Хайде на театър

• 78 568
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Няма рисуват му ги часове за "Стъклен дом".

# 466
  • София
За втори път гледах "Възгледите на един учител за народното творчество" отново много се смях,много ми харесва тази постановка,който не я е гледал препоръчвам я горещо.
 Набелязала съм си "Идеалният мъж" и "За хората и мишките"

Някой гледал ли е "Син портокал" в 199?

# 467
  • София
"За хората и мишките"къде и кога може да се гледа в София?

# 468
  • София
В "Сълза и смях", програмата е на сайта на народния театър  Peace

# 469
И аз искам да попитам за " Син портокал" в Театър 199, имате ли някакви отзиви?

# 470
  • UK
Много харесвам Театър 199 и много бих се радвала някой да даде отзиви за "Син портокал" Simple Smile.

Снощи гледах "Големанов"- ами то е почти същото като "Вражалец". Изобщо не ми хареса, както и очаквах (бях там по служебно задължение). Лично за мен сюжетите, където героите са винаги простаци, алчни за пари и власт, и където се залага на евтин хумор (с цялото ми уважение към таланта на Любо Нейков, но защо винаги му дават едни и същи роли на глупав дебелак-тарикат ooooh!), са ми втръснали и не ме забавляват. Просто наистина е една от най-слабите постановки, които съм гледала напоследък.

Сега съм се насочила към "Сфумато", мисля, без да съм ходила там, че там се прави театър на доста високо ниво предвид това какъв им е репертоарът и кои са режисьори. "Сънят на Гогол" да е гледал някой?

# 471
  • София
"Характери" на Камен Донев. Нямах търпение да гледам нещо от него, но очакванията ми да бъда залята от смях и смисъл не се оправдаха. Не беше лоша постановката, но нищо особено. Сега съм се насочила към "Възгледите на един учител за народното творчество" и ако и тази постановка не ми хареса, Камен Донев просто не е моя режисьор, явно  newsm78

# 472
  • UK
Моето мнение е същото. Камен Донев е моят актьор, но със сигурност не е моят режисьор.

# 473
Как може да напишете " За хората и мишките"  в два поредни поста?

# 474
За " Август в Оклахома" някакви отзиви, моля. Simple Smile

# 475
  • София
Как може да напишете " За хората и мишките"  в два поредни поста?

Съжалявам,преписах отгоре Embarassedблагодаря за забележката.Извинете,ако съм подвела някой в заглавието-"За мишките и хората"е Peace.

# 476
  • София
За " Август в Оклахома" някакви отзиви, моля. Simple Smile
И аз питах за същото преди няколко страници. Постановката била хубава. Препоръча ми я и един колега.

# 477
  • София
Как може да напишете " За хората и мишките"  в два поредни поста?

Съжалявам,преписах отгоре Embarassedблагодаря за забележката.Извинете,ако съм подвела някой в заглавието-"За мишките и хората"е Peace.

Аз съм дала тон за грешката,съжалявам Embarassed

# 478
  • UK
Отзиви за "Август в Оклахома"?

Страхотен спектакъл и още по-страхотна Бойка Велкова. Грандиозен, с хубава история и невероятни актьори- поставен е по всички правила на театралното изкуство. Препоръчвам горещо!

Мнението ми не се е променило от предния ми отговор Simple Smile.

# 479
  • София
"За мишките и хората" ми хареса много. Въпреки че съм чела книгата на Стайнбек, и бях един вид подготвена, това не ми попречи да си поплача на воля на финала... Много силна актьорска игра. Страхотно беше!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт