Хайде на театър

• 78 576
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
Първата част на Ритъм и блус и аз не съм я гледала, но приятно впечатлена от втората, ще отида и на нея. Момичета, пак ще помоля, ако някой тази вечер ходи на премиерата на спектакъла на Мая Новоселска да даде отзиви.

# 406
Аз съм ходила на първата - беше хубаво. Мислех си, че втората я направиха, заради отсъствието на Мутафчиев. Ще трябва да проверя дали е по-различно  Grinning

# 407
Да, втората част е много силна. Христо Мутафчиев също участва, като пускат изпълнението му на екран, предварително записано.

# 408
  • София
С дъщеря ми си взехме билети за "Ревизор" в Народния театър на 26.11. Grinning Дано е интересно, после ще споделя мнение! Simple Smile
В този дух, тя е голяма фенка на някои от актьорите, бихте ли ми казали от кой вход излизат актьорите след представление, за да ги помолим за снимка и автограф? Hug

# 409
Имам един въпрос- кога започва продажба на билети за следващия месец, за декември в Народния театър?

# 410
Може би вече е започнала...

# 411
  • UK
Програмата за следващ месец излиза до 10-то число някъде, нищо чудно вече да са почнали да продават и билетите. Аз имам билети за предпремиерата на "Ревизор" за другата сряда, нямам търпение!

# 412
А да имате някаква информация за моноспектакъла на Меглена Караламбова в Театър 199" Кики Ван Бетовен"?. Харесвам драматургията на Ерик Еманюел Шмид, а и актрисата, знам, че премиерата е на 30 ти ноември, но единственото инфо за естеството на спектакъла в нета е от юли.

# 413
Сега се прибирам от Кръщене на Камен Донев. Имах големи очакания, но не ми хареса  Rolling Eyes

# 414
  • София
Във вторник ще гледам "За мишките и хората" и нямам търпение  Grinning

# 415
Аз също ще гледам Ревизор.

# 416
  • София
М@я, защо не ти хареса? Ние имаме билети за събота, мислим да водим и децата.  Rolling Eyes

# 417
Благодаря за информацията за "Ревизор".Много се надявам в дните в които съм в София да има постановка, дано имам късмет.

За "Кръщене"- не ми хареса е много, много слабо казано.Постановката/ ако изобщо може да се нарече постановка/ беше един обиден за публиката кич.

# 418
Имах съвсем други очаквания. Голяма част от публиката си излезе по време на представлението.
Имаше хора около мен на които им хареса.
Лично аз не схванах смисъла. Беше ми глупаво. Може би аз не разбирам стила на К. Донев...

# 419
  • София
Благодаря ви и на двете.   bouquet  Ще снижа очакванията до минимум в такъв случай...   Thinking

Общи условия

Активация на акаунт