Хайде на театър

• 78 603
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
Аз харесах много Сирано и ще ходя да го гледам пак, защото бях на заден ред и не се насладих хубаво отблизо на играта.

# 331
  • София
Много ви благодаря, че споделихте мненията си!   bouquet
Купих билети за утрешната постановка "Много шум за нищо".

Последна редакция: пт, 16 сеп 2011, 14:01 от Kia

# 332
Аз да споделя за феста Аполония, който мина в Созопол в началото на септември. Гледах " Ритъм и блус"2, " Балкански синдром "на Мариус ( пак на същия театър- Зад Канала)  и " Домът на Бернарда Алба " с участието на Цветана Манева и студенти от Учебен театър на НБУ. Ритъм и Блус ми хареса изключително много, Балкански синдром доста ме разочарова-очаквах повече...Бях приятно изненадана от третата постановка, макар и студентска и по принцип доста скучна и тежка, студентите играха много добре, да не говорим пък за Цветана Манева. Хубавото в случая е, че парите от всеки един билет за постановката отиват за каузата " За равен достъп", която е за хора с увреждания.

# 333
А, забравих да ви кажа, че утре-17 септември, Театърът на Армията има ден на Отворените врати, и ще продават билети по 5 лева. Не съм сигурна обаче дали за всички постановки или за определени. Освен това цял ден хората ще могат да влизат и разглеждат гримьорни, репетиционни, да присъстват на репетицията на " Ножица-Трепач", мисля че и някакъв моноспектакъл ще се играе безплатно.

# 334
  • София
Аз си купих билети по 5 лв. за "Много шум за нищо" и въобще не предполагах, че ще са с такава ниска цена.
НО постановката не ми хареса и то заради сексуалните глупости (показвани с едната ръка върху свивката на другата), клатене и т.н. Ласкин дори не си беше свалил часовника (от 21-ви век) и прекалено театралничеше.
Миналата година гледах "Комедия на слугите" също много ми беше похвален. Поради същата причина не ми хареса. Дори на "Хъшове" си излязохме по средата.
Не съм пуританка, но преди 10 г. комедиите в бг театри бяха други. Лафовете бяха свързани с нещо от обществено-политическия живот, а не само със секса.
В тази връзка в "Сирано дьо Бержерак" има ли подобни простотии или не?

# 335
Аз си купих билети по 5 лв. за "Много шум за нищо" и въобще не предполагах, че ще са с такава ниска цена.
НО постановката не ми хареса и то заради сексуалните глупости (показвани с едната ръка върху свивката на другата), клатене и т.н. Ласкин дори не си беше свалил часовника (от 21-ви век) и прекалено театралничеше.
Миналата година гледах "Комедия на слугите" също много ми беше похвален. Поради същата причина не ми хареса. Дори на "Хъшове" си излязохме по средата.
Не съм пуританка, но преди 10 г. комедиите в бг театри бяха други. Лафовете бяха свързани с нещо от обществено-политическия живот, а не само със секса.
В тази връзка в "Сирано дьо Бержерак" има ли подобни простотии или не?
На мен не ми хареса "Сирано дьо Бержерак" - Карамазов преиграваше, и то много! "Сирано" си "изтиска" пъпката на носа. Имаше елементи на простотия според мен. За съжаление бяхме в средата на реда и не ни беше удобно да си излезнем по средата. Бяхме трима души и според нас по-голяма простотия не сме гледали. Но пък много хора го харесват. Можеш да рискуваш и за себе си да прецениш!

# 336
Kia съжалявам да го прочета  Confused Преди време беше единствената пиеса, която гледах без подобни елементи. Явно вече не е така.

# 337
  • UK
Днес откривам сезона аз в Народния с моноспектакъла на Вальо Ганев "Контрабасът", това е може би единствената постановка, която не успях да гледам миналия сезон. Много положително съм настроена, чувала съм много хубави неща за пиесата, а и В. Ганев е невероятен актьор с класа, стил и талант.

Иначе съм много доволна- взех за 2 октомври билети за "Ръкомахане в Спокан"- да видим Гърдев каква я е надробил този път Rolling Eyes.

# 338
Аз ще открия сезона днес с "Възгледите на един учител за народното творчество". Ще го гледам за втори път и се надявам отново да съм очарована!

# 339
  • София
Здравейте!
Голям фен съм на театъра и ходя редовно.
Този месец ще гледаме "Възгледите на един учител за народното творчество" и "Полет над кукувиче гнездо".
Ще поразгледам темата и назад, защото съм решила всеки месец да гледам поне по една постановка и търся препоръки и отзиви.

# 340
Здравейте!
Голям фен съм на театъра и ходя редовно.
Този месец ще гледаме "Възгледите на един учител за народното творчество" и "Полет над кукувиче гнездо".
Ще поразгледам темата и назад, защото съм решила всеки месец да гледам поне по една постановка и търся препоръки и отзиви.
Това е чудесен избор!

# 341
Днес откривам сезона аз в Народния с моноспектакъла на Вальо Ганев "Контрабасът", това е може би единствената постановка, която не успях да гледам миналия сезон. Много положително съм настроена, чувала съм много хубави неща за пиесата, а и В. Ганев е невероятен актьор с класа, стил и талант.

Иначе съм много доволна- взех за 2 октомври билети за "Ръкомахане в Спокан"- да видим Гърдев каква я е надробил този път Rolling Eyes.

Ще те помоля да споделиш тук впечатленията си от "Ръкомахане в Спокан", след като го гледаш. Simple Smile

# 342
  • София
Някой ще уважи ли скоро новия спектакъл на Камен Донев- "Кръщене", който този месец ще шества в Театъра на армията?  Thinking newsm78

# 343
Мен би ми било интересно да го видя, само че постановките по сценарий на Камен Донев, нямат нищо общо с изиграните от него.В смисъл, че той си усеща нещата и тогава е смешно.Дано не съм права за тази!

# 344
Никога не съм ходила на премиера. Днес за пръв път си купих билети за премиерен спектакъл - "Албена" в Пловдивския драматичен театър.  После ще споделя впечатления.

П.П. Момичета, поне в тази тема не пишете "запис" ...

Общи условия

Активация на акаунт