Хайде на театър

• 78 512
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Мариус е страхотен в "Български разкази"!!!!!!!!

Къде се играе?

В Сатиричния Peace

Повече от страхотен. Както на всичките му моноспектакли публиката си глътва езика, след това става на крака и 15 минути ръкопляска.
  Само дето е много трудно да си намериш билет - повече от месец предварително имах аз, пък се разболя та отлагаха представлението, най-накрая се добрах.
 Прекрасно беше.

# 121
Здравейте! Някой бил ли е на "Луд съм по теб" с Георги Кадурин и Искра Радева и може ли да сподели отзиви?

# 122
Освен "Български разкази" има ли други моноспектакли на Мариус които да вървят по театрите?

# 123
  • София
Само да споделя, че "Моли Суини" с Мария Сапунджиева, постановка на Сливенския театър гостува и в София, в театър Ариел. Аз лично не знаех допреди два дни, а много отдавна исках да я гледам, утре вечер най-накрая ще успея ...

# 124
Здравейте! Някой бил ли е на "Луд съм по теб" с Георги Кадурин и Искра Радева и може ли да сподели отзиви?

Не съм го гледала, но ако се играе в театъра на Искра Радева " Искри и сезони", тя обикновено избира лесно смилаеми и лековати неща за репертоар.

# 125
Освен "Български разкази" има ли други моноспектакли на Мариус които да вървят по театрите?

Нищо друго в момента. Освен "Български разкази" на Мариус Куркински, горещо ви препоръчвам и моноспектакълът на Камен Донев "Възгледите на един учител за народното творчество", пак в Сатиричния театър. Билетите свършват за 1 час, пускат ги само на 10-то число, като опашката пред касата на сатиричния се заформя около 9 часа още, а касата отваря в 10. То и за моноспектакъла на Мариус само тогава могат да се намерят билети. Така че, искате ли билети за май, на 10 април към 9-9,15 гледайте вече да сте се наредили за билети за Мариус и Камен Донев пред касата на Сатирата. Споделям личен опит.  Peace

Друг страхотен спектакъл, за който трябва да имате връзки с касиерките на Народния и Сълза и смях, е "Вражелец". Аз лично ходих 3 пъти да питам, все не беше излязла програмата, после излезе, и то в същия ден, в който бях ходила дотам и билетите свършили за 40 минути.  ooooh!  Лошото е, че никой не ти дава инфо кога излиза програмата - казват ти, че я чакат и това е, пък ти си обикаляй и дебни, като си нямаш работа... Там просто няма шанс да се вредите без връзки, освен ако нямате лудия късмет да попаднете точно в този половин час в месеца, в който пускат билетите за следващия месец.

Последна редакция: нд, 27 мар 2011, 10:10 от Анонимен

# 126
# 127
Оплаквайки се за постановките в Пловдив тук, а разхождайки се по главната, от един плакат ме погледнаха Асен Блатечки и Калин Врачански - та... постановката е "За мишките и хората". Ще отида да ги видя. Някой нещо ще сподели ли?

Заслужава си, снощи го гледахме.  Peace
Залата беше препълнена.

# 128
Оплаквайки се за постановките в Пловдив тук, а разхождайки се по главната, от един плакат ме погледнаха Асен Блатечки и Калин Врачански - та... постановката е "За мишките и хората". Ще отида да ги видя. Някой нещо ще сподели ли?
Заслужава си, снощи го гледахме.  Peace
Залата беше препълнена.
Аз имам билети за следващото представление. Heart Eyes

# 129
Апропо-честит празник на всички театрали и театрални фенове!

# 130
Заслужава си, снощи го гледахме.  Peace
Залата беше препълнена.
Аз имам билети за следващото представление. Heart Eyes

Супер.  Simple Smile
Аз пък вчера си взех за "Секс, наркотици.." за 2 април, "Полет над кукувиче гнездо" в Народния за 3 април, на 10 април - на "Бардак", на 15 април - на "Характери" в Сатирата, а за 17-ти мисля да взема за "Хъшове" в Народния, че в постановката играе моя близка роднина. Направо се очертават 2 седмици размазване.  Grinning

Последна редакция: пн, 28 мар 2011, 11:02 от Анонимен

# 131
    Ахахахха, Мариус получи "Икар" снощи за "Български разкази"... много съм доволна, напълно заслужено.

# 132
В събота бях на "Ангели в Америка" - ужасно скучно и посредствено. За първи път излизам преди края на постановката.

# 133
"Площад Синева"- Мюзикъл.
Гледах премиерата за София в събота и много ми хареса.

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=687680
http://frognews.bg/news_33674/Na_Ploshtad_Sineva_izvira_energiia … izam_i_zdrav_rok/
Представлението освен на сцената на Пловдивския театър, два пъти в месеца Площад "Синева" ще се играе и в софийския Театър на Армията.

# 134
В събота бях на "Ангели в Америка" - ужасно скучно и посредствено. За първи път излизам преди края на постановката.
На мен пък ми хареса много.
Днес съм на Бардак.

Общи условия

Активация на акаунт