствената вълнуваща двойка във филма.

# 284
Да ви кажа то в този сериал няма един щастлив. Като изключим Нехир и Ахмед, но те са второстепенни образи. Затова смятам, че всички заслужават хубав поучителен край, без Ферхунде, че е много дразнеща напоследък. Пък и в тоя труден живот на кого са му притрябвали излишни, натоварващи драми...

Напоследък ли...........  Sick

Allisas 73- аватарът ти е супер и много подходящ.......  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт