ББ Дано накрая да не стане Джейда да остане с Оуз. Поне мога да й призная, че никога не го изостави в труден момент.
Ако се сетиш още нещо за серията пиши
ББ Ако наистина вкарат Оуз в затора, ще е добре имам предвид, поне няма да го убият
.
Абе само аз ли се издразних на момента,когато дойде Али Раза на строежа и Шефкет се изцепи-"Майсторе,направи един чай"...сякаш него кой знай каква го е скъсала,доколкото не съм кьорав на тоя строеж бай Шефкет само си клати мандрахурниците и дреме като е.ана мисирка,че да кара човека и чайове да му носи.Егати и семейството аз, на всички им дай да командват,тая дъртата и тя се изживява като кралска особа,много грозно от нейна страна едвам погребали Джем и айде му обсеби къщата като някой паразит,че и момичетата взе да действа,сякаш е някакъв тартор там.
Лейля ми е по-симпатична от Недjля в интерес на истината,по-нежна,по-женствена,търсеща закрила,и аз съм си падал по такива жени,с тях се чувстваш силен.А щях да забравя,Фикрет много ме изкефи при Слави,въпреки че плешивия учиндолски кирпич пак не беше в час,може да се мъчи да копира Джей Лено,но не може и на косъма да му се намаже,и аз харесвам Ферхунде,ама тая жена насреща ти също е хубава,ръба дори един комплимент не й каза,Феникс Светкавицата..това можа да му измисли приматският мозък на Гонзо Виелицата!Че и претенции към тия там претендентите ще има,бегай бе!
).Току-виж обичливият Оуз пак си сменил предпочитанията.
).Току-виж обичливият Оуз пак си сменил предпочитанията.
Е, няма такива уникални постове като твоите!!!Всеки път като ги чета се хиля като варена тиква.........
Това обаче не ми променя мнението,че си напълно заблуден по отношение на Ферхунде.........
Не мисля,че тя заради Седеф направи аборт!Тя изобщо не се зарадва,че ще има дете-даже не се и двоумеше какво да прави-просто отиде и го махна-защото така е по-удобно за егоист като нея.Пък и бременна нямаше как да се усуква около Левент...... 

Препоръчани теми