Помагат ли родителите ви в отглеждането на децата?

• 40 744
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Янтра, предполагам всеки различно разбира грижата за внуците. За мен веднъж седмично за два часа си е голям ангажимент. Не го разбирам това ходене на гости на баба и дядо почивните дни, или съответното гостуване на баба и дядо, за да видят внуците... Идва ми в повече подобна близост. По всяка вероятност просто защото в моето семейство няма такива неща.  Peace

# 91
  • Пловдив
Янтра, предполагам всеки различно разбира грижата за внуците. За мен веднъж седмично за два часа си е голям ангажимент. Не го разбирам това ходене на гости на баба и дядо почивните дни, или съответното гостуване на баба и дядо, за да видят внуците... Идва ми в повече подобна близост. По всяка вероятност просто защото в моето семейство няма такива неща.  Peace
И при мен няма Simple Smile Обаче аз ще каня внуците да идват Simple Smile

# 92
Идва ми в повече подобна близост. По всяка вероятност просто защото в моето семейство няма такива неща.  Peace
Коя близост ти идва в повече ?

# 93
  • София

аз пък такава близост няма против...но пък гости за мен е доста по-различно от гледане на детето.

# 94
  • София
Смятам съм го написала: близостта, при която бабата и дядото гостуват или на тях се гостува през почивните дни (уикенда - за по-ясно).  

# 95
[quote ]

Изобщо не се представям като баба, която пържи мекици и ходи след внуците си.  Stop Да ги отглеждам вместо родителите им пък - абсурд.  Crossing Arms
[/quote]

Айде пак с тва отглеждане... нали има тема специално за отглеждането. Извинявай, но изказването ти звучи егоистично. Да не се сбръчкаш случайно , докато седиш над тигана, още повече Joy Joy.
За пореден път се убеждавам, че има хора на който детския смях и глъчка им доставят удоволствие и такива за които детската игра е досаден шум!

# 96
Смятам съм го написала: близостта, при която бабата и дядото гостуват или на тях се гостува през почивните дни (уикенда - за по-ясно).  
Понеже за мен е нещо естествено/бабите и дядовците да искат да виждат внучето/ може би затова не можах да те разбера.

# 97
  • София
[quote ]

Изобщо не се представям като баба, която пържи мекици и ходи след внуците си.  Stop Да ги отглеждам вместо родителите им пък - абсурд.  Crossing Arms

Айде пак с тва отглеждане... нали има тема специално за отглеждането. Извинявай, но изказването ти звучи егоистично. Да не се сбръчкаш случайно , докато седиш над тигана, още повече Joy Joy.
За пореден път се убеждавам, че има хора на който детския смях и глъчка им доставят удоволствие и такива за които детската игра е досаден шум!
[/quote]

ми добро утро...има разбира се...  въпросът е длъжнили са вторият тип хора, освен своите си деца, после да гледат и внуци, щом желанието липсва...или не е смъртен грях, ако искат само да им се радват от страни....щото пак казвам - да виждат, да си гостуват дружно и т.н. са различни неща от това да гледаш....

# 98
  • София

Абсолютно си права.  Peace
Само дето не виждам нещо лошо в това.  Mr. Green

# 99
  • Пловдив

Абсолютно си права.  Peace
Само дето не виждам нещо лошо в това.  Mr. Green
А дъщерята и зетят какво ще кажат? Simple Smile Joy

# 100

[/quote]

ми добро утро...има разбира се...  въпросът е длъжнили са вторият тип хора, освен своите си деца, после да гледат и внуци, щом желанието липсва...или не е смъртен грях, ако искат само да им се радват от страни....щото пак казвам - да виждат, да си гостуват дружно и т.н. са различни неща от това да гледаш....
[/quote]

Не искам да си представям хора, които не обичат децата как отглеждат собствените си. Иса интересно ми е да споделиш дали ти самата имаш деца?

# 101
  • София

[/quote]

Не искам да си представям хора, които не обичат децата как отглеждат собствените си. Иса интересно ми е да споделиш дали ти самата имаш деца?
[/quote]

има огромна разлика между своите си деца...и децата по принцип Wink
прекрасно си ги отглеждат...но за някои това е пре-достатъчно и не искат след това да гледат и внуци и пра-внуци(което всъщност не значи, че няма и да ги обичат и да искат да общуват с тях)....

# 102
  • София

Има голяма разлика м/у това да обичаш децата /принципно/ и да обичаш децата си /твоите/. Има разлика и м/у това да обичаш внуците си и да се грижиш за тях /2 часа или 2 дни седмично/. И изобщо животът и хората не са черно/бели.

А Иса има деца. По една малка случайност отглежда цели 3 /три/ броя и си ги обича и даже шума, който произвеждат обича, но няма намерение да гледа внуците.  Peace

# 103
Добре де, аз пак искам да напомня началото на темата . Какво разбирате под общуване, когато контакт на практика почти няма? Да се порадваш на детето за час Thinking, ми то на едни обувки човек се радва повече ooooh!

# 104
Jolly,ти не разбра ли сега,обувките си ги купуваш по собствено желание,обуваш ги когато поискаш,ако решиш да не ги слагаш ги прибираш във шкафа.Не искат храна и най-важното не вдигат шум  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт