Хайде на театър

• 78 520
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Мариус получи "Икар" снощи за "Български разкази"... много съм доволна, напълно заслужено.

newsm10

# 136
Театърът ми е голяма мания!
В последно време много ми харесаха Зимна приказка и Цар Шушумига в Сфумато, Август в Оклахома в Народния, Балкански синдром в МГТ, Есенна соната и Първа любов гостуващи с ТСофия.
А най-голямото ми разочароване е Фауст, фантастична визия и туй то.

# 137
    Ахахахха, Мариус получи "Икар" снощи за "Български разкази"... много съм доволна, напълно заслужено.

И аз и аз! Много се радвам и за Нордост на Василена Радева, и разбира се, за Теди Москов!

# 138
Любимеца ми Иван Бърнев е взел Икар за поддържаща роля в "Полет над кукувиче гнездо" на Александър Морфов в Народния театър.

# 139
  • София
Любимеца ми Иван Бърнев е взел Икар за поддържаща роля в "Полет над кукувиче гнездо" на Александър Морфов в Народния театър.
smile3501

# 140
Иван Бърнев за мен е един от най-добрите млади актьори в момента, да не кажа най -добрия. Браво!

# 141
"Площад Синева"- Мюзикъл.
Гледах премиерата за София в събота и много ми хареса.

Аз гледах пловдивслата премиера, да, много свежа и приятна постановка! Hug

# 142
Заинтригувахте ме с тези отзиви за " Площад Синева".... не знам защо го игнорирах. Сега ще потърся следващо представление и ще го гледам.

# 143
След много перипетии успях да гледам За народното творчество - явно има защо да се харесва, някои мои приятели го гледаха повторно. Да, хареса ми постановката, а Камен Донев не знам как издържа на това натоварване. Има идея, супер е!

Малко неудобно ми е да кажа, но аз не съм чела Полет над кукувиче гнездо, нито съм гледала филма. Посетих Народния театър и гледах същата, на Ал. Морфов.
Ами много е хубава! Мнението на тези, които са чели и гледали пиесата в книжен и филмов вариант е, че е спазена линията, но е олекотена. Е, краят си е трагичен за мен, пак си поревах /мнооого ясно!/ но цялата игра е превъзходна, сценографията е добра, Деян Донков няма какво да го коментирам, той е много подходящ за ролята си,  истински фурор прави Иван Бърнев - такава игра не съм гледала досега!!! Врангова също се справя много добре, идеше ми да отида и да я ритна - самият персонаж го заслужава Simple Smile

Изобщо театралното изкуство в България по мои скромни наблюдения не се е поддало на чалгата, която ни е заляла и искрено се надявам повече хора да започнат да посещават театри и концерти /ама не онези концерти с голи каки пеещи за пари, слава, пиячка и секс/, защото само така обществото ще има сили и запаси да се пребори с безпътицата, която ни е обзела.

# 144
Чаено момиче, прекрасно си го казала. Hug  bouquet
Ще гледам скоро Полет над кукувиче гнездо.

# 145
  • София
Чаено момиче, прекрасно си го казала. Hug  bouquet
Ще гледам скоро Полет над кукувиче гнездо.
+1  Peace

# 146
Не знам дали писах за Кралицата майка, извинете ме, ако се повтарям, но постановката е великолепна! Режисьор е Валентин Ганев, в ролите на майката и сина- Невена Мандаджиева и Владо Пенев.

# 147
Стартира театралният сезон в Студио 5
18.04.2011 г. – 19 часа

На 18-ти април от 19 часа сцената на Студио 5 ще вдигне завесите си, за да представи театралната постановка на Кева Апостолова – „Безсмъртно танго”. Това е първият от поредица спектакли, които клубът обеща да представи наред с концертната си програма.
„Безсмъртно танго” е лирична комедия, която разкрива съкровените чувства, които вълнуват влюбената жена. Спектакълът звучи съвременно, като отговаря на вечните въпроси за любовта, омразата, съществуването на идеалния мъж, страха от самотата, бягството от безизходицата. Това е комична и драматична среща между две жени влюбени в „единствения” мъж. В този водовъртеж от емоции ни поставят Мери и Ана, в ролите: Стефка Янорова и Красимира Кузманова. Режисьор на спектакъла е Бойко Илиев, а за доброто настроение допринася и звучащото през цялото време аржентинско танго.

Билети на касата в Студио 5, Билетен център НДК и онлайн www.eventim.bg, www.ticketsbg.com, www.ticketstream.bg, www.ticketpro

# 148
Чаено момиче, "Полет над кукувиче гнездо" е страхотна постановка. Аз първо в гледах и след това прочетох книгата  и много се учидух колко подробно са пресъздали всичко на сцената. Незнам дали защото първо гледах постановката, но тя определено ме разчуства много по-дълбоко от книгата на края. Невероятна игра и на Донков и на Бърнев. Даже мисля да я глеам отново, тъй като бях на втория балкон.
И "Народното творчество" на Камен Донев в сред фаворитите ми. Аз го гледах в НДК - зала 1 се пръскаше по шевовете.

# 149
  • Sofia
Врангова също се справя много добре, идеше ми да отида и да я ритна - самият персонаж го заслужава Simple Smile
Когато аз го ледах, публиката викаше "Куч-ка! Куч-ка!" hahaha

Общи условия

Активация на акаунт