Хайде на театър

• 78 588
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Много хубава постановка.

# 436
  • София
Не съм гледала "Характери" и не мога да изразя мнение за тази постановка. Относно Камен Донев като актьор - за мен неговата най-силна страна е това, че е естествен, не преиграва и очевидно е много широко скроен, с голяма обща култура, което му позволява да пресъздаде натурално образите. Иначе аз по клишета от рода на "Камен е добър актьор, ама кофти режисьор" не си падам.  Wink Не знам защо във всички сфери на изкуството има подобни широко възприети схващания по някои теми. Лично аз отказвам да влизам в подобни рамки.  Grinning По-непринудено е и по-приятно човек сам да си гради мирогледа.  Grinning

# 437
  • София
Много хубава постановка.
Благодаря!

# 438
Вчера бях на Карнавал в Сатиричния. Може и да е просташко, но много се забавлявах. От пиесите на Камен Донев съм гледала само още Почивен ден. Има си някакъв лайтмотив човека, но ми харесва.
Тази вечер гледах Пухеният. Истинско събитие. Много е брутално. Пенко Господинов е просто велик. Мъжът ми каза, че всички били страхотни, но мен той най ме впечатли.

Отзиви за "Август в Оклахома"?

Това е една от най-хубавите постановки, които гледах миналата година. Дълга, тежка, с прекрасни актьори.

# 439
  • София
Аз сега се прибирам от "За мишките и хората" и мога да кажа, че направо не съм на себе си от кеф. Тази постановка вече много сериозно се бори с "Мармалад" за първото място в личната ми класация. Със сигурност ще ходя да я гледам пак от някой по-преден ред, че сега бях на балкона.

# 440
  • UK
Отзиви за "Август в Оклахома"?

Страхотен спектакъл и още по-страхотна Бойка Велкова. Грандиозен, с хубава история и невероятни актьори- поставен е по всички правила на театралното изкуство. Препоръчвам горещо!

Снощи бях на предпремиерата на "Ревизор". Мариус отново е надминал себе си, беше ми много интересно да го видя да играе с други актьори на сцена. Ами- изпъква и то сред плеяда от добри актьори (Вергов, Йосиф Шамли, Димо Алексиев). Струва ми се, че и сам да беше на сцената, пак щеше да е достатъчен. И като режисьор се е справил много, много добре. Не ми хареса обаче "ревизорът" Карамазов- прекалено театралничене, охкане, ахкане, префърцунено. Мисля, че трябваше да е поне една идея по-обран, макар и характерите на Гогол винаги да са преувеличени. И още нещо- пиесата е почти 4 часа, на мен ми се искаше да е малко по-кратка. Но има много въздействащи моменти- струва си да се гледа и съм убедена, че това ще е в топ 3 спектаклите този сезон. Аз съм доволна.

# 441
  • София
Благодаря, Ljoli!
Много ме зарадва мнението си за "Ревизор"! Надявам се довечера 4-те часа да минат неусетно!
Карамазов по принцип не го харесвам като актьор, отивам заради Мариус!

# 442
  • София
Не видях да има тема за опера, но да ви препоръчам ТОСКА. Чудесна постановка. На 25.11 съм и на "Селска чест". "Бал с маски" я гледах през пролетта и също много ми хареса.

# 443
Много се радвам, че "Ревизор" на мариус Куркински се е получила добре. В плановете ми е да я гледам възможно най-скоро. Този сезон започва добре и има много неща за гледане.

А за Камен Донев  - мисля, че хората имат очакване да "чуят" и "видят" него в постановките му и затова се разочароват. Всъщност "Кръщене" има много смисъл и внушения зад хумора "а ла Камен". И това е по-важното. Вярно е, че "Карнавал" някак не се получава, но според мене е заради лошото актьорско изпълнение. Текстът е интерес и смислен. Heart Eyes

# 444
  • UK
Здравейте, бързам към НАТФИЗ, ще гледам "Заболяването младост", не съм била друг път там, а много-много се радвам на студентите (едно време много исках да кандидатствам НАТФИЗ, така че в тях някак си виждам себе си, колкото и наивно да звучи Grinning). И да ви кажа, че на билетната каса в НАТФИЗ раздават безплатни покани за някакъв японски театър другата неделя (на 27.11), ако някой иска да си вземе.

# 445
  • София
Най-накрая взехме билети за "Вражалец". Другата седмица отиваме да го гледаме. Билетите ги взехме по втория начин, с връзки. То реално половината салон е запазен от  артистите. После защо няма свободни места. Надявам се постановката да ми хареса.

# 446
  • Sofia
Направих театрално пазаруване и аз. Simple Smile Ще гледаме "Ревизор", "Кръщене", "Лалугер" и една премиера на Камен Донев, продължение на "Почивен ден". Дано да са хубави..

# 447
Снощи най-после гледах моноспектакъла на Мая Новоселска " Едно малко радио" и останах както се казва-стресната, трогната и очарована. Simple Smile Мая е неотразима както винаги. Голям талант! Препоръчвам ви горещо спектакъла! Simple Smile

# 448
Много се радвам, че "Ревизор" на мариус Куркински се е получила добре. В плановете ми е да я гледам възможно най-скоро.
                             И аз така  Peace.

# 449
  • В най - голямото село
Цитат
Вчеpа гледах "Стpахотни момчета" в Младежкия.

И аз му се каня.

В неделя бях с дъщеря ми на "Хъшове".

Общи условия

Активация на акаунт