Хайде на театър

• 78 568
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
  • UK
Ще продават билети за ноември едва през ноември ли, или специално за тази премиера има някакви по-специални условия? Хм, аз въпреки всичко ще пробвам утре...  Confused

# 391
  • София
Специално за постановката "Ревизор".

Последна редакция: чт, 20 окт 2011, 08:32 от Ironic

# 392
Момичета, "Ръкомахането" беше страхотно. Доста мрачна е обстановката и целия разказ (при Гърдев винаги има интересна история в основата), но актьорската игра е уникална! Всъщност ако преди години сте гледали неговия "Пухения", сценарият е отново на Мартин Макдона. Историята е доста абсурдна, има и иронични моменти... но препоръчвам преди всичко да видите актьорската игра.

# 393
Еееее, браво! Simple Smile Благодаря за информацията, не се и съмнявах, че " Ръкомахането..." е силен спектакъл. Значи, ще се гледа непременно! Simple Smile

# 394
  • UK
Оф, сега бях до Народния, за "Ревизор" не продават, за "Да се провреш под дъгата няма билети"...какво ще се гледа следващия месец? Sad

# 395
Но има и нещо положително в това, че няма билети, значи все пак хората ходят на театър! Simple Smile Аз горещо препоръчвам Театър 199, там обикновено билети има, а постановките и актьорите са много добри.

# 396
Ами наистина ходят, но това с билетите си е гадно. Не винаги е възможно всеки ден да проверяваш кога ще ги пуснат и съответно може да свършат преди да си успял да отидеш.

# 397
  • София
Момичета, някоя от вас гледала ли е "Заболяване на Младостта" да даде мнение?

# 398
  • UK
Но има и нещо положително в това, че няма билети, значи все пак хората ходят на театър! Simple Smile Аз горещо препоръчвам Театър 199, там обикновено билети има, а постановките и актьорите са много добри.

О да, хората наистина ходят, в София това си е традиция и винаги съм го твърдяла. Аз също много харесвам "199", там постановките са малко, но качествени, но за съжаление и там съм гледала почти всичко Simple Smile Ако не не мине черна котка път, другата седмица смятам да заведа нашите на "Дон Жуан", аз съм го гледала, но с удоволствие пак.

# 399
Хи-хи, можеш да заведеш вашите и на "Кралицата-майка " в 199. Аз заведох майка ми миналия сезон, като излезе спектакъла, и накрая на представлението тя гледаше много виновно. LaughingДаже пита " Е, какво сега, и аз ли съм такава?!" Wink

# 400
  • София
Гледах "Правилата на играта" в Младежкия. Хареса ми!
Авторът  на пиесата е бил в 11 клас, когато печели наградата за млад драматург миналата година.
На когото му се гледа нещо в духа на театър на абсурда, препоръчвам!
Актьорите, режисьора, сценографията също бяха добри.
Ето още инфо http://www.dnes.bg/teatar/2011/04/30/nepylnoleten-dramaturg-debi … mladejkiia.117271

# 401
  • на североизток от Рая
Аз останах много доволна от постановката "За мишките и хората" наистина много докосваща постановка.
Препоръчвам я с две ръце.

В нашия град ще дават постановката. Но не мога да открия инфо кога и каква ще  е цената на билетите. Ех, откога не съм ходила на театър. И как ми се ходи. А чух доста положителни отзиви за тази постановка. А и Стайнбек е любим мой автор.
 За Шумен става въпрос.
 Ако някой разполага с информация, ще съм благодарна ако я сподели.

# 402
  • София
Снощи гледах "Полет над кукувиче гнездо" и съм със смесени чувства. Напоследък явно много се пренавивам и оставам с разочарована...
Краят наистина беше трогалетен, но иначе тая вулгарност и цинизми хич не ми харесаха. Имам чувството, че напоследък все на такива постановки попадам. И след "Трамвай желание" и "Идеалният мъж" се чувствах по същия начин.
Иначе актьорската игра беше на ниво, просто сценарият не е за мен явно.

Другата седмица ще гледам "ЗАБОЛЯВАНЕТО МЛАДОСТ" в НАТФИЗ.

# 403
Момичета, а за новия моноспектакъл на Мая Новоселска в Сатирата знаете ли нещо? Премиерата май щяла да е на 28 ми октомври.

# 404
  • UK
Снощи бях на "Ритъм енд блус 2" в "Зад канала". Наистина ми хареса. След напрегнатите дни в офиса имах нужда точно от това- смях, веселба, музика- много съм доволна. Трябва сега да гледам и първата част и даже мисля да е скоро Simple Smile.

Утре нашите ще ги водя на "Дон Жуан"- за тях съм запазила най-тежката артилерия, а и аз нямам търпение да го гледам пак.

Общи условия

Активация на акаунт