Хайде на театър

• 78 610
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
# 196
Да се разпиша.
Снощи бях на Жюли, Жан и Кристин в Сфумато, а довечера съм на Канкун в Малък градски.

Ама кажи си впечатленията, де. Simple Smile

# 197
Прочетох, че  обсъждате Дон Жуан и Деан Донков и си спомних че преди три години и аз гледах тази постановка и той подскачаше по облегалките на столовете. Дори ми врьчи визитна картичка, така че и аз сьм в крьга на омагьосаните  Grinning. Запомнила сьм че доста се псуваше в постановка и това ми направи лошо впечатление, беше много досадно. Интересно дали все още го правят.

# 198
Аз съм гледала Дон Жуан в началото като излезе и освен Захари Бахаров нищо друго не ме впечатли особено в тази пиеса. Не съм от почитателките на Деян Донков. Peace

# 199
Да се разпиша.
Снощи бях на Жюли, Жан и Кристин в Сфумато, а довечера съм на Канкун в Малък градски.

Ама кажи си впечатленията, де. Simple Smile
Харесаха ми и двете пиеси. Жюли, Жан и Кристин е по-тежко, Стриндберг все пак.
Канкун беше забава. Диалогът е страхотен. Актьорите се разиграха яко. А финалът успя да ме изненада.

# 200
Е, да, Стринберг няма как да мине леко...А Канкун и аз смятам да я гледам, но събирам отзиви все пак Simple Smile

# 201
Канкун си струва да се гледа. Мисля, няма да се разочароваш.
Още една пиеса на Жорди Галсеран се играе в момента - Карнавал.com в Младежкия. Някой дали я е гледал?

# 202
  • София
Още една пиеса на Жорди Галсеран се играе в момента - Карнавал.com в Младежкия. Някой дали я е гледал?

Аз  - пиесата ми хареса - интересен сюжет, интерактивни декори, доста динамично действие, добра актьорска игра Peace

Е, като заклет фен на кримките - романи, сериали и т.н. - имам леки забележки към развитието на разследването Mr. Green Но пък и не бих се учудила испанската полиция наистина да работи с такива темпове  Crazy

# 203

Аз  - пиесата ми хареса - интересен сюжет, интерактивни декори, доста динамично действие, добра актьорска игра Peace

Е, като заклет фен на кримките - романи, сериали и т.н. - имам леки забележки към развитието на разследването Mr. Green Но пък и не бих се учудила испанската полиция наистина да работи с такива темпове  Crazy

Grinning Значи ще трябва да се гледа.

# 204
Здравейте, в петък ще запазвам билети за "Вражалец" за 8 юни (на 99% сигурна дата). Ако някой се интересува да ми пише на лични. Не го предлагам с някаква спекулатива цел, а просто защото знам,че се намират трудно билети, а съм на финалната права от запазване на точна бройка.

# 205
  • София
Тази вечер гледах "Полет над кукувиче гнездо" в Народния театър. Много добра постановка и игра Peace Просто перфектни. Както не бях ходила на театър много време, ми дойде апетита с този блестящ спектакъл.
Моля, препоръчайте нещо от този ранг newsm78
 Взела съм билети  и за "Характери" в Сатирата май, някой гледал ли го е?

# 206
  • Sofia
Взела съм билети  и за "Характери" в Сатирата май, някой гледал ли го е?
И аз чакам отзиви а него?

# 207
Взела съм билети  и за "Характери" в Сатирата май, някой гледал ли го е?
И аз чакам отзиви а него?

Да, много ми хареса на мен.  Simple Smile  Заслужава си! Много се смяхме, определно ни повдигна настроението.

# 208
Тази вечер гледах "Полет над кукувиче гнездо" в Народния театър. Много добра постановка и игра Peace Просто перфектни. Както не бях ходила на театър много време, ми дойде апетита с този блестящ спектакъл.
Моля, препоръчайте нещо от този ранг newsm78
 Взела съм билети  и за "Характери" в Сатирата май, някой гледал ли го е?
Аз също го гледах вчера. Страхотен!
 Уникален Деян Донков. Обичам този мъж, невероятна енергия има. Като бесен е. Иван Бърнев също. Страхотни таланти. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Характери е хубава постановка , но много далеч от мащаба на постановките в националния театър.
Сега ще гледам Сирано.

Интервю с Владо Карамазов.

# 209
  • София
Тази вечер гледахме един уникален спектакъл в Учебния куклен театър на НАТФИЗ - "Музиката в моите ръце" - много красиво !!! Целия спектакъл се състои от сложни образи, картини и сцени, направени с невероятни комбинации и движения на многоцветните ръце на актьорите.

Ето ви някои картини : http://photo-cult.com/slideshow.php?fld=7085

Страхотно представление !

Общи условия

Активация на акаунт