Хайде на театър

• 78 581
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
Сега говорих с приятел, който също го е гледал вчера и му е харесало. Той е разпознал образите в свои познати. Аз не успях и може би заради това да не го разбрах  Thinking

# 421
Не съм гледала " Кръщене", а смятах да го направя. Само че, прочетох няколко ревюта на независими един от друг автори в пресата и нета и се отказах...

# 422

Нищо няма да пропуснеш, ако не го гледаш.Още съжалявам за изгубеното време.

# 423
"Вражалец" в Театъра на българската армия

# 424
  • UK
Харесвам как играе Камен Донев, но според мен като режисьор и автор има още много какво да се желае. Визирам изключително слабия според мен "Карнавал", който гледах миналата година в Сатиричния театър. След него чак не ми се иска да гледам "Кръщене", защото имам опасения, че ще е с подобна аура. Пък и вашите коментари съвсем ме отказаха.

# 425
Утре съм на "Вълните" в Народния. Отзиви?

# 426
Аз пак ще попитам за моноспектакъла на Мая Новоселска в Сатирата, някой беше ли на премиерата?

# 427
Най-накрая и аз открих сезона. Снощи бях на Максималистът в Сатиричния. Хареса ми. И пиесата (както и всичките, които съм гледала, на Стратиев), и актьорите (доволно неизвестни, а добри). Представлението си струва и го препоръчвам.

# 428
  • София
Aз да препоръчам моноспектакъла "Лалугер" на Николай Урумов, страхотно преживяване беше за мен, диапазона на емоциите е от смях до сълзи ...

# 429
Доколкото разбрах НТ много се е засилил този сезон, досега за 2 месеца имат 5 премиери, а тепърва готвят още много. Чакам да видя кога ще поставят Ревизор на Куркински, било страшно чудо  Laughing

# 430
  • София
На 17.11. е премиерата.
Ще дам отзиви след това, макар че съм пристрастна - Мариус Куркински ми е любимец. Heart Eyes

# 431
Е, щом никой не гледал моноспектакъла на Мая Новоселска, реших да съм първата и куих билети за 18 ти. Ще дам и отзиви. Simple Smile

# 432
  • София
Току-що се прибрахме от "Кръщене" в Театъра на Армията. Отидох със свито сърчице, след отзивите, и с тревога, че децата може да се разочароват, а хич не ми се искаше да имат такава емоция след театър. И бързам да напиша веднага, докато ми е съвсем прясно впечатлението, пиесата е супер. Актьорската игра - страхотна. Искрено се смяхме. Натурално и истинско. Предполагам, че е по-подходяща за аудитория на 35+. Но генералното ми мнение е - хубава постановка, заслужава си да се види.  Grinning

# 433
Изчетох много отрицателни отзиви за "Кръщене", както и за "Карнавал" от миналата година. Аз на Камен гледах "Характери" и от тогава смятам да не му ходя на пиесите, в които е само автор. Иначе ми е любимият артист и явно както аз така и някои от вас си вдигнаха много летвата след НАРОДНОТО ТВОРЧЕСТВО щом става дума за Камен. Но едно е да си играе човек само текстовете, друго е друг да му ги играе. Пък и на Камен основния плюс му е импровизацията, която само той си може. Затова мисля, че авторските пиеси не му се получават особено, но пълнят зали и то основно заради името му.

Вчеpа гледах "Стpахотни момчета" в Младежкия. Просто много ми хареса, препоръчвам я. Отдавна не бях се смяла толкова.

# 434
  • София
Отзиви за "Август в Оклахома"?

Общи условия

Активация на акаунт