Хайде на театър

• 78 605
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
"Три дъждовни дни" не ме грабна особено. Даже по едно време ми доскуча. Самата пиеса е хубава с интересен сюжет и хубав текст. Давам си сметка, че явно режисьорската работа не е на ниво. Много ми е симпатичен Влади Люцканов, но тук нещо не се е справил. Иначе Койна Русева е блестяща- чудесна игра и присъствие. И другите- Малин Кръстев и Захари Бахаров също правят страхотни роли ( Бахаров има и Аскеер през 2009 за тази роля).
Така че добре е да се гледа, но се въоръжете с известна доза търпение.

# 316
Да, и аз много харесвам Койна Русева, но май тази пиеса няма да се гледа Sad Писна ми дад давам пари за " експерименти" и накрая нищо насреща...Някъде в темата бях чела отзиви за " Тихи невидими хора", но май и те не бяха много възторжени. И за този спектакъл се колебая...

# 317
# 318
Ама билета 30 лв. ли е бил? За тази халтура?! Shocked

# 319
  • София
"Полет над кукувиче гнездо" в НТ ми хареса.
http://vbox7.com/play:24299940

# 320
"Полет над кукувиче гнездо" в НТ ми хареса.
http://vbox7.com/play:24299940

Добри актьори, добър режисьор...няма как да е друго! Simple Smile

# 321
Квартет за двама в театър Възраждане - с две ръце съм за този спектакъл да отидете. И сценария ми хареса и представянето от актьорите.

Табу - театър Възраждане - хареса ми ама не толкова колкото първия. Може би защото за мен театъра е да разпусна,т.е да се посмея а не да се натоварвам както става след тъжен филм. И на този има смях ама по-малко, но пак си заслужава да се види. Интересен сценарии. Simple Smile

# 322
  • София
Здравеите Simple Smile

Знам, че сезонът мина, но искам да споделя мнение за последните постановки, които гледах:
Благородният испанец в Сълза и смях - наистина голям смях падна! Много се забавлявах! Нищо дълбоко и смислено, но пук изключително забавно и разпускащо  Peace

Откат в театър Българска армия. Колкото и да се опитвах не я разбрах тази постановка. Беше ми изключително скучна и безсмислена, но не си излезнах от салона, както доста хора направиха, от уважение към актьорите.

През новия сезон задължително ще отида на "Лалугер" по препоръки от вас, много ме заинтригува Simple Smile

# 323
"Сега или никога" с Красимир Ранков хич не ме грабна.Добре, че бях с 50 процента намаление, че много щях да съжаля за парите. Sad

# 324
  • София
Коя от следните постановки ще ми препоръчате? Всичките са в Армията:
"Сега или никога", "Както ви харесва" и "Много шум за нищо"
Искам да отида другата седмица на театър и общо взето това са постановките в удобни за мен дни. Ако мога, ще ида на "Сирано дьо Бержерак" в НТ, но не съм сигурна...
Мерси  Hug

# 325
  • София
Да попитам - някой ползва ли мултинет карта? Успявате ли по този начин да купите билети за хитовите постановки?

# 326
  • София
Да попитам - някой ползва ли мултинет карта? Успявате ли по този начин да купите билети за хитовите постановки?

Аз съм ползвала мултинет карта на приятелка за купуване на билети за такива постановки - Български разкази, За народното творчество, Вражалец.
Но принципно ме дразни това, че си слагат надценка на билетите - точно за нашумелите постановки... В началото, когато не бяха популярни картите, даваха даже отстъпка при покупка на билет. А сега - поне по 10% отгоре и отделно си купуваш картата  Naughty

Гледала съм само Много шум за нищо - два или три пъти, преди няколко години - много свежа и забавна постановка.
За Сега или никога има отрицателно мнение, в поста над твоя...

# 327
Много шум за нищо в Армията съм го гледала няколко пъти и пак бих отишла.
Много ми хареса. Другите постановки не съм ги гледала.

# 328
  • София
Сега или никога приятна постановка,лека за гледане,но не блести със силна актьорска игра.

# 329
Искам да отида другата седмица на театър и общо взето това са постановките в удобни за мен дни. Ако мога, ще ида на "Сирано дьо Бержерак" в НТ, но не съм сигурна...
Мерси  Hug
"Много шум за нищо" е приятна и забавна постановка. "Сирано дьо Бержерак" е най-скучната постановка, която съм гледала и аз лично не бих я препоръчала, но съм чувала и доста положителни отзиви за нея, така че явно е въпрос на вкус.

Общи условия

Активация на акаунт