Хайде на театър

• 78 522
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
А, то остава и да се оплачеш от факта, че Деян Донков е паднал върху теб! Wink
Майтапиш ли се? Щото бая сериозно падна човека и можеха да станат големи поразии.
Но пък ми каза после като се уверихме, че сме добре "Обичам те" и ми подаде визитна картичка на Дон Жуан. Heart Eyes и всичко това пред смаяния поглед на съпруга ми, който много се притесни и то не от ревност. Crazy Whistling

Леле, ходенето на театър можело да бъде опасен спорт.  LaughingСигурно не ти е било смешно, но отстрани случката е доста забавна. Аз като гледах Дон Жуан много се притеснявах за Деан Донков докато се разхождаше по ръба на облегалките, но нямаше екшъни.

# 181
А, то остава и да се оплачеш от факта, че Деян Донков е паднал върху теб! Wink
Майтапиш ли се? Щото бая сериозно падна човека и можеха да станат големи поразии.
Но пък ми каза после като се уверихме, че сме добре "Обичам те" и ми подаде визитна картичка на Дон Жуан. Heart Eyes и всичко това пред смаяния поглед на съпруга ми, който много се притесни и то не от ревност. Crazy Whistling

А според мен, Деян Донков прекалява с демонстрациите на физическата си форма. И дон Жуан, и Полет над кукувиче гнездо - имах чувството, че гледам холивудски екшън, а не театър. Скокове по маси и столове, кик-бокс ритници и т.н. Мен лично това ме дразни, не знам за вас как е. Ето, паднал е и в публиката даже. Добре, че не е паднал върху бременна жена, не дай си Боже, или върху дете. И защо му е нужно цялото това показване, да не ползвам друга дума??  ooooh!

# 182
Той залитна, клекна, добре че успя, и падна докато тичаше по парапета на ложата пред ред 1, а аз бях на този ред.
Много е буен, но е красив и супер талантлив. Heart Eyes Аз съм му страшен фен.
Сега ще го гледам в Полета. Пак от първи ред. Crazy

# 183
Е, тогава ще се убедиш, че има и по-талантливи от него, макар и не толкова красиви. Визирам Иван Бърнев. И не е лично мнение този път. Като гледах Полета, на него му ръкопляскаха 2 пъти повече, нищо, че играеше второстепенна роля. И все пак, не отричам качествата на Донков, просто ми идва в повече във всяка постановка да гледам демонстрации на бойни изкуства... и голия му задник.  Laughing

# 184
О Иван Бърнев е уникален! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Каква роля направи във филма "Стъпки в пясъка". Crazy Whistling Безумно талантлив и чаровен! Но най-любимата му роля ми е във "Вечеря за тъпаци".

# 185
Да, във Вечеря за тъпаци е страхотен, но ще видиш какъв титан е в Полет над кукувиче гнездо!  Heart Eyes
Стъпки в пясъка не съм гледала все още, но ще го направя.  Simple Smile

# 186
Ха, за петте пръста ти завиждам! Mr. Green Днес мина два пъти на крачка от мен, снимаха някаква късометражка. Не е толкова красив, но това не е най-важното, някои просто имат....ммм... харизма някаква. Аз като го видя и само за секс си мисля. Може да съм повредена нещо.  Whistling
Бърнев - много ясно, че ще му пляскат, такава лудост малко хора могат да изиграят, аз ревах като го гледах. Rolling Eyes

# 187
В Полет над кукувиче гнездо Деан Донков ми идва мачо в малко повече, но Бърнев е уникален. Само заради него си струва да се гледа спектакъла.

# 188
Като сте отворили темата за Деян Донков и аз вчера го гледах, само че в "Сирано Дьо Бержерак " и мисля, че той направо си изнесе цялата постановка на гърба + великолепната сценография. Страхотен беше, ще го гледам и в "Полет...", ако успея  Rolling Eyes

# 189
Да, Деян малко преиграва напоследък...

# 190
Като сте отворили темата за Деян Донков и аз вчера го гледах, само че в "Сирано Дьо Бержерак " и мисля, че той направо си изнесе цялата постановка на гърба + великолепната сценография. Страхотен беше, ще го гледам и в "Полет...", ако успея  Rolling Eyes
Да, виж как ми убягна да го спомена в Сирано. Направо е прекрасен в ролята, много труден текст и наистина си изнася постановката на гърба. Там вече и Москов си е казал думата, та постановката много ми хареса, особено сценографията.

# 191
Чаровник!
 И да съгласна, че Брад Пит е просто върховен. Heart Eyes

# 192
Да се разпиша.
Снощи бях на Жюли, Жан и Кристин в Сфумато, а довечера съм на Канкун в Малък градски.

# 193
Преди време питах за впечатления от "Дуенде" в 199, но не получих отговор. Е, пак питам. Може някой междувременно да е гледал постановката.  Wink

Страхотно е! Татяна Лолова е неповторима. Горещо препръчвам, няма да сбъркаш Wink
Следващия месец планирам доста посещения на театър, ще докладвам. Peace

# 194
Здравейте! Някой гледал ли е "Паякът" в Сфумато? Утре вечер ще ходя да го гледам.

Общи условия

Активация на акаунт