Абе само аз ли се издразних на момента,когато дойде Али Раза на строежа и Шефкет се изцепи-"Майсторе,направи един чай"...сякаш него кой знай каква го е скъсала,доколкото не съм кьорав на тоя строеж бай Шефкет само си клати мандрахурниците и дреме като е.ана мисирка,че да кара човека и чайове да му носи.Егати и семейството аз, на всички им дай да командват,тая дъртата и тя се изживява като кралска особа,много грозно от нейна страна едвам погребали Джем и айде му обсеби къщата като някой паразит,че и момичетата взе да действа,сякаш е някакъв тартор там.
Лейля ми е по-симпатична от Недjля в интерес на истината,по-нежна,по-женствена,търсеща закрила,и аз съм си падал по такива жени,с тях се чувстваш силен.А щях да забравя,Фикрет много ме изкефи при Слави,въпреки че плешивия учиндолски кирпич пак не беше в час,може да се мъчи да копира Джей Лено,но не може и на косъма да му се намаже,и аз харесвам Ферхунде,ама тая жена насреща ти също е хубава,ръба дори един комплимент не й каза,Феникс Светкавицата..това можа да му измисли приматският мозък на Гонзо Виелицата!Че и претенции към тия там претендентите ще има,бегай бе!

Редовно чета, но рядко се включвам, много ми е приятно да наблюдавам как другите възприемат сериала, анализите, мненията. Препоръчани теми