Хайде на театър

• 78 611
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
Явно халтурата продава...

# 301
Снощи ме замъкнаха на Ритъм&Блус 2 на Малък градски театър зад канала. Преживяването е неописуемо. Напълни ми душата. Горещо препоръчвам на любителите на нетрадиционни форми на изкуството. Има много музика, а и танци, преплитане на музикални стилове и произведения, всичко еподнесено с чувство за хумор. Слагам линк към една статия, за спектакъла, която открих.
http://www.programata.bg/?p=39&id=63580

# 302
О, да, гледах го когато излезе и много ми хареса. Но не знам дали бих повторила. Heart Eyes

# 303
Взела съм билети  и за "Характери" в Сатирата май, някой гледал ли го е?
И аз чакам отзиви а него?

Да, много ми хареса на мен.  Simple Smile  Заслужава си! Много се смяхме, определно ни повдигна настроението.

А на мен - не, изнерви ме тази постановка , все едно слушам комшиите , нямам нужда от такава емоция

Горещо препоръчвам Duende в театър 199 , моноспектакъл с Татяна Лолова, тази жена ме остави без дъх в продължение на час и половина и след няколко разочароващи постановки, които гледах, върна вярата ми в театъра
Така че сега , с нова сила , а то сезона поприключва  ooooh!

# 304
densi, наистина са много скъпи билетите - все си мислех,че повече от 20лв. не може да са и то не за всички места в театъра, но не познах. Вече толкова ми го похвалиха и охулиха от две страни,че няма как да не го гледам и да видя какво ще е моето мнение.

# 305
Мога само да ви завиждам благородно, че имате на разположение много театри и много постановки. А при нас, само при гостуване в нашия град. През сезона идват често, но не е като да си избираш самия ти.

# 306
densi, наистина са много скъпи билетите - все си мислех,че повече от 20лв. не може да са и то не за всички места в театъра, но не познах. Вече толкова ми го похвалиха и охулиха от две страни,че няма как да не го гледам и да видя какво ще е моето мнение.

Според мен доброто или лошото впечатление, от това какво харесваш ти самата. Строго индивидуално е. Що се отнася до Вражалец, ако харесваш скечове и въобще обичайния стил на Димитър Рачков и компания, ще ти хареса. Ако обичаш да гледаш по-сериозни и дълбоки неща-няма да ти хареса.

# 307
"Вражалец" като цяло ми хареса  - не е много по-стила ми, но бях подготвена според това кой играе в постановката. Разсмях (предимно във втората част на постановката) и се развеселих, което в крайна сметка е целта на едно такова мероприятие.

# 308
Много забавен е Вражалец. Не е нищо особено, но като цяло става за развлечение. Рачков с типичните си маймунджелъци изкарва целия театър на гърба си. Много е подвижен този човек. Един гол Асен Блатечки е радост за окото и душата! Heart Eyes
Всички постановки в Народния театър са класи над тази, но си заслужава да се гледа за да се посмее човек.

# 309
Най-после успях да гледам " Приятнострашно". Според мен, пиесата като текст не е нищо особено, но аз бях предварително подготвена за това, тъй като съм чела драматургията на Яна Борисова. Режисурата и актьорската игра обаче са перфектни. Особено Владо Пенев е неотразим!

# 310
Тъкмо си мислех да гледам "Приятнострашно". До сега все не успявах да намеря възможност. Харесвам Галин Стоев и си мислех, че ще ми хареса и този път. Но това за текста на пиесата леко ме смути - заслужава ли си все пак?

# 311
Не знам как да ти отговоря. На повечето хора явно текстът им харесва. Може би не трябваше да чета предварително пиесата( купих си една книга с драматургия, съдържаща няколко пиеси с награди за драматулргия за 2010), но на моменти се разсейвах и ми доскучаваше, въпреки, че пак повтарям-актьорската игра и режисурата са много добри! Confused Simple Smile

# 312
Разминах се в събота с " Приятнострашно" - заболяване на актьор. Cry

Но днес ще гледам " Три дъждовни дни". Много харесвам Койна Русева. Ще споделя утре впечатления. Hug

# 313
От няколко места ми похвалиха "Вражалец" и нетърпеливо изгледах в youtube мюзикъл от 1976г със Стефан Данаилов. Той е фотографът, бихте ли ми казали в настоящето представление кой играе тази роля?

# 314
Разминах се в събота с " Приятнострашно" - заболяване на актьор. Cry

Но днес ще гледам " Три дъждовни дни". Много харесвам Койна Русева. Ще споделя утре впечатления. Hug

Ще чакам впечатленията ти, и аз се чудя за " Три дъждовни дни".

Общи условия

Активация на акаунт