Хайде на театър

• 78 544
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
Virunga благодаря за отговора.Ще го имам впредвид. Hug Peace
Ще чакам и някой друг да сподели за останалите представления.. Heart Eyes

# 511
Снощи бях на Боси в парка. Приятно и неангажиращо представление.

# 512
На мен лично "Страхотни момчета" не ми хареса, въпреки че много ми го похвалиха!
+ 1 ! Бях и с детето, но прехвалена манджа.

# 513
  • София
Гледах "Ревизор" в Народния. Тук коментирахте, че имало много разочаровани от спектакъла, излизащи на антракта и т.н. Аз съм на обратното мнение. Вярно е, че продължителността му е малко стряскаща /4 часа/, вярно, че не е подходящо да водите деца, вярно, че не всички актьори са на нивото на Куркински, но аз съм готова да пренебрегна всички подробности пред общото внушение. Много искрен, истински, силен спектакъл. 
Мене пък ме дразнеха доста някои зрители с истеричен смях, които явно ходят на театър просто за да се покикотят /Сещам се за прочутата реплика на Гогол от "Ревизор" :"На кого се смеете, на себе си се смеете..."/  или две лелки зад мен, които не спряха да си шептят и коментират. Ами нека да напуснат като не им харесва или им е скучно, тяхно право е.

# 514
http://theatre.art.bg/%D0%B0%D1%85-%D0%B1%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%8 … 5%D0%B9_847_35_20              Театър-лаборатория "@ЛМА @ЛТЕР"
Ах, Бродуей, Бродуей...” – Коледна версия

София, бул. Цар Освободител 15, Ректорат на Софийски Университет, с вход откъм подлеза на Ялта. , +359 2/ 9308547 +359 886 038 033.Вход свободен(това е учебен театър),начало 19.30ч. Младежите се раздават !!!         http://theatre.art.bg/novina.php?news_id=584&city=20 

Последна редакция: нд, 11 дек 2011, 09:18 от Roo Roo

# 515
# 516
  • София
R.I.P.  Cry
Тази сутрин изгледах "Да обичаш на инат" в негова чест...
А тази песен е напълно подходяща да го почетем:

# 517
  • София
Великолепен актьор! Бог да го прости! Cry
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 518
Много тъжно...Мислех, че е надвил болестта. Бог да го прости! Sad

# 519

"Великденско вино" реж. Ив. Добчев, НТ. Една от най-силните му роли. Титан.
 Cry

# 520
Да почива в мир душата му.Оствил е много зад гърба си и всичко ще го помнят дълго!!!! Flowers Rose Flowers Rose
В четвъртък си взехме билети за Римска баня ще пиша отзиви. Peace

# 521
Римска баня е страхотна.Няма да съжалите.

# 522
  • София
Здравейте,
Да се отчета и аз за последните няколко месеца:
"Рейс" в "Сълза и смях" - на мен ми хареса постановката, имаше много силни моменти. По-голямата част от хората, с които бях, казаха, че почти са я проспали....
"Сирано дьо Бержерак" в Народния - тук пък обратното - всички бяха във възторг - аз пък не бях особено впечатлена. Да, актьорската игра беше много силна, но имаше моменти, които изобщо не ми се вписваха в идеята - и като цяло беше малко насилено и преиграно, поне за мен.
"Симулатор за чифтосфане" в 199 - уникална, наистина разкошна постановка. Започна с малко просташки хумор, но после стана великолепна (е, твърдо не е подходяща за деца) - така не помня да съм се смяла от много, много отдавна.
"Тестостерон" в "Сълза и смях" - също много смешна постановка, но тук хуморът е откровено циничен, а и освен смях, друго май нямаше... Но на мен ми хареса, както и на по-голямата част от компанията (обикновено ходим разнородна група от 15-тина човека Simple Smile).
Следва "Дуенде" в 199, ще се отчета след постановката   bouquet

# 523
  • Пловдив / София
Последно гледах Български разкази
Албена
Детектор на лъжата.

Препоръчвам ги!

# 524
И аз да се отчета. Снощи бях на Кълбовидна вълния, в Народния. По-скоро съм разочарована. Всичко добре, обаче самата пиеса - нещо като нищо. Откритието ми беше Биляна Петринска. Не съм я гледала до сега и много ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт