Листопад (Yaprak dökümü) - Тема 48

• 34 610
  • 765
  •   1
Отговори
# 405
  • Благоевград
Тази Хайрието, защо не я изгонят най-накрая в нейната си къща. Разбирам, че иска да е до дете си (или по-скоро до парите на зет си), но е крайно време да си отиде вкъщи.
ОТ известно време насам все се чудя от къде ми е познат офиса на Ферхундето и Яман и чак днес зацепих - това е същата сграда, в която беше офиса на Джавидан, а там, където е Ферхунде, беше офиса на Нимет  Laughing От колко време ги гледам, чак сега се усетих  ooooh! Laughing

# 406

Ама и Неджля вече реши, че най-накрая може да си покаже рогцата на свекърите Twisted Evil

Според мен си е права.Просто си защитава правата.Те изобщо не изчакаха и взеха да й пращат адвокати да я притискат,  да се възползват от мъката й за да допусне грешка.

Еееее, ама как да не се ядосвам на тъпата Лейля.Явно наистина му е златен на Оуз.

# 407
  • Варна
Оле Оузчо голичак  Heart Eyes smile3508

# 408

На мен пък не знам защо, но не ми е никак секси. Simple Smile

# 409
  • Пловдив
Ама и Неджля вече реши, че най-накрая може да си покаже рогцата на свекърите Twisted Evil
Според мен си е права.Просто си защитава правата.Те изобщо не изчакаха и взеха да й пращат адвокати да я притискат,  да се възползват от мъката й за да допусне грешка.
Аз също смятам, че има право.. просто до този момент Неджля си е мълчала само заради Джем - да не го засегне... Но вече Джем го няма Sad и Неджля изкарва на показ истинската си същност...
Еееее, ама как да не се ядосвам на тъпата Лейля.Явно наистина му е златен на Оуз.
Лейля патката за пореден път задоволи нагона на Оузчо, който май я търси само, за да си начеше... златния Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 410
Чини ми се, че "Айриетка скоро ще изхвърчи като костилка от дупе от къщата Thinking Егати му и господаршата станала ooooh!
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Само чакам опечалената щерка да си дойде, да види разместването  #2gunfire

# 411
  • Варна

На мен пък не знам защо, но не ми е никак секси. Simple Smile
Една фенка по малко и повече за мен  Joy

# 412

На мен май ми се струва, че нея я сърби повече от него. Laughing

# 413
Честно да си кажа на мен много ми харесва Сердар.Трябваше да играе той някоя главна роля.Много чаровна усмивка има. Grinning

# 414
Странни хора сте вие.
Добре де, не може ли да обичаш някой от цялата си душа, колко и ужасен и неподходящ да е той в очите на околните?
Някои хора живеят така цял живот.
Тя е тази, която губи, защо е тази злоба у вас, направо недоумявам, честно.
 Tired

# 415
Чини ми се, че "Айриетка скоро ще изхвърчи като костилка от дупе от къщата Thinking Егати му и господаршата станала ooooh!
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Само чакам опечалената щерка да си дойде, да види разместването  #2gunfire

Ще се изкефя да я натири едно хубаво, ма то Хайрието просто няма и да я рабере.

# 416
  • Варна

На мен май ми се струва, че нея я сърби повече от него. Laughing
Имат си нужди хората  Mr. Green Все на сухо ли да стоят като Али Ръза и Хайрие  Laughing

# 417

Ами всеки си решава как ще живее.Въпроса е да не пречи на никой.При нея се получава така, че постоянно товари семейството си с грешките който повтаря и потретя.
Аз злоба не виждам в постовете, всеки си коментира, за това е и темата. Peace

# 418

Кой каза, че не му харесва гледката ? Да , и на мен не ми харесва - това, че Лейля се е облегнала на тези мускули  newsm78

# 419

Е нужди нужди, ами да променят малко хората.Все едно и също бива ли. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт