Хайде на театър

• 78 499
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Врангова също се справя много добре, идеше ми да отида и да я ритна - самият персонаж го заслужава Simple Smile
Когато аз го ледах, публиката викаше "Куч-ка! Куч-ка!" hahaha

Уау! Това " кучка" действително е голямо признание относно майсторското превъплащение на актрисата. Simple Smile

# 151
Чаено момиче, прекрасно си го казала. Hug  bouquet
Ще гледам скоро Полет над кукувиче гнездо.
+1  Peace

Хайде и аз в кюпа - ще го гледам утре.  Simple Smile
Днес съм на "Секс, наркотици и рокендрол" (хехе, само как прозвуча), а на 10 април - на "Бардак".

# 152
  • Sofia
Много "перверзно" го раздаваш. hahaha
Поздравления за избора.  Peace

# 153
Някой има ли идея на коя дата започва продажбата на билети за следващия месец в Народния театър ?  Simple Smile

# 154
Народният театър започва да продава билети след като му излезе програмата, различно е, но в рамките на 10, 11, 12 число на предишния месец. Проверявай на сайта или се обаждай на касите.

# 155
Относно Полет над кукувиче гнездо, пиесата ми хареса повече от филма (специално го гледах след спектакъла). Книгата съм я чела, но какво от това като нищо не помня. Бърнев е феноменален.

Снощи гледах Под контрол в Зад канала.  Хареса ми. Има над какво да се замислиш. Откритие за мен беше Светлана Янчева. Преди това само в Пиесата за бебето съм я гледала. Тук даже не я познах. Много различна и убедителна!
Някой може ли да подскаже други пиеси, в които играе.

# 156
  • София
И аз много харесвам Светлана Янчева. Гледала съм я във "Валентинов ден", великолепна постановка, много интересна сценография, но май вече не се играе.

# 157
Благодаря за отговора, NeDa. Не съм гледала Валентинов ден, за съжаление.  Sad

Тази вечер гледах Нордост. Разбиващ спектакъл. Просто съвършен. Деси Тенекеджиева се скъса да реве зад мен. Е, и аз не се удържах. 

# 158
Сега гледах " За мишките и хората" по романа на Стайнбек с режисьор Асен Блатечки.
Ако искате Асен да ви разплаче, гледайте го в образа на Лени.
Любима книга, любим герой, любим актьор, най-любимия. Страшен фен съм му. Heart Eyes
В тази роля Асен Блатечки отставя част от душата си. Погледнах го не като красивия и сексапилен мъж  и актьор, а просто като Лени. Бавноразвиващия се, но супер чувствителен Лени, който обича да гали.
Калин Врачански също се справи страхотно, но това е постановката на Асен и на Лени!
Разтърсваща.......много тъжна, но и много човешка!

Следващия път когато гледам Блатечки с разкопчан колан в сексуална сцена в постановка или сериал, или като вечно лошото момче с димяща цигара в уста, няма да ми липсва нещо малко, нещо различно, защото ще си го спомням и като заекващия Лени.

Постановката тази вечер беше посветена на Георги Русев, който беше дълги години директор на Пернишкия театър. Поклон!

# 159
Тази вечер гледах Нордост. Разбиващ спектакъл. Просто съвършен.

В кой театър го гледа?

# 160
Сега гледах " За мишките и хората" по романа на Стайнбек с режисьор Асен Блатечки.
Ако искате Асен да ви разплаче, гледайте го в образа на Лени.
Любима книга, любим герой, любим актьор, най-любимия. Страшен фен съм му. Heart Eyes
В тази роля Асен Блатечки отставя част от душата си. Погледнах го не като красивия и сексапилен мъж  и актьор, а просто като Лени. Бавноразвиващия се, но супер чувствителен Лени, който обича да гали.
Калин Врачански също се справи страхотно, но това е постановката на Асен и на Лени!
Разтърсваща.......много тъжна, но и много човешка!

Следващия път когато гледам Блатечки с разкопчан колан в сексуална сцена в постановка или сериал, или като вечно лошото момче с димяща цигара в уста, няма да ми липсва нещо малко, нещо различно, защото ще си го спомням и като заекващия Лени.

Постановката тази вечер беше посветена на Георги Русев, който беше дълги години директор на Пернишкия театър. Поклон!

За 11.04. сме си взели билети за тази постановка. Направи ми страхотна загрявка... Благодаря!!!

# 161
За 11.04. сме си взели билети за тази постановка. Направи ми страхотна загрявка... Благодаря!!!

О, наистина беше страхотно! Ние го гледахме със щерката на 26 март. Даже и снимки й направих след представлението с Асен и Калин, че тя им е голям фен.
Снощи бях на "Полет над кукувиче гнездо", страхотно беше, особено Иван Бърнев и сестрата. Как не се умориха тия хора почти 4 часа часа да играят, не знам, толкова дълго представление никога не съм гледала.

Вчера гледах "Секс, наркотици и рокендрол" в "Сълза и смях" с Асен Блатечки. Еее, много позитивно и зареждащо с настроение представление!!! Особено бандата, която свири, певицата беше много добра, пяха едни от най-готините рок парчета. През цялото време си тактувах и подпявах. Но и Асен Блатечки как играе... Ех, Асенчо, що не сме по-млади и по-малко женени...  Whistling Laughing

Последна редакция: пн, 04 апр 2011, 09:37 от Анонимен

# 162
"Секс, наркотици и рокендрол" е за мен най-доброто досега от Асен Блатечки. Ще го гледам пак.

# 163
densi много ме запали за За мишките и хората. В един ден с Нордост и Аз плащам в Народния бяха и много се чудих, какво да избера. Дано да гостува пак.

# 164
"Секс, наркотици и рокендрол" е за мен най-доброто досега от Асен Блатечки. Ще го гледам пак.

Ми ще видя така ли е. Вдругиден ще го гледам във Вражалец, а в неделя - в Бардак, ще имам база за сравнение. Но "Секс, наркотици и рокендрол" го гледах от 4-я ред и много се впечатлих. А "За мишките и хората" го гледах от балкона и ми се стори много далеч, не ги виждах и чувах добре. Друг път няма да правя грешката да взимам билети там; само от 1-ви до 4-ти ред, да гледам отблизо.

Последна редакция: пн, 04 апр 2011, 15:08 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт