Хайде на театър

• 78 457
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Аааа, периодично се провеждат и джаз фестивали в Пловдив Simple Smile

# 76
  • София
Снощи гледах "Август в Оклахома". Страхотна постановка! Невероятна игра на актьорите, особено на Бойка Велкова! Препоръчвам я горещо Simple Smile

И ние снощи (т.е. 26.02) отидохме да я гледаме.   bouquet Хареса ми, препоръчвам я, но не чаак толкова горещо.  Mr. Green Мисля, че бяха прекалили с времетраенето и първата част на пиесата леко доскуча. За сметка на това, втората част почти заличи първоначалната досада. Имаше си някои чисто американски неща (най-вече техният уличен език), но като цяло се говореха общочовешки истини Peace Не бих казала, че всички актьори бяха на ниво. Бойка Велкова бе една страхотна Вайълет- бурните аплодисменти в края на пиесата го доказваха! Hug Бих отличила и Албена Колева, която играеше сестрата на Вайълет, младата Яна Титова (Джийн  Hug), Валентин Танев и Параскева Джукелова. Противно на очакванията ми, Чочо Попйорданов не ме впечатли, но и ролята му не беше голяма. Най-голям дразнител ми беше Радена Вълканова, която е получила втората по важност роля в пиесата- на голямата дъщеря Барбара.Много благодатна роля!Но според мен и приятелите ми, актрисата не бе убедителна, нямаше харизма и т.н.
Препоръка към бъдещите зрители: не ходете гладни! Laughing Не само заради времетраенето, но и заради ястията, които по едно време се ядяха на сцената- приятелките ми точиха лиги, ама кой им е виновен.  Laughing

# 77
Аааа, периодично се провеждат и джаз фестивали в Пловдив Simple Smile
Имам път към Пловдив и ще гледам "Площад Синева" - нов бг мюзикъл.. Наистина нямам търпение, защото инфото във фейсбук страницата им изглежда много обещаващо Peace После ще кажа как е било и дали наистина си е заслужавало..

Иначе последно бях на "Много шум за нищо"... Безинтересен сценарий, но идеален подбор на актьори, които всъщност направиха постановката увлекателна и приятна HugПрепоръчвам!

# 78
Аз днес гледах Български разкази. Мноооого ми хареса. Винаги съм си мислела, че Мариус леко преиграва, но постановката днес беше прекрасна  Peace
Имаше весели моменти, имаше моменти когато настръхнах... и една гъдулка имаше, която почти ме разплака

# 79
Къде гледа Мариус?

# 80
В Сатирата. По спомен към края на месеца има 4-5 постановки в поредни дни. Сигурно ще има билети.  Peace

# 81
  bouquetМда на 20 има постановка...Мерси сладкиш

# 82
Няколко поредни дни са.
Виж тук
Да кажеш после дали ти е харесало  Peace

# 83
А какви са цените на билетите че не видях да ги пише?

# 84
Моят беше 14 лв, но беше един от последните свободни. Сигурно има и по-скъпи.

# 85
Благодаря прелестна мадам   bouquet

# 86
# 87
Мога да добавя и СТЪПКА НАПРЕД - Младежкия театър.
Определено е на светлинни години от СТРАХОТНИТЕ МОМЕЧЕТА /или по-скоро след тях... е доста висока летвата/, но като се изключи това, постановката не е лоша, отново е музикална, но не тонизира...играта е много добра.
/може би просто трябваше да гледаме нея първо и после тези Момчета...които ни обраха овациите/ Simple Smile

# 88
  • с/у ОколоМръсТното
Римска баня - много свежа постановка. Хареса ми. Гърбов е неотразим, разбира се, но най-хубаво игра Анастасов. На неговите години чуден образ прави.

Дайте идея за нещо "по-тежко"... Искам малко по-сложна постановка... Да се чудиш какво е искал да каже авторът с даден край или реплика...

# 89
  • София
Аз така се чувствах на "Портретът на Дориан Г."в театър "..Зад Канала".

Общи условия

Активация на акаунт