Хайде на театър

• 78 467
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Също "Охранители""  в Малък Градски Зад Канала, аз лично ще я гледам за трети път, ако имате нужда от смехотерапия - препоръчвам я.
Нещо "по - тежко", скоро гледах "Трамвай Желание" в Българска Армия, хареса ми замисъла...
  bouquet

# 91
+1 за Трамвая Hug

# 92
  • София
И аз харесах Трамвай Желание, също и Чайка в Армията Peace

Други по-сериозни постановки, които са ми харесали в последно време:
- обсъжданият вече Норд-Ост в Младежкия,
- Крадецът на праскови на камерна сцена в Народния,
- Любов №2 в Сълза и смях.

# 93
  • Sofia
Гледах "Полет над кукувиче гнездо" в Народния. За мен това е най-добрата постановка от последните години - брилянтна игра на актьорите, впечатляваща сценография и режисура!!! Препоръчвам!  Peace

# 94
  • с/у ОколоМръсТното
мерси, момичета   bouquet

# 95
Момичета, нужно ми е инфо за спектакълът " Апокалипсисът идва в 6 вечерта" на Малък градски театър зад канала. Смятам да го гледам, но ще е хубаво да получа малко предварително инфо. Simple Smile

# 96
Оплаквайки се за постановките в Пловдив тук, а разхождайки се по главната, от един плакат ме погледнаха Асен Блатечки и Калин Врачански - та... постановката е "За мишките и хората". Ще отида да ги видя. Някой нещо ще сподели ли?

# 97
Ха, сама си пиша, обаче се оказа, че в понеделник съм на "Канкун". Изненадаха ме тази сутрин с купените билети. Идеалничко-о-о-о...

# 98
Дон Жуан в Народния не можа да ме грабне! Но пък Ножица трепа в Армията ме разсмя и то много!

# 99
  • София
Оплаквайки се за постановките в Пловдив тук, а разхождайки се по главната, от един плакат ме погледнаха Асен Блатечки и Калин Врачански - та... постановката е "За мишките и хората". Ще отида да ги видя. Някой нещо ще сподели ли?
Ауу,къде това?Дали се има предвид "За мишките и хората" по Стайнбек?Ако е така-ще се гледа със сигурност!Отивам да гугълна..

п.с.доколкото разбрах само в Перник го играят...защо така Thinking?

# 100
  • София

Постановката е на Пернишкия театър, но гостуват и в други градове. На 26-ти март ще играят в София, в Сълза и смях Peace

# 101
Ауу,къде това?Дали се има предвид "За мишките и хората" по Стайнбек?Ако е така-ще се гледа със сигурност!Отивам да гугълна..

На 11.04.2011 г. са в Пловдив. Смятам да ги гледам. Даже вече сме направили организация за билетите!!! Днес трябва да ги вземат...

# 102
Явно никой не е гледал "Апокалипсисът идва в 6 вечерта". Simple Smile...Тогава ще помоля за мнение относно " Кралицата-майка" на 199, с Невена Мандаджиева и Владо Пенев. Критиката дава много добри отзиви, но ще се радвам да чуя и такива на зрители.

# 103
  • София

Постановката е на Пернишкия театър, но гостуват и в други градове. На 26-ти март ще играят в София, в Сълза и смях Peace
Еее,много благодаря за инфото! Hug

# 104
Здравейте, прекрасна тема, набелязах си няколко нещица по ваши мнения.
Вчера с дъщеря ми гледахме АЛО АЛО, театър Възраждане. Много ни хареса, а сме и фенове на сериала. Препоръчвам го.

Общи условия

Активация на акаунт