Отговори
# 645
Здравейте и от мен.
Честита годишнина на Лорин с пожелание за много семейно щастие, здраве и късмет.
Честито на всички именици!!!
Много хубави новини за Чин и Волна Пеперудка, много се радвам за тях.
Ние днес сме на преглед, да видим какво ще каже доки:)

Успешна седмица на всички!!!

# 646
Бенджи, няма нищо по - хубаво от това, че искаш детето да носи името на баща ти.
А да си кажа честно, аз съм с особено мнение за модерните имена като Марк или Патрик.

# 647
  • София
Здравейте, всички   bouquet!
Лорин, честита годишнина, желая ви още дълги години съвместно щастие!
Много се радвам и за Чин и Волна пеперуда.
Аз от днес пак съм на работа и установих, че бебето много обича да ме рита на деликатни места точно като съм в оперативка и няма как да се раздвижа или да хукна към тоалетната  Joy. Впрочем, имам едно питане - колко често ставате нощем. Аз отново почнах да тичам до едното място по три-четири пъти на нощ и се чудя дали е нормално за този срок на бременността или пак са се появили гадните бактерии.
За гоблените - и на мен са ми слабост. Имам няколко мънички ушити още като ученичка и до половината съм избутала Тайната вечеря. Все си представях, че забременея ли ще имам мнооого време и именно с нея ще се занимавам, ама не.

# 648
Бенджи, няма нищо по - хубаво от това, че искаш детето да носи името на баща ти.
А да си кажа честно, аз съм с особено мнение за модерните имена като Марк или Патрик.
И ние така.
Държиме да е хубаво българско име.  Heart Eyes

elena_e, аз лично ставам по веднъж или два пъти нощем, но пък сякаш мога и по-често, а се стискам. Това също не е хубаво, че като ида да пишкам усещам как като се изпразва мехурът и ме заболява. Ама не мога да се събудя явно  ooooh!

# 649
Честито на Лорин и на всички празнуващи днес   bouquet А с този гоблен направо ще ме запалите и аз да пробвам....много е красив  Hug
bob4o_f, относно нещата втора употреба аз съм малко предубедена, защото не знам как са ползвани и от кого  Thinking Но специално в и-бей, където си гледала /особено ми е направило впечатление за английския/ хората си пишат дори дали имат домашни любимци, дали се пуши в дома им и т.н., т.е. можеш да си прецениш доколко е било хигиенична средата, в която са ползвани. Гледай най-вече рейтинга на продавача, защото така най-ясно ще ти стане доколко описанието в обявата отговаря на действителността  Peace

# 650
мерси за съвета Лъки
аз да ви кажа исках да изненадам мъжа за обяд, нали е именник и такава изненада му направих - ударих колата от задната страна  Rolling Eyes Embarassed
сега като се прибере хубаво ще се изненада
толкова ми е кофти сега че нищо няма да подхващам цял ден, а имах такииива планове  Whistling
сега лягам и няма да мръдна от леглото

# 651
  • София
Да се похваля и аз с една ибейска придобивка в чест на таткото - футболен фен  Laughing
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rt=nc&nm … STRK%3AMEWNX%3AIT

# 652
аз да ви кажа исках да изненадам мъжа за обяд, нали е именник и такава изненада му направих - ударих колата от задната страна  Rolling Eyes Embarassed

Ти пък! Я си гледай здравето, за едни ламарини ли ще се ядосваш! Нали вие сте добре, хич недей да го мислиш!  Peace

А по въпроса за пишкането, аз ставам в 5 - 6 часа чак и честно казано наистина ме боли мехура, а понякога и бъбреците, тъй че е по - добре да ставате по 5 пъти, отколкото да стискате. Аз не че стискам де, но явно не се усещам понеже спя дълбоко...

# 653
А по въпроса за пишкането, аз ставам в 5 - 6 часа чак и честно казано наистина ме боли мехура, а понякога и бъбреците, тъй че е по - добре да ставате по 5 пъти, отколкото да стискате. Аз не че стискам де, но явно не се усещам понеже спя дълбоко...

И при мен така.Сутрин вече към 7 часа с мъжО се надпреварваме кой пръв да влезе във WC-то  hahaha.Познайте кой мрънка най-много  bowuu

# 654
Честито на всички именници днес!!!   bouquet

Лорин честита годишнина!! Още дълги години любов и разбирателство и дни, изпълнени с щастлив детски смях  Hug

По повод ставането през нощта- обикновено ставам по 2 пъти, понякога обаче спя дълбоко и ставам сутрин рано в 5-6 и мен като QueenBee страшно ме болят мехура и бъбреците тогава.. Confused

Искрено завиждам на всички, които плетат и шият по нещичко на бебчетата си- струва ми се страхотна идея и занимание за студените зимни дни , които чукат на вратата. Баба ми е шивачка и като малка при нея съм бродирала и плела елементарни неща, но за съжаление от тогава не ми е останал почти никакъв спомен.  Sad А вчера бяхме на гости на едно бебе и майка му му облече супер сладко плетено якенце, което тя сама беше направила по време на бременността. Та и аз страшно се запалих и мисля да пробвам поне чорапчета да оплета, пък дали ще успея- ще видим..  Flutter  Wink

Имам един въпрос към мамите от София. С мъжа ми обмисляме да се приберем към България за известно време живот и здраве и сме в търсене на жилище под наем от май месец догодина. На какво мнение сте относно квартала Манастирски ливади и новия комплекс Никми там, става ли за живеене с деца???

# 655
Аз като видна "на всяка манджа мерудия" бих ти казала да се ориентирате към квартал в близост до някой парк примерно. В Манастирски ливади все още много се строи и надали е подходящо да се отглежда бебе. За въпросния комплекс не съм запозната признавам си!
Аз например засега съм в Люлин 5 /не съм ромка държа да отбележа  Mr. Green/ и тука е някакъв ужас - едно че духа зверски като е по - студено и няма къде да си изведеш детето без да седи в боклуци, да минават бездомни кучета и да препикават де що им падне!  #Cussing out

# 656
Аз също нямам кой знае какво мнение за кв.Манастирски ливади,но мога да говоря за Младост и по-специално за Младост 4.Живеехме в близост до Бизнес парка и всеки ден разхождах малката там и ми беше супер,но се преместихме  Cry

# 657
Добър ден и от мен!
Досега четох съботно-неделните писания, в понеделник винаги наваксвам изпуснатото Simple Smile
Сега и аз да честитя Именния ден на всички, които имат празник, а те се оказаха много, не само Михаил, Ангел и производни, ами и Палмен, Радко и др. имаше май. Така че ЧЕСТИТО, да сте живи и здрави и много щатливи Simple Smile
Честито на тези с годишнини, нови придобивки и хубави новини Simple Smile Само такива неща да се случват - положителни и радостни Simple Smile
Аз исках да споделя за името на бебето: ние с моят мъж сме заедно от 12 години, и къде на шега, къде на истина още през първите години от нашата връзка, си мислехме като имаме деца, как ще се казват. Измислили сме си за 5-6 деца, не че ще имаме отолкова, но все пак тогава беше всичко на шега Simple Smile И наистиина преди 4 години като забременях с дъщеричката ми, името си беше избрано, от години Simple Smile Вярно, че всички имена са на някой близък, но аз мисля че тази традиция не е тъпа или остаряла. Защо пък да не са кръстени децата на близки ??? Дъщеря ми е на свекърва ми, а бебето евентуално, да сме живи и здрави, ще е на баща ми. Всичко по списъка  Joy Наистина, че не трябва имената да се насаждат и близките да изнудват по някакъв начин, но иначе невиждам нишо лошо. Пък и при нас някакси имената са си наречени !!!
Пожелавам ви един хубав остатък от деня:) ( че то станало обяд, а аз никаква работа не съм свършила още, добре че шефовете не ме юркат Simple Smile )

# 658
Честит Празник на всички именници      bouquet

И ние си имаме именници-свекито и свекъра са Ангел и Ангелина  Mr. Green

Благодаря Ви момичета за хубавите пожелания, но за годишнина от сватбата ще черпя само след два дни. Днешната дата е от както сме заедно, а това беше ееее, когато бяхме малки и си го чувстваме много повече, като наш си ден  Hug

# 659
  • Varna, Bulgaria
И при мен така.Сутрин вече към 7 часа с мъжО се надпреварваме кой пръв да влезе във WC-то  hahaha.Познайте кой мрънка най-много  bowuu
Стани, и при нас така едно към едно Simple Smile
А иначе последната ноще ме бойкотираха и двамата, бебо от вътре и тати от вън с продължително хъркане. Иначе ми е послушен де, като го побутна и той знае-сменя позата, ама беше много често тази нощ, че чак се ядосва сам на себе си и вика: "Пак ли хъркам?"  Joy

Общи условия

Активация на акаунт