Хайде на театър

• 78 473
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Аз снощи бях на "Канкун". Набляга се на смеха, като има и доза драматизъм... Хубаво преживяване!!!
Сега чакам с нетърпение 11.04. та да видя "За мишките и хората", ако междувременно не ми се отвори парашута и за още нещо  Grinning

# 106
Мариус е страхотен в "Български разкази"!!!!!!!!

# 107
Момичета, има друга тема за театър. В две теми за едно и също нещо се разкъсват мненията.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=246193.0

# 108
темата вече е една - в старата вече има линк към текущата  Wink

# 109
Преди време питах за впечатления от "Дуенде" в 199, но не получих отговор. Е, пак питам. Може някой междувременно да е гледал постановката.  Wink

# 110
  • София

Къде се играе?

# 111
Имам билети за "Бардак", "За мишките и хората" и за "Полет над Кукувиче гнездо". Просто очаквам с нетърпение едни от най-желаните за гледане постановки от мен. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 112
  • София

Къде се играе?

В Сатиричния Peace

# 113
И аз пак да повторя въпроса си относно " Кралицата-майка" на 199, пък дано някой да го е гледал. Simple Smile

# 114
Преди време питах за впечатления от "Дуенде" в 199, но не получих отговор. Е, пак питам. Може някой междувременно да е гледал постановката.  Wink

Аз съм го гледала и за мен е микс от добра актриса с много лош сценарий.Загуба на 15лв за билет като цяло.В "199" препоръчвам "Старицата от Калкута", но е за хора, които обичат просташки черен хумор. Simple Smile

Аз да питам за впечатления от моноспектакъла на Николай Урумов "Лалугер"?

# 115
Просто Хари , много благодаря за отговора. Така и подозирах. Много харесвам Татяна Лолова и се чудя защо няма постановки с нейно участие newsm78

# 116
Аз да питам за впечатления от моноспектакъла на Николай Урумов "Лалугер"?
Чела съм страхотни мнения за него, но лично не съм го посещавала. Но отзивите са чудесни.

# 117
Препоръчаите някоя постановка с много смях Laughing

# 118
"Римска баня"

# 119
Препоръчаите някоя постановка с много смях Laughing
"Вечеря за тъпаци" в Сатирата. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт