Листопад (Yaprak dökümü) - Тема 48

• 34 590
  • 765
  •   1
Отговори
# 525
АЛИ РЪЗА нащек съм и чакам номер 100. Да не си мислиш, че няма да те тормозя докато не си го получа .....  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
 Благодаря за номер 99  Joy Joy Joy
Я дай номер на банкова сметка да те чуя ... опс телефонен номер де  hahaha hahaha hahaha hahaha Да звъня и аз като Джеврието ...

# 526
Здравейте,мацките)  bouquetАбе само аз ли се издразних на момента,когато дойде Али Раза на строежа и Шефкет се изцепи-"Майсторе,направи един чай"...сякаш него кой знай каква го е скъсала,доколкото не съм кьорав на тоя строеж бай Шефкет само си клати мандрахурниците и дреме като е.ана мисирка,че да кара човека и чайове да му носи.Егати и семейството аз, на всички им дай да командват,тая дъртата и тя се изживява като кралска особа,много грозно от нейна страна едвам погребали Джем и айде му обсеби къщата като някой паразит,че и момичетата взе да действа,сякаш е някакъв тартор там. ConfusedСедеф си продължава да си ме дразни,прецака брака на Шефкет с Ферхито,като му се слагаше постоянно,сега си би шута.Заради нея Ферхунде абортира и тръгна с който и падне да забрави любовта си към Шефкет,който не знам защо по какви сценаристки изгъзици още обича.А той е толкова смотан,че ще се опита и да се възползва от това май. #2gunfireЛейля ми е по-симпатична от Недjля в интерес на истината,по-нежна,по-женствена,търсеща закрила,и аз съм си падал по такива жени,с тях се чувстваш силен.А щях да забравя,Фикрет много ме изкефи при Слави,въпреки че плешивия учиндолски кирпич пак не беше в час,може да се мъчи да копира Джей Лено,но не може и на косъма да му се намаже,и аз харесвам Ферхунде,ама тая жена насреща ти също е хубава,ръба дори един комплимент не й каза,Феникс Светкавицата..това можа да му измисли приматският мозък на Гонзо Виелицата!Че и претенции към тия там претендентите ще има,бегай бе!

Joy Joy Joy

В ББ скоро ли Лейля ще разбере,че е бременна?

# 527
Горката Неджля!Дано скоро й се махнат от главата родителите  ида си подрежда живота както тя си знае!

# 528
  • У ДОМА
Този юбилеен 100-тен колаж посветен на Джеврие ханъм е специално за Албала&Ники!!!! Hug

Да и е честит юбилея и да почерпи! Joy Joy Joy

# 529
Между Неджля и семейството й има пропаст. Тя наистина ги надрасна.
Никак не ми хареса това , че не прие съболезнованията на Лейля, но тя си е такава - надменна и студена.
Много повече харесвам Лейля, тя е по-близо до корените си, в нея има чувство, състрадание.

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 10:56 от allisas73

# 530
Разбирам отношението на родителите на Джем -когато се жениш,"жениш се за цялата и рода"!Жалко!
Поведението на Текин е абсолютно нормално за тези географски ширини,
включително и българските примери не са за подценяване.
Простотията и алчнотията граница нямат.
Радвам се за Седеф - далеч от Истанбул и сем.Текин!
Харесва ми Ахмед - "защо не си направим едно момченце?!!!!"Възможно ли е?

# 531
Що да не е ?  newsm78 Чичото на мъжа ми стана баща на 60 , е вярно ,че жена му е млада............  Crazy

# 532
АЛИ РЪЗА успя да ме изненадаш, за което много благодаря  Hug Hug Hug
 Хайде и аз да се отсрамя да ти платя за колажите  Joy Joy Joy

# 533
Струва ми се,че вчера е минала "метла " през 22-23 страница..........  #Crazy
Не се лъжа,нали?  Shocked

# 534
Ама сякаш всичко си е наред, biskit, ? newsm78

# 535
...
Срещата между двете сестри пред квартирата беше позор за паметта на Джем.Смятам,че заради него Неджля трябваше поне да приеме съболезнованията.Другата пък вече си изми ръцете-от нея,щедрата,толкова.Ако и за нея се грижеха,колкото заслужаваше,не ми се мисли къде щеше да е в момента.Жалко,че дори паметта на един светъл човек не ги накара за малко да забравят себе си и дребните си ежби.
Когато Оуз се прибра след затвора при Джейда и детето,тя му вдигаше луди скандали заради Берат и държеше да не се забърква в мръсни сделки.Лейля състави изречение относно пистолета,после послушно прие факта;влезе си кротко в къщата,все едно не си е тръгвала;отказа да има отношения с Оуз преди развода,след което си легнаха.Ей такова нещо му трябва на Оуз за жена:послушно,глупаво,зависимо,лесно за манипулиране.Лошо няма,проблем има само,ако Лейля удвои глупостта си,т.е.да забременее и увеси на Али Раза,дето вече душа под наем носи,и себе си и детето си.
newsm10

Мишел, мерси.   bouquet

# 536
  • У ДОМА
АЛИ РЪЗА успя да ме изненадаш, за което много благодаря  Hug Hug Hug
 Хайде и аз да се отсрамя да ти платя за колажите  Joy Joy Joy

И аз благодаря! ама бива ли такива работи!-как така ще плащаш!Караш ме да се срамувам!Аз до сега никога не съм взимал пари!!!Скромността краси човека!!! Joy Joy Joy

# 537
  • Бургас
Здравейте! Simple Smile Редовно чета, но рядко се включвам, много ми е приятно да наблюдавам как другите възприемат сериала, анализите, мненията.
Сега не се  въздържах да се включа, защото тръпки ме побиха от момента със съня на Неджля. По принцип Неджля не споделя, горделива и надменна е, затворена - сякаш чрез този сън сценаристите ни показват какво се случва в душата и. В темата имаше изразени много негативи към нея, на пръв поглед с право, но аз си мисля, че нещата не са съвсем такива каквито изглеждат. Чувството за вина у Неджля е много силно, но тя го потиска, избягва всичко, което би могло да я върне към големия грях, който има към семейството и сестра си - затова е и злобата, която демонстрира на моменти към Лейля, дистанцията от семейството, опитите да живее на всяка цена "правилно". Когато Шефкет дойде при Джем след скандала със статията във вестника, сподели, че каквото и да прави не може да изтрие грешката си и тя ще тегне над живота му винаги - Неджля в този момент си помисли и за себе си - нейният грях също ще я преследва и тя го знае (ако си спомняте лицето и в тази сцена).
И представете си, че към това се прибавя и смъртта на Джем - сънят рязко ни показа всичките събития в живота на Неджля и емоционалното им и морално отражение - от розовото палто на Лейля и лудостта и (тя беше с него в съня), за което вина има Неджля, през бягството с Оуз, чиято булка се оказа в съня, до кулминацията с шамара от Сузан и думите: "Ти си виновна!" Неджля изпитва вина, която гордостта и студеният и характер не може да признае. Тя страда за смъртта на Джем не защото го е обичала силно, а защото тази смърт се стоварва върху нея, за да и напомни собствените грехове и за да и отправи може би още по-голямо обвинение.

# 538
Вземай и не се пазари  ( А да пазаръ)... тъкмо ще имаш стимул да стигнеш до номер 1000  Joy Joy Joy
Джеврие винаги се отсрамва пред хората така да знаеш Simple Smile И иима златни ръце - може да плете  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 539
Лилак, просто се изненадвам на хъса и злобата, с които пишеш.

Общи условия

Активация на акаунт