Листопад (Yaprak dökümü) - Тема 48

• 34 597
  • 765
  •   1
Отговори
# 510
Мишел, мерси много за превода   bouquet  bouquet  bouquet ББ Дано накрая да не стане Джейда да остане с Оуз. Поне мога да й призная, че никога не го изостави в труден момент.

бб оНЗИ НА фЕРХУНДЕТО, СЕГА ДЕТО СЕ ДВИЖИ С НЕЯ, МАФИОТА, ГОВОРИ С ЕДИН ПОЛИЦАЙ...та полицая му каза, че са засекли разговори и знаят, че Оуз е в Трабзон и се крие там, не  е напуснал страната. ще му организират шайка  ище го хванат.
Надали Оуз ще е с някоя, вероятно ще влезе направо в затвора.

Мишел направо си повече от златна Simple Smile   bouquet Simple Smile Ако се сетиш още нещо за серията пиши baby_neutral  ББ Ако наистина вкарат Оуз в затора, ще е добре имам предвид, поне няма да го убият  Cry.

# 511
  • В тъмната гора.
ББ Май нищо хубаво не го чака и в затвора, ръката на мафията е дълга.
Джейда нали се обади на номера, от който Оуз я търси, та тогава човека и каза, че от Трабзон се обажда. когато говориха с Оуз, Джейда каза, че Ферхунде не го е предала, а Лейля, а той каза знам. Искаше да разбере какво е направила ферхунде, какво се е случило, каза и да гледа добре сина им.

# 512
Здравейте,мацките)  bouquetАбе само аз ли се издразних на момента,когато дойде Али Раза на строежа и Шефкет се изцепи-"Майсторе,направи един чай"...сякаш него кой знай каква го е скъсала,доколкото не съм кьорав на тоя строеж бай Шефкет само си клати мандрахурниците и дреме като е.ана мисирка,че да кара човека и чайове да му носи.Егати и семейството аз, на всички им дай да командват,тая дъртата и тя се изживява като кралска особа,много грозно от нейна страна едвам погребали Джем и айде му обсеби къщата като някой паразит,че и момичетата взе да действа,сякаш е някакъв тартор там. ConfusedСедеф си продължава да си ме дразни,прецака брака на Шефкет с Ферхито,като му се слагаше постоянно,сега си би шута.Заради нея Ферхунде абортира и тръгна с който и падне да забрави любовта си към Шефкет,който не знам защо по какви сценаристки изгъзици още обича.А той е толкова смотан,че ще се опита и да се възползва от това май. #2gunfireЛейля ми е по-симпатична от Недjля в интерес на истината,по-нежна,по-женствена,търсеща закрила,и аз съм си падал по такива жени,с тях се чувстваш силен.А щях да забравя,Фикрет много ме изкефи при Слави,въпреки че плешивия учиндолски кирпич пак не беше в час,може да се мъчи да копира Джей Лено,но не може и на косъма да му се намаже,и аз харесвам Ферхунде,ама тая жена насреща ти също е хубава,ръба дори един комплимент не й каза,Феникс Светкавицата..това можа да му измисли приматският мозък на Гонзо Виелицата!Че и претенции към тия там претендентите ще има,бегай бе!

# 513
Цялото семейство са.......... Sick

А,майката? Как се разполага с чужда къща.Ще размества и пренарежда,ще си посреща гости,ще се прави на шефка.....
Ще натяква на Неджля,как да помога на брат си и че само устно Джем се е отказал и бля-бля........
Не мога да я понасям  #2gunfire

ГОЛО ГОЛЕМО  Wink

# 514
Абе само аз ли се издразних на момента,когато дойде Али Раза на строежа и Шефкет се изцепи-"Майсторе,направи един чай"...сякаш него кой знай каква го е скъсала,доколкото не съм кьорав на тоя строеж бай Шефкет само си клати мандрахурниците и дреме като е.ана мисирка,че да кара човека и чайове да му носи.
Не знам дали ви направи впечатление всеки път,като имаха "включване" от строежа,майсторите все ковяха един палет,коваха,разковаваха-голяма дейност кипеше... Снощи обаче,палета го нямаше,т.е.нямаше какво да "строят".Та шефът Шефкет ги прати поне един чай да му донесат да  не скучаят.
Срещата между двете сестри пред квартирата беше позор за паметта на Джем.Смятам,че заради него Неджля трябваше поне да приеме съболезнованията.Другата пък вече си изми ръцете-от нея,щедрата,толкова.Ако и за нея се грижеха,колкото заслужаваше,не ми се мисли къде щеше да е в момента.Жалко,че дори паметта на един светъл човек не ги накара за малко да забравят себе си и дребните си ежби.
Когато Оуз се прибра след затвора при Джейда и детето,тя му вдигаше луди скандали заради Берат и държеше да не се забърква в мръсни сделки.Лейля състави изречение относно пистолета,после послушно прие факта;влезе си кротко в къщата,все едно не си е тръгвала;отказа да има отношения с Оуз преди развода,след което си легнаха.Ей такова нещо му трябва на Оуз за жена:послушно,глупаво,зависимо,лесно за манипулиране.Лошо няма,проблем има само,ако Лейля удвои глупостта си,т.е.да забременее и увеси на Али Раза,дето вече душа под наем носи,и себе си и детето си.

# 515
  • У ДОМА
Така е! като дадат на простия малко власт и става страшно!Направо започна да коли и беси дето се казва! -та така и с Хайрие #2gunfire
Горкия Али Ръза се опитва да я опитоми и да и налее малко акъл ама полза никаква  ooooh!

# 516
  • до една звездичка
Подозирам, че Неджля няма още дълго да търпи тази "задушевна семейна идилия" и ще даде пътя на Текинови вкупом, ама...

А някой знае ли какво ще сътворят пак онези кобри Ферхунде и Джейда?

# 517
Добре де, ама как се издържат тея хора? Текинови. Али -Реза получава пенсия...и до там. Лейля не печели, Шевкет също, Хайрие - вече е шефка , не шие, Айшето малка.... Или са много големи пенсиите или трябва по-честичко да са на гости на Неджля.... А тя трябваше да приеме съболезнованията от сестра си!
Браво на Фикрет за отношението и към децата на Тахсин!

# 518
Имам изградено мнение, че хора като Хайриета са абсолютни паразити. Все на чуждия гръб живеят и така им е по-лесно, разбира се.
А и се сетих за една стара поговорка за такива като нея - вари го, печи го, Тодоран си е Тодоран. И Фикрет се кара навремето с нея заради алчността й, и Неджля, и Али Ръза колко пъти й три сол на главата, тя си е тя Naughty

# 519
Текинови... или трябва по-честичко да са на гости на Неджля....
Ако бяха всичките като Раза:тактични,деликатни,сдържани,да разбират от намек само;по-добра среда за Неджля за известно време не би могло да има.За какво й е Шефкет ревливия,дето сам има нужда да го утешават и ще гледа сестра си с гладен поглед за съдружие;Хайрие,която трябва да я вържат и да й запушат устата,за да й секне простотията,или Лейля,която да обижда всички с лъжите си как ходи да пазари в леглото на Оуз(тя там си изкара студентството,конференциите и сега домакинството  Simple Smile).Току-виж обичливият Оуз пак си сменил предпочитанията.
По-далеч от такива е единствения избор за Неджля.

# 520
  • Луната ни пази
Текинови... или трябва по-честичко да са на гости на Неджля....
Ако бяха всичките като Раза:тактични,деликатни,сдържани,да разбират от намек само;по-добра среда за Неджля за известно време не би могло да има.За какво й е Шефкет ревливия,дето сам има нужда да го утешават и ще гледа сестра си с гладен поглед за съдружие;Хайрие,която трябва да я вържат и да й запушат устата,за да й секне простотията,или Лейля,която да обижда всички с лъжите си как ходи да пазари в леглото на Оуз(тя там си изкара студентството,конференциите и сега домакинството  Simple Smile).Току-виж обичливият Оуз пак си сменил предпочитанията.
По-далеч от такива е единствения избор за Неджля.
Да си кажа аз! Тъй като съм изпадала в нейната ситуация! Не бих ги изтърпяла, ама никак! Гледам ги по ТВ-то и ми идват нанагорнище, а ако са ми в къщата ще откача. В такъв момент на човек му трябва мълчалива подкрепа, а не груба намеса. Трябва да има някой насреща, когато ти се говори и някой да мълчи до теб, когато ти се мълчи. Прекалено е скоро да се мъчат да те вадят от това състояние на скръб на сила. Очаквах в колата Неджля да каже на майка си, че няма нужда да идват пак у дома и!

# 521
Добро утро!   bouquet
Man_In_Black-  Heart Eyes Е, няма такива уникални постове като твоите!!!Всеки път като ги чета се хиля като варена тиква.........  Crazy  Това обаче не ми променя мнението,че си напълно заблуден по отношение на Ферхунде.........  Crossing Arms Не мисля,че тя заради Седеф направи аборт!Тя изобщо не се зарадва,че ще има дете-даже не се и двоумеше какво да прави-просто отиде и го махна-защото така е по-удобно за егоист като нея.Пък и бременна нямаше как да се усуква около Левент......  Crossing Arms
Лейля е голяма патка-остави Айшето на улицата......Представям си така някой да постъпи с моето дете- и Истанбул ще му се стори тесен!
Хайрие-за нея сте изписали всичко възможно-и тя мечтае да е шеф на мравките....  #Cussing out
Не знам,но ми беше мъчно за Шефкет-колкото и да го хуля, много ме разчуства..........  Cry  Cry  Cry
Неджля пък ме издразни-сестра и и говори-тя се държа като простачка..........  Sick
А Ферхунде какво каза на Джейда-само това изпуснах.......моля ви ,кажете ми-.............  Praynig  Praynig  Praynig

# 522
Че ще и помогне да се събере с Яман, но тя да и върне услугата някой ден. Даже щяло да и хареса на Джейда.... Аз друго не разбрах ...  а преди това и каза че не били виновни за смъртта на Джем, защото той от сутринта се бил чувствал зле... Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 09:39 от мама Галка

# 523
Мерси!Това донякъде го схванах-а нещо друго-или е само това?  Laughing

# 524
  • У ДОМА
''подсладителят''на Алабала &Ники!!!Както и за всички знайни и незнайни фенове на Джеврие ханъм ,които се забавляват с нейните лафове!Да ви е сладко!

Общи условия

Активация на акаунт