Хайде на театър

• 78 613
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
Билетите за Камен Донев ги взеха. Чакам едно момиче да ми каже за Секса:)

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 16:33 от Heltah

# 286
Търся поне 2 билета за Камен Донев в неделя.

# 287
  • София
Днес бях на "За мишките и хората" опеделено много ми хареса постановката. Криво ми стана на края, но пък Асен Блатечки определено ми напълни душата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Хареса ми играта и на Калин Врачански. Всички бяха на ниво. Добър завършек на театралния сезон за мен.
Не че не съм на спектакъл на ансамбъл Българе юни месец, но с театрите приключих.
А и още нещо - днес си взех Мултинеткарта. Дано през новия сезон успея да си взема билети за атрактивни постановки.

# 288
Сега събота и неделя гледах Кола Брьонон и Тихи, невидими хора в Младежкия. Харесаха ми и двете постановки, но не съм възторгната и потресена.
Това е последното ми театро за сезона. smile3518

Специално за " Тихи, невидими хора" ме интересува...да ходя ли да не ходя ли, струва ли си?

# 289
  • София
Снощи посетих моноспектакъла на Николай Урумов "Лалугер", в рамките на Sofia Mono- фестивала на моноспектаклите в парка на Военната академия.
ВЕЛИКОЛЕПЕН спектакъл, НЕВЕРОЯТЕН Николай Урумов! Размя ме, натъжи ме, засрами ме, накара ме да се замисля... препоръчвам ГОРЕЩО! Бих го гледала още много пъти, бих завела всичките си приятели на него- ние може би сме последното поколение, което може да разбере Дянко Лалугера, ние, които прекарвахме ваканциите си на село, ние, които припознаваме нашите баба и дядо в Дянко Лалугеровите, които сме имали вярно куче и т.н. и т.н...Но и ние, които сме дошли в София, посещаваме Макдоналдс, станали сме сеирджии...има какво да чуем, над какво да се замислим, да си припомним детските години...Талантът на Урумов е мощен- познавах го по-скоро като второстепенен актьор, но тук наистина ме впечатли! Думите, излезли от устана му не звучат изкуствено, елитарно, снобски, фарисейски...напротив! Всичко е поднесено така простичко и ясно, така истинско и пълнокръвно...Отнесох се, извинете, но наистина след представлението ми стана едно такова, топло на душата...
Ето и една рецензия, която много ми хареса--> http://liternet.bg/publish4/divanova/nikolaj_urumov.htm

# 290
  • София
Имам един свободен билет от 10лв за "Секс, наркотици и рокендрол" за тази вечер от 21ч. в парка на Военната академия.

Последна редакция: сб, 04 юни 2011, 17:35 от NеDа

# 291
  • София
Сега събота и неделя гледах Кола Брьонон и Тихи, невидими хора в Младежкия. Харесаха ми и двете постановки, но не съм възторгната и потресена.
Специално за " Тихи, невидими хора" ме интересува...да ходя ли да не ходя ли, струва ли си?

На мен "Тихи, невидими хора" не ми хареса.

# 292
"Полет над кукувиче гнездо" в Народния наистина е страхотен спектакъл!
"Характери" в Сатирата въпреки добрите отзиви, изобщо не  ми хареса..
Искам да гледам "Вражалец" в Сълза и Смях, но все няма билети.

Щом "Характери" не ти е харесала (похвално от мен), няма да ти хареса и "Вражалец"- халтураджийско изпълнение на Рачков & Ко. Същите маймунджалъци като на екрана, аз очаквах нещо различно. Хуморът беше примитивен, а историйката прекалено лека.

# 293
Препоръчаите нещо смешно.
Гледам че Мариус изнася спектакли, какво ви е мнението за тях?

Отиди на "Тихи невидими хора" в Младежкия театър на камерна сцена. Много разтоварваща комедия, ама много, въпреки че, не е кой знае колко дълбокомислена. Ако отидеш с приятели ще се забавлявате от сърце. Много домашна постановка, актьорите на моменти от смях не успяват да задържат образите и импровизират, нещо което не е професионално, но в тази комедия не дразни.  Laughing

# 294
Снощи посетих моноспектакъла на Николай Урумов "Лалугер".........................

Подкрепям! Гледах го в Пловдив, препоръчвам го на всички.  Много смешно на моменти, много тъжно към края, за всеки, който може да усети и да се разпознае....... Страхотен е Николай Урумов, толкова много фрази имаше, които се изненадвах, как изобщо успява да изговори толкова бързо и адекватно.... Накрая, когато приемаше аплодисментите, имах чувството, че още не се е отърсил от ролята и внушението на текста. Покланяше се , с шапката в ръка, сякаш самият той е разтърсен от казаното.

# 295

Ееее, бях запазила 30 билета и накрая миналата седмица отказах 10 - не се намериха толкова желаещи.

# 296
Ееее, бях запазила 30 билета и накрая миналата седмица отказах 10 - не се намериха толкова желаещи.
Пак ще ти благодаря. Hug  bouquet
Има много желаещи, но билетите са много скъпи и хората като чуят веднага се отказват, това е причината за съжаление. Cry Аз също се почудих дали дах дам толкова пари.

# 297
Има много желаещи, но билетите са много скъпи и хората като чуят веднага се отказват, това е причината за съжаление. Cry Аз също се почудих дали дах дам толкова пари.

Колко скъпи?  newsm78

# 298
За кой спектакъл се отнася това, за скъпите билети?

# 299
За Вражалец. На касата струват по 25 лв. билета и пак няма и се намират супер трудно.

Общи условия

Активация на акаунт