Листопад (Yaprak dökümü) - Тема 48

• 34 610
  • 765
  •   1
Отговори
# 450
ooooh! не го схващам пак.Умила зорите-кое е зорите?Умила е измила.

Има такъв лаф.
Демек си много красива, та чак си измила утрото с красотата си.
Нещо подобно.
 Wink

# 451
Много ми хареса Неджля, когато се изправи срещу свекърите и реши да довърши проектите на Джем! Вместо да се дрогира с лекарства и да хленчи, мацката се хвана сериозно да работи.

Лейля пак направи поредната  глупост ooooh! Няма да му дойде акъла на това момиче Sick
Заслужава си цялото страдание- тя сама се стреми към него с всички сили!

# 452
Днешните серии много ме ядосаха  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Е няма такава простащина, несъобразителност и нахалство:
Първо на малоумното Хайрие й казаха не пипай нищо, но тя продължава, какво си мисли, че дъщеря й просто си говори глупости. А Нехир как си позволява без предупреждения да ходи в Неджля, каква й е тя, не била чужда...такива несъобразителни хора не съществуват. Неджля сега изгуби мъжа си, пък тези ще ходят да я занимават със себе си, като чели си има малко грижи. Уникална простота.
Другото, което много ме изнерви: Лейля, отново загрижена, отиде въпреки всичко и поднесе съболезнования на Неджля, а тя, ако имаше малко култура да беше казала благодаря. Много се е озлобила, а това не отива на опечален човек. Пък и сестра й също има повод да й се сърди, но не го прави. Направо имах чувството, че Неджля мрази Лейля от дъното на душата си.
Относно Оуз и Лейля, че като не са се виждали от толкова време, защо да не правят секс, нали са млади хора, това е начин да изразиш любовта си. Нормално е и на двата да им се иска. Ако беше нагона само, Оуз да си намерил някой курва, без излишни проблеми, които да го натоварват.

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 22:33 от moon_spell

# 453
the slayer много готин аватар и подпис на Бъфи  със Спайк и Бъфи с Енджъл имаш  Grinning Явно и ти като мен си падаш по ванпирски истории  Laughing

Да Magosniwa , голям фен съм - и започнах от това сериалче, затова му отдавам чест  Simple Smile

# 454
Аз също смятам, че има право.. просто до този момент Неджля си е мълчала само заради Джем - да не го засегне... Но вече Джем го няма Sad и Неджля изкарва на показ истинската си същност...
Каква и е истинската същност? Не виждам нищо лошо в това, че иска да продължи работата на Джем. Не се държа и грубо със свекърите си, просто каза на Кемал, че няма да се откаже от правата си и ще работи по проектите на Джем, което означава, че няма да "яде" от наследството наготово, а ще си го заслужи. А на Сузан й каза да я остави на мира и е права - госпожата просто вече прекалява. Какво трябваше да направи, според теб?

Сънят на Неджля беше ужасен. Какво ли означава?  Shocked
Хайриета скоро ще я гонят, ама тя си го заслужава. Седнала да мести без да пита и да превъзпитава прислужниците. Тц, тц, голяма шефка се извъди.

Лейля пак си търси белята. Вижда, че нещо не е наред с бизнеса и Оуз я подвежда за пореден път, ама не - тъпче се. Ами той защо я лъже? Като я обича толкова - да й каже истината или да се опита да си вади парите с честен труд. Не може да е сам, все трябва да има някой около него, който да тормози и да измъчва с тъпите си изпълнения.

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 22:38 от Snejka

# 455
ooooh! не го схващам пак.Умила зорите-кое е зорите?Умила е измила.

Има такъв лаф.
Демек си много красива, та чак си измила утрото с красотата си.
Нещо подобно.
 Wink
Laughing
Сега вече го разбрах и ми е смешно.

Сънят й беше ужасен. Какво ли означава?  Shocked
Сънищата са проява на подсъзнанието-страхове и мисли,за които не си даваме сметка.
Неджля сънува как й казват,че е мъртъв,а тя не вярва и го чака.Съзнанието й отказва да приеме че го няма вече. Confused

# 456
Добре де, но всъщност откъде се отключи тази непоносимост/ненавист в Неджля към сестра й? Мъча се да се сетя за този момент и не ми хрумва нищо newsm78 В смисъл - нали се бяха сдобрили след инцидента в банята, после се скараха заради Назми. Лейля обвини сестра си, че заради нея страда. И оттогава ли Неджля не може да превъзмогне това обвинение или нещо съм пропуснала след това във филма?

# 457
Много ми хареса Неджля, когато се изправи срещу свекърите и реши да довърши проектите на Джем! Вместо да се дрогира с лекарства и да хленчи, мацката се хвана сериозно да работи.

Лейля пак направи поредната  глупост ooooh! Няма да му дойде акъла на това момиче Sick
Заслужава си цялото страдание- тя сама се стреми към него с всички сили!

Ами как да не ги сравнявам двете.Разликата е огромна, и тази серия го доказа.
Едната се мобилизира и изправя очи в очи с реалноста без да се страхува.Изправя се със самочувствие и характер.Къде ти в ЛЕЙЛЯ такива качества?Слаба, безхарактерна, и неуважаваща себе си жена.

# 458
Добре де, но всъщност откъде се отключи тази непоносимост/ненавист в Неджля към сестра й? Мъча се да се сетя за този момент и не ми хрумва нищо newsm78 В смисъл - нали се бяха сдобрили след инцидента в банята, после се скараха заради Назми. Лейля обвини сестра си, че заради нея страда. И оттогава ли Неджля не може да превъзмогне това обвинение или нещо съм пропуснала след това във филма?
Не, нищо не си пропуснала. Оттогава и двете се избягват.

Естел, възможно е.

# 459
  • София
   Скоро се сетих , Лейля как така не изпада вече в депресии? Много добри доктори имат там!

# 460

Според мен Неджля просто се предпазва от следващият път, в който Лейля евентуално ще я будне пак и ще каже"Аз какво съм виновна"То при Лейля нещата са иди ми-дойди ми.Сама не може да се уточни със себе си.

# 461
   Скоро се сетих , Лейля как така не изпада вече в депресии? Много добри доктори имат там!
Е как да изпадне в депресия, нали сега е с Оуз, той и дава сила и вдъхновение.

# 462

Дава й Оуз един по-здрав.И тя се хваща като куче за кокъл.

# 463
  • София
Пфуу, все го забравям Оуз!

# 464
Пфуу, все го забравям Оуз!
Той е лекарството.  hahaha Лекува я с грехометъра.  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт