Листопад (Yaprak dökümü) - Тема 48

• 34 705
  • 765
  •   1
Отговори
# 315
Бенну беше много истинска. Peace

# 316
Леле, направо се превивах от смях с това интервю. Дори и когато говореше сериозно в очите й имаше едни пламъчета. Толкова е позитивна тази Бенну, жалко , че ролята й е от друг характер. Като се замислих, май в сериала не се е усмихнала. Е, не мога да пропусна слово излиянията на Слави, част от които тя не разбра кому бяха нужни, но .....
Единствено ми е жал, че не каза нищо от кухнята ....
дано наистина да й е харесало при Слави, и да прати и другите да гостуват : ))))

ала бала&Ни ки това, което поне аз разбрах, е знае за следващите 6 серии къде и как ще снима, а за  няма Иво.

# 317
Тук ще споделя нещо с бели букви, така малко по-големи от обикновено, което моля феновете на Слави с чувствителни души да не четат.  bowuu
ББ А бе тая кратуна няма ли кой да го разкара най-после от БТВ-то! Абе човеко, гостът ти е дошъл да разкаже за себе си на зрителите, и ние гледаме заради него, а не да ти слушаме ...аааааааргххх...  #Cussing out от години все едни и същи - жалби за младост и колко си смотан, та не можеш да свъртиш жена, ама иначе знаеш да свириш на цигулка, ашколсун!  Абе води един свързан разговор, задавай смислени въпроси и изслушвай госта, жената ти се смееше в лицето пред всички, бе еееей! И пак си пробутва изтъъъъъъъркания номер “ставам ли за кино-звезда“. Абе жената не е дошла да ти слуша глупостите бе, а да се срещне с българската публика на Листопад от името на целия екип, а тоя се прави на шут, демек “вижте ме колко съм забавен и оригинален“. Божеееее, Божееее, благодаря ти, че ми даде сили да го изтърпя, заради сладураната Бенну!
Ох, по-добре съм сега!  Rolling Eyes
Феникс Светкавицата е страхотна! Много ми хареса как беше облечена, хареса ми че е весела и непринудена, много се смя със Слави.
На мен ми изглежда малко щура и нестандартна натура с този откачения смях  smile3532 smile3532 smile3532
Да, така изглежда!  Hug  Grinning Във всеки случай Слави беше шашнат и респектиран.  Mr. Green

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 23:49 от soya-fen

# 318
  • В тъмната гора.
Леле, направо се превивах от смях с това интервю. Дори и когато говореше сериозно в очите й имаше едни пламъчета. Толкова е позитивна тази Бенну, жалко , че ролята й е от друг характер. Като се замислих, май в сериала не се е усмихнала. Е, не мога да пропусна слово излиянията на Слави, част от които тя не разбра кому бяха нужни, но .....
Единствено ми е жал, че не каза нищо от кухнята ....
дано наистина да й е харесало при Слави, и да прати и другите да гостуват : ))))

ала бала&Ни ки това, което поне аз разбрах, е знае за следващите 6 серии къде и как ще снима, а за  няма Иво.

да следващите 6 серии ще играе, до 172-ра, а за след това незнае. за Ферхунде каза, че претърпява метаморфоза, поне спрямо тяхното семейство, променя се и започва да им помага. но никога един лош образ не може да стане изцяло добър.

# 319
Оуз и Лейля мен ме вълнуват, докосват сърцето ми,  докато другите просто ги гледам, никаква емоция не изпитвам.

И аз така. Peace

Бенну ми беше малко странна, особено със смеха й, не че не ми хареса, ноо можеше да е една идея по-сдържана. Мое мнение. Peace

# 320
Соя-фен,написааното в бяло припокрива и моето мнение за този "водещ'. Close

# 321
  • В тъмната гора.
Оуз и Лейля мен ме вълнуват, докосват сърцето ми,  докато другите просто ги гледам, никаква емоция не изпитвам.

И аз така. Peace

Бенну ми беше малко странна, особено със смеха й, не че не ми хареса, ноо можеше да е една идея по-сдържана. Мое мнение. Peace

Аз пък точно тази нейна непринуденост харесах, а най-много се развълнувах като се видяха с Емилия...направо си пуснах сълзите...много мило ми стана...много.
Стига вече с това позиране и заучени фрази...и преводача много ми хареса, начина му на превод.

# 322
В началото беше много напрегната, не знам какво са й казвали за Слави, ама направо го размазваше с поглед, нещо от жанра “само посмей!“

# 323
Соя-фен много си забавна  Joy Че той Слави повече говори за Ферхунде, отколкото за Фикрет  Crazy

# 324
Соя-фен много си забавна  Joy Че той Слави повече говори за Ферхунде, отколкото за Фикрет  Crazy
Абе може ли такова нещо, това са броени минутки, трябваше да си подготви въпроси, да чуем нещо и за другите актьори, как се сработват, как върви, интересни моменти и т.н. А той кажи та кажи за колко време правите един сезон! И Ферхунде, та Ферхунде! Еййй, направо ме изкара от кожата тоя човек! Как не стана бай Слави и един кючек да изиграе, да се покаже пред Светкавицата. Сонгюл я беше питал дали играе кючек, викам си тука ша са фърли направо самия той.  Mr. Green

# 325
  • Благоевград
момичета, има ли го някъде качено интервюто със Бенну? Бях на работа и не успях да го гледам  Cry

# 326
Добро утро!
Бену е сладурана. Явно, че всичко си зависи от госта. Браво!

Развитие???
Това да се въртиш в омагьосан кръг не е развитие, а малоумие... Това е като мишката , която върти колелото и си мисли, че стига до някъде, а всъщност стои на едно място. Да, но мозъците на Лейля и Оуз би трябвало да са доста по-развити от мозъка на опитната мишка. Мен всъщност ме е яд, че Лейля не успя да прояви малко себеуважение и затъва все повече и повече в дупката наречена Оуз. Харесвах самоуверената, усмихната и лъчезарна Лейля, която беше сгодена за човек като Назми.
Аз все си мисля, че истинската любов окриля и те кара да се усмихваш на света, че любовта не е вечно страдание (що сълзи и сополи проля това момиче, може да напълни Босфора).
И съм убедена, че, за да можем да обичаме истински човека до нас, би трябвало да се научим да обичаме първо себе си, да имаме реална преценка за достойнствата и недостатъците си. Лейля е абсолютна мазохистка, тя е приела вечната роля на "нещастница" и сама се въвлича все по-надолу?
Вълнуваща двойка??? Оуз и Лейля??? С празния и лишен от всякакво чувство поглед на Лейля? С дървената поза на абсолютен пън - дори, когато я прегръща и целува "любимият мъж"? С флегматичните движения, все едно е вечно дрогирана? Винаги създава впечатлението, че насила е с него - никаква тръпка, никакъв живец. Едва ли има мъж, когото можеш да задържиш с абсолютната апатия, която показва Лейля.
Съгласна съм с всичко!

За празния поглед си има обяснение всеки път. Обикновено като гледа с него Лейля е пред голяма дилема или проблем и не знае какво решение да вземе.
Хахаха, явно напоследък, а и в по-предните серии, почти постоянно е в дилема.  Laughing Laughing Laughing

Да, повече от това на Неджля  Peace
Защо да е по-заслужила за щастие от Неджля?

Лейля и Оуз са единствената вълнуваща двойка във филма.
И какво им е вълнуващото? Единствено това, че семейството на Лейля не го приема, ако беше приет - нямаше да има нищо вълнуващо. ББ: Или може би, заради това, че покрай изпълненията му Лейля все гледа като натровена и реве. Много е развълнувана, наистина.

И аз толкова много искам хубав край за лейля и за Оуз също.
Като напишете край имам чувството, че ще умират.  Laughing

Хубав да ви е денят!   bouquet

# 327
момичета, има ли го някъде качено интервюто със Бенну? Бях на работа и не успях да го гледам  Cry

И аз така  Rolling Eyes
 Praynig

# 328
http://vbox7.com/play:ceb57301  И аз сега ще го гледам-заповядайте!   bouquet

# 329
ех, човек да не изкаже мнение, братчеееее...... Joy

Общи условия

Активация на акаунт