Хайде на театър

• 78 091
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
  • с/у ОколоМръсТното
Монолози за вагината. Изобщо не ми хареса,

така ли? Аз отдавна искам да го гледам... Но явно няма да го...

Ние сме на "Римска баня" през март.
Има ли отзиви?

# 46
Шани,
ние спонтанно тръгнахме на театър онази вечер и това беше единственото представление, за което имаше билети. Аз си го бях набелязала, но определено ме разочарова.

Похвалвам "Вечеря за тъпаци" в Сатирата. Иван Бърнев- уникален! Хр. Гърбов се разсмя поне десетина пъти, въпреки че от години я играят заедно. Бях гледала филма (френския, не американската тъпня) и въпреки това се забавлявах много. Нямаше празни места в залата.
В последните години предпочитам забавни постановки, нищо сериозно не ми се гледа.

# 47
Някой ще ми препоръча ли Норд-Ост?

# 48
"Очаквайки Годо" беше много странна работа. Диалогът ми дойде много сложен. Имаше моменти, в които, гледайки какво правят актьорите, изтървавах какво си говорят. Вярно е, че имаше много мисъл в някой от нещата, но всичко ми се стори много разхвърляно и объркано. Предполагам, че 6 - те човека, които бяхме там си направихме 6 различни извода...  Hug
Тук - таме имаше добри ефекти и добри поводи за смях...

# 49
Сериозно ли бяхте 6 човека? Shocked

# 50
Сериозно ли бяхте 6 човека? Shocked

Joy Joy Joy
Повече бяха. Аз бях в компанията на още 5 човека!!!

# 51
  • София
Някой ще ми препоръча ли Норд-Ост?
Моя приятелка ми го препоръча и смятам да го гледам. Имам абсолютно доверие на вкуса и.

# 52
Чакам отзиви за "Вишнева градина".
 Grinning

# 53
Чакам отзиви за "Вишнева градина".
 Grinning

Постановката е страхотна- изтънчена, по Чеховски замечтана, чудесно изпълнение На актьорите, особено На Деян Донков. Една от най- добрите постановки На Коко Азарян.
Три пъти съм я гледала и пак бих отишла.

# 54
# 55
тази вечер трябваше да гледам "Умирай лесно!?" в 199, но поради заболяване на един от актьорите ми се размина..... Sad

# 56
  • София
Момичета, искам да запаля мъжа ми по театъра. За себе си съм сигурна,че ми харесва,но не съм ходила от години. Значи трябва да е нещо смешно и не тежко. Видях,че в Народния театър до края на февруари са на половин цена,което ме накланя на там. Моля ви,помагайте! Коя постановка да избера, за да ме води пак  Laughing bouquet

# 57
  • София
Заведи го на "Вечеря за тъпаци" в Сатиричния или "Тримата Мускетари" в театър "София" Peace.Ще се влюби в театъра!

# 58
Заведи го на "Вечеря за тъпаци" в Сатиричния или "Тримата Мускетари" в театър "София" Peace.Ще се влюби в театъра!

Искам тези театри в Пловдив. Не искам само да слушам за тях...  Mr. Green #Cussing out

# 59
  • София
Е,те представленията правят и турнета из страната,може и да дойдат при вас Peace.Ако не,хей го къде сме,на час и половина път с кола.

Общи условия

Активация на акаунт