Хайде на театър

• 78 467
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
Заведи го на "Вечеря за тъпаци" в Сатиричния или "Тримата Мускетари" в театър "София" Peace.Ще се влюби в театъра!

Искам тези театри в Пловдив. Не искам само да слушам за тях...  Mr. Green #Cussing out
Да, ама пък вие Камен Донев с "Възгледите....."  си го гледахте спокойно, а тук човек 2 сезона не можеше да вземе билети. Wink

# 61
Е,те представленията правят и турнета из страната,може и да дойдат при вас Peace.Ако не,хей го къде сме,на час и половина път с кола.

Точно тези -  Naughty. Много малко стига до нас...

# 62
Е,те представленията правят и турнета из страната,може и да дойдат при вас Peace.Ако не,хей го къде сме,на час и половина път с кола.

Точно тези -  Naughty. Много малко стига до нас...

Верно е! Обикновено пътуват слаби и негледаеми спектакли, за съжаление

# 63
  • София
Това е едно от нещата,заради които ми хареса да живея тук в София.

# 64
Аз си харесвам Пловдив мноооого, ама може да идват и по-добри представления...

# 65
  • София
Щом представленията не идват при теб ти ела на представленията Simple Smile!

# 66
Щом представленията не идват при теб ти ела на представленията Simple Smile!

Laughing Имам такива планове!!!  Laughing

# 67
Чакам отзиви за "Вишнева градина".
 Grinning

Постановката е страхотна- изтънчена, по Чеховски замечтана, чудесно изпълнение На актьорите, особено На Деян Донков. Една от най- добрите постановки На Коко Азарян.
Три пъти съм я гледала и пак бих отишла.

Повтарям мнението на happy-mamma - чудесна постановка, чудесна игра, изпълни ме. Скоро ще я гледам пак! Дано и за теб Versace_Dreamer изживяването е толкова прекрасно   bouquet

# 68
  • София
Да се запиша и аз в темата като любител на театъра Hug

Някой ще ми препоръча ли Норд-Ост?
Моя приятелка ми го препоръча и смятам да го гледам. Имам абсолютно доверие на вкуса и.

Норд-Ост страшно ми хареса - определено препоръчвам Peace

За Вишнева градина - аз лично бях разочарована... Но може би просто след другите части на трилогията по Чехов на Азарян - Чайка и Три сестри - съответно в Армията и Младежкия - бях с прекалено големи очаквания Thinking

# 69
  • София
Здравейте,

В събота сме решили, че ще е вечер за култура и сме се насочили към многонаграждаваната американска пиеса "Август в Оклахома". Имате ли някакви отзиви за нея?  newsm78 Много ще съм ви благодарна да споделите...още не сме купили билетите.  Mr. Green

# 70
Имам 1 свободен билет за Вишнева градина от 19 часа в Иван Вазов.
Ако има някои желаещ, билета е бонус.
Пишете тук до 1 час максимум.

# 71
Невероятна постановка!!! СТРАХОТНИТЕ МОМЧЕТА - В МЛАДЕЖКИЯ ТЕАТЪР!!!
С най-голямо удоволствие я препоръчвам!! Страхотна игра! Сценография! Страшно забавен, разтоварващ театър - истинско удоволствие! аз и всички, които бяхме вчера сме още под въздействието на положителни емоции Simple Smile Simple Smile

# 72
Снощи гледах "Август в Оклахома". Страхотна постановка! Невероятна игра на актьорите, особено на Бойка Велкова! Препоръчвам я горещо Simple Smile

# 73
Благодаря за препоръките за Норд-Ост Hug Потвърдихте предчувствието ми, че ще гледам добре направен спектакъл с качествени актьори...Ама какви са тези приказки за Пловдив... Shocked Аз винаги съм завиждала благородно на пловдивчани, че са столицата на културата в България. Какви ли не фестивали се провеждат там...

# 74
Пловдив си е културен център, ама театрите, за които говорите тц - не идват!!! Sad
Фестивали?????? - Замислям се - "Сцена на кръстопът", "Филмови нощи", фолклорни, може и за някой друг да не съм разбрала???  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт