Отговори
# 630
Добро утро,  preggo !
Тази сутрин кафето е от мен!

# 631
  • Сливен
    И ние с бебка ви казваме добро утро и спорна седмица  Hug

# 632
Хайде и от нас хубава сутрин и спорна седмица!Дано имаме възможността да се възползваме от още слънчеви дни  Praynig Hug.

# 633

Добро утро от нас  Hug Бързам да почерпя-Днес правим 11 години откакто сме заедно с милото  txtloves

Хубав ден и прекрасна седмица, колко имам да черпя през нея. Отивам да чета назад, докато не са спряли тока  Mr. Green

Bob4o- страхотни плетки правиш  Hug
Фентъзи прекрасни терлички  Hug
А за гоблените- е това вече ми се струва, че е непосилно  Heart Eyes Страхотни неща-БРАВО

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 09:33 от loryn

# 634
Добро утро
Лорин честито...ние имахме годишнина на 2.11 пак 11 години Hug....с пожелание да се обичате така както в първия ден и за многоооо много време напред Heart Eyes

Ставам от комп. че имам доста задачи за днес
Успешна седмица майчета Hug

Момичета прекрасни плетки и гоблени,завиждам Ви благородно за сръчните ръчички Peace

# 635
Добро утро и от мен и Бебо.
Първо честит имен ден на всички именници днес. Много любов и щастие да ги сполети   bouquet.

Честита годишнина, loryn, на вас пък още 110 години щастие ви желая (и бебоци).
А на всички останали Simple Smile прекрасен, макар и малко мрачен ден.

# 636
Добро утро,
За мамите от София или по скоро района на Младост-навън има невероятна дъга Mr. Green От много време не съм виждала такава пълна дъга и много се развалнувах Hug
И аз видях chin в юнската тема и много се зарадвах. Дано само такива хубави новини да ни чакат и на всички дните ни да са изпълнени с цветни дъги.

# 637
Добро утро и от нас  Simple Smile
И аз да почерпя че мъма ми е именник днес

Лорин, честито и на вас със съпруга ви  Hug. Пожелавам ви много семейно щастие и дълъг семеен живот!

# 638
Честита годишнина на ЛОРИН!Желая ви още дълги години да се обичате,разбирате и да се радвате на най-голямото богатство,което ви предстои!

Честит празник на всички именници и техните близки!Да са живи и здрави!

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 10:23 от Стани~87

# 639
Добро утро и от мен!

Честита годишнина на loryn с пожелание да се обичат и разбират още дълги години!

На Бобчо да ѝ е жив и здрав именника!

Аз съм дълбоко разочарована от времето честно да ви кажа, тея синоптици нищо не познават.  Crossing Arms Миналата седмица беше едно, тая друго...

А пък тея терлици и гоблени как ги правите изобщо не ми е ясно!  newsm78 Аз едно, че не мога, друго че нямам никакви нерви, особено пък сега.  Mr. Green Но наистина са страхотни!

# 640
Добро утро.

Лорин, честита ви годишнина, да се обичате все така, още поне 10 пъти по толкова    bouquet

Честит имен ден на всички именници, живи, здрави и много щастливи.   Hug

Гледам страхотни плетки, гоблени, но аз за съжаление не ги умея тези неща и ми остава само да плакна око в чуждите.  Heart Eyes

Аз за chin и волната пеперудка знаех отдавна, но не посмях да кажа, че не знаех дали искат да се похвалят.   Blush
Много се радвам за тях и им пожелавам леко доизкарване на бременността без никакви проблеми.

Да върна малко темата за имената. Понеже бях една от малкото, която каза, че иска да кръсти детенце на дядо си, по точно на моя татко и след това прочетох мнения, че било кофти да се прави само да не се разсърди някой и нещо за модерните имета, много държа да отбележа, че дядото дори не подозира, че съм замислила подобно нещо. Нито от моя страна, нито от страна на милото някой се е изказал или предявил претенции за името, никой не е подхванал и отворил приказка. А това, че държа да го кръстя на моя татко си има причина, която е много сантиментална за мен, а не за някой друг, таткото е съгласен, пък и името ми харесва и в никакъв случай не е дядовско, бабешко или нещо подобно, дори си е съвременно.   Peace

И още нещо да ви кажа. Мисля, че снощи преживях първата си подготвителна контракция.
Както си сънувах и в съня ми започна едно изтръпване от влагалището, събудих се и изтръпването започна да се придвижва нагоре, като обхвана корема ми и ме държа така около 15 сек.
Не ме болеше, само ми беше супер странно и не смеех да мръдна.

# 641
  • област Варна
Честит имен ден на всички които празнуват и честита годишнина на loryn. Аз от съботно-неделните разходки май се сдобих с болки в гърлото. Сега маам мед като замаяна, довечера ако не съм се оправила ще си пръсна едно Тантум верде.

# 642
Лорин, честита годишнина, още много пъти по толкова да се обичате Heart Eyes
Честито и на всички, които празнуват днес smile3525

# 643
  • Сливен
     Честито на всички празнуващи.  bouquet

# 644
  • София
Честито, Лорин! Много любов ви желая Simple Smile!
Честито и на именниците днес!

Искам да похваля единия бабин илач от първа страница. Вчера нали ме болеше гърлото си направих сместа от лимон, лук и зехтин. Искам да кажа, че днес гърлото ми е доста по-добре. В добавка с парацетамол, лимонов сок, чайчета мисля, че мога да спася положението и да не ми се налага да пия сериозни хапчета.

И аз си спомням Chin, много се радвам за нея. ПОжелавам й всичко да бъде наред!
Hug

Общи условия

Активация на акаунт