Листопад (Yaprak dökümü) - Тема 48

• 34 673
  • 765
  •   1
Отговори
# 435
ААаааааааа Не, все съм си мислела, че няма накъде да изпростее, ама направо ме втрещява вече. ooooh!

# 436
  • Пловдив
Ужасен кошмар!!!
Всъщност това са най-големите страхове на Неджля...

А Хайриетка няма спиране - щяла да подрежда живота на Неджля ooooh! Тя щото си е подредила нейния, та почна и на другите да реди.... В крайна сметка стана ясно какво е в главата и - върти-суче, но целта и е да се добере до парите на починалия си зет... Пълна простакеса Sick Sick Sick

Добре поне, че Ръзата има акъл и за нея, та и скръцна със зъби Crazy

# 437
Вече ми е жал за Неджля с тия кошмари.
И преко сили да кажа-Оуз като телце става.
Ферхунде пак се върти около Шевкет.За чий такова обаче? Rolling Eyes

КОга пак два епизода че не разбрах?

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора.
Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор. 

# 438
То бива, бива, ама тая вече просто се не оля, ами нас.а #2gunfire Към такива хора човек как да изпита жал ми кажете? Това същество просто трябва да бъде постоянно смачквано, тъпкано и унижавано, за да си знае мястото и да не меца много-много пред хората.

# 439
Хайрието спирки няма и това си е, даже Ръза да й скръцне, тя си знае нейното и нейното си пее.

Сега ми е интересно как ще се развият нещата.

# 440
Интересно ми е какво пак е замислила Ферхунде  newsm78
Хайриетоооо - ужас! няма такава наглост, простотия, селяния... не се сещам вече за др. определения. Али Ръза правилно и говори, ама кой да го чуе?! Да видим Неджля кога ще и бие шута. Тя от дума не разбира Хайрие, та сигурно ще има скандал - отново.

# 441
Като се сърдиш си много грозна hahaha hahaha

# 442
Извинете, че ще се намеся - следя сериала и ви чета, но рядко пиша. Но тази вечер не мога да се сдържа - Хайрието ме изкара извън нерви - даже метнах една възглавничка по телевизора, с коеот окончателно убедих всички вкъщи, че нещо ми има.
Може ли такава наглост и безочие. Бих казал "о, свещена простота", но и това ще й е малко - как може да е толкова нагла, проста, нахалана до безобразие и тъпа - и защо дъщеря й мълчи и не я сложи на място? Какво й мълчи - е стига където Хайриетка се държи като господарка, където не й е работа, а иска да довлече и цялата пасмина (вкл. Лейля - те ще се сдобрят, за да живее Хайрието царски), а й изнудва дъщеря си да подкрепя оня мухльо. И сега ако някой каже, че Текинови нямат вина (макар и косвена) за смъртта на Джем - как го забравиха за 3 дни и почнаха да се разпореждат (хайриетка) с парите му.
А и Нехир - това да не й е съседската къща та се влачат по всяко време - и какво дошла в дома на млада вдовица, за да циври, че щерка й ще работи в Милано - такава несъобразителност - на Неджля и е само до гости, ама сигурно трябваше и да успкоява Нехирката, че милката лигличка Седеф ще си живее живота в Италия.
Извинете, ако съм била по-рязка и многословна. Много съчувствам на Неджля - самата аз съм губила много неочаквано близък и знам как се чувствах - затова съм изцяло на нейна страна сега.

# 443

Щото път тя /Ферхундела/ е умила зорите, видиш ли Whistling

# 444
  • В тъмната гора.
Гледате ли онлайн 167 епизод?
Върви в момента.

# 445
  • Варна
the slayer много готин аватар и подпис на Бъфи  със Спайк и Бъфи с Енджъл имаш  Grinning Явно и ти като мен си падаш по ванпирски истории  Laughing

# 446

Ъ? Rolling Eyes

# 447
Ъ? Rolling Eyes

Нали Ферхито каза на Джейда като се видяха в кафето, че като се намръщи е много грозна. А аз правя насрещен коментар пред телевизора - щото пък ти си умила зорите, демек , щото ти пък видиш ли си много по-хубава от нея Joy

# 448
 ooooh! не го схващам пак.Умила зорите-кое е зорите?Умила е измила.

# 449
ooooh! не го схващам пак.Умила зорите-кое е зорите?Умила е измила.

Е да де, така е, права си, ама аз нарочно го написах така, може би трябваше да сложа голяма буква У да се подсетят останалите, че го казвам с насмешка по адрес на ферхито.

Общи условия

Активация на акаунт