Хайде на театър

• 78 522
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Да мястото е от супер важно значение. не ги ли виждам как правят мимиките и не им ли усещам парфюма не е за мен. Винаги търся билети за първия ред и тъй като малко хора обичат да седят там, защото се гледа леко отдолу сцената си намирам.

# 166
  • Sofia
Да мястото е от супер важно значение. не ги ли виждам как правят мимиките и не им ли усещам парфюма не е за мен. Винаги търся билети за първия ред и тъй като малко хора обичат да седят там, защото се гледа леко отдолу сцената си намирам.
Аз пък си мислех, че съм единствената с такива предпочитания!  hahaha
Някъде по театрите сме били съседки вероятно.  Joy

# 167
И аз много харесвам Светлана Янчева. Гледала съм я във "Валентинов ден", великолепна постановка, много интересна сценография, но май вече не се играе.

Светлана Янчева е страхотна актриса! Жорета Николова също. И за гледах Валентинов ден, наистина постановката беше великолепна. И до ден днешен в съзнанието ми се е запечатал финалът, как надуваемият декор поглъща Светлана. Много ефектно беше направено. Мисля, че режисурата беше на Валентин Ганев, ако не се лъжа...

# 168
  • София
Режисьор на "Валентинов ден" е Явор Гърдев ...

# 169
Здравейте!

В Сандански нямаме театър, но имаме Дом на  културата, в които от време на време се разиграват постановки.
Та днес гледах "Бардак", хубава комедия, съвременен сюжет, сигурно е коментирана и преди.
Искам да помоля, ако някой помни финалните думи или може да ги намери някъде из интернет пространствоно, ще съм много благодарна ако ми ги изпрати. Страшно ми харесаха, но от вълнение не запомних всичко. 

Темата е много хубава, ще следя с интерес.
Лека вечер   Hug

# 170
Исках да гледам Нордост, но не виждам спектакъла в афиша за април. Да не би да не се играе вече?

# 171
А някакви отзиви за " Тихи невидими хора" на Младежкия театър?

# 172
  • София
Имам хартиена програма на Младежкия за април и в нея Норд-Ост е на две дати - 3-ти и 23-ти. Но в програмата на сайта наистина я няма - може все пак да се обадиш на касата Peace

"Тихи невидими хора" на мен ми беше прекалено странен - не ми хареса.

# 173
Имам хартиена програма на Младежкия за април и в нея Норд-Ост е на две дати - 3-ти и 23-ти. Но в програмата на сайта наистина я няма - може все пак да се обадиш на касата Peace

"Тихи невидими хора" на мен ми беше прекалено странен - не ми хареса.
Малко късно и аз да се изкажа. В моята хартиена програмка 23-ти е задраскан. Може би защото е Великден.
Ходи ми се на Тихи невидими хора. От Приятнострашно и Малка пиеса за детска стая останах очарована и ми е интересно, какво е написала тук Яна Борисова.

# 174
Аз още съм повлияна от "За мишките и хората"... Много силно, както може и да се очаква от самата творба, която се поставя, а и от участващите в нея...  Rolling Eyes

# 175
Да, и аз проверих за Нордост. Слава Богу, спектакълът не е спрян, просто е минал в началото на месеца, а за 23 ти е отменен. Е, нищо-живот и здраве ще го гледаме другия месец...И аз останах очарована от творчеството на Яна Борисова, и смятам да гледам " Тихи невидими хора".

# 176
Аз пък си мислех, че съм единствената с такива предпочитания!  hahaha
Някъде по театрите сме били съседки вероятно.  Joy

И аз бях фен на първия ред, докато една ентусиазирана актриса не ме " прегърна", в усилието си да уцели ръба на сцената Laughing

# 177
Аз пък си мислех, че съм единствената с такива предпочитания!  hahaha
Някъде по театрите сме били съседки вероятно.  Joy

И аз бях фен на първия ред, докато една ентусиазирана актриса не ме " прегърна", в усилието си да уцели ръба на сцената Laughing
Е върху мен падна самия Дон Жуан, но слава Богу нищо ни нямаше. Обичам Деян Донков, а и съм една от малкото сдобили се с автентичен, син автограф от всичките му 5 пръста на крака си. Mr. Green

# 178
А, то остава и да се оплачеш от факта, че Деян Донков е паднал върху теб! Wink

# 179
А, то остава и да се оплачеш от факта, че Деян Донков е паднал върху теб! Wink
Майтапиш ли се? Щото бая сериозно падна човека и можеха да станат големи поразии.
Но пък ми каза после като се уверихме, че сме добре "Обичам те" и ми подаде визитна картичка на Дон Жуан. Heart Eyes и всичко това пред смаяния поглед на съпруга ми, който много се притесни и то не от ревност. Crazy Whistling

Общи условия

Активация на акаунт