Хайде на театър

• 78 472
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Да, но нали затова има разлика между двете. Ако искам да гледам преиграванията на Рачков примерно, ще си пусна пълна лудница, няма да давам пари за театър. Ако искам плоски шеги, също ще се намери какво да гледам, без да се налага да плащам за това.

# 676
Да, но има много хора, които са готови да платят за това. Например аз си ходя сама на театър. Писнало ми е от това като предложа на някого, да ми каже " ама ще има ли много смях, леко ли ще е, дай да отидем на нещо по-разтоварващо". Това е масово. Миналата година под дърво и камък, търсих някого, за да гледаме " Норд-ост". Като чуха за какво се отнася, никой не пожела. Достатъчно тежък и стресов бил живота, за да се натоварват допълнително, като ходят на театър. Така е и с книгите, и с филмите и с телевизионните предавания. Много е жалко, но е факт.

# 677
Аз обаче не разбирам защо под смях и леко се има предвид псувни, глупости и други такива. Има забавни комедии без да са вулгарни. Но си права, че вече много хора търсят нещо съвсем различно!

# 678
  • UK
Да, но има много хора, които са готови да платят за това. Например аз си ходя сама на театър. Писнало ми е от това като предложа на някого, да ми каже " ама ще има ли много смях, леко ли ще е, дай да отидем на нещо по-разтоварващо". Това е масово. Миналата година под дърво и камък, търсих някого, за да гледаме " Норд-ост". Като чуха за какво се отнася, никой не пожела. Достатъчно тежък и стресов бил живота, за да се натоварват допълнително, като ходят на театър. Така е и с книгите, и с филмите и с телевизионните предавания. Много е жалко, но е факт.

Абсолютно в същата позиция съм и разсъждавам като теб.Нямам нищо против комедията, хумора, сатирата- има и много такива, които са далеч от хумора на "Пълна лудница", спор няма. Аз също понякога ходя сама- даже ми е по-добре от напрежението да си мисля, че човекът,който е с мен ще се отегчи. Насреща съм ако ти трябва компания за тежки и стресови, неразтоварващи пиеси Simple Smile.

# 679
Vivi G кутията ти е пълна и не мога да ти пратя лично Rolling Eyes

# 680
О, съжалявам, не знаех, че кутията ми побира толкова малко писма, изтрих ги. Simple Smile
Ljoli, благодаря ти за предложението, с удоволствие бих споделила компанията ти на подобно представление. Simple Smile Толкова много обичам изкуството и съм потресена от факта колко бездуховни са станали хората. И имам предвид, не бай Иван тенекеджията примерно, а високо образовани хора, със самочувствие на ерудити. Гледам залите пълни, билети няма, а като се огледа човек около себе си , всеки казва: " е, сега, на театър...с тези пари за билета ще седнем, ще хапнем, ще пийнем". Sad

# 681
  • на терасата
Здравейте, искам да заведа сина ми и негови приятели на "Секс, наркотици и рокендрол" в театъра на Армията. Гледала съм го много отдавна и не мога да си спомня дали е подходящ за момчета на такава вързраст? Моля, някой, който го е гледал скоро да каже.

# 682
Аз го гледах преди 3 седмици и съм отвратена! Не знам колко е голям сина ти, но такава простотия не бих гледала с деца. Затова и вчера казах, че какъвто ни театърът, такава и публиката!

# 683
  • на терасата
Благодаря ти, на 13 години са сина ми и приятелите му. Интересувам се дали е подходящо за такава възраст. Те вече са наясно с простотиите, защото през свободното си време са в нет-а и форумите, а там блика от простотии. По-скоро ми се иска да погледаме актьорската игра и да се забавляваме. Та в такъв смисъл ми беше въпроса.

# 684
Не мисля, че това е най-доброто представяне на актьорите. Бях разочарована от спектакъла като цяло. И аз не съм расла в манастир и са ми ясни глупостите, но зависи как са поднесени. Като цяло постановката няма смисъл за мен!

# 685
  • благоевград
Оф ама големи консерви се извадихте  Stop
Аз гледах ,,Секс наркотици и рокендрол ,, преди няколко седмици, /но този с Асен Блатечки / ми да има вулгарни думи и какво да се правя на ощипана госпожица ли ? Не съм ги чувала ли ? Толкова не се бях смяла от години и пак бих го гледала . Странно защо на тези глупости публиката извика седем !!! пъти на бис актъорите ???

# 686
Аз гледах този с Дони и Коцето Калки. Нямаше такъв ужас!

# 687
  • благоевград
Интересно ми дали двете постановки са с един сценарий ?  newsm78 Странно е да имат едно име а да се разказва за различни неща ?
http://www.teatri.bg/staging.php?id=796 това гледах аз

# 688
Не знам, честно казано. Аз лично не видях смисъл в постановката. Ивайло Христов играе добре, но това не ми беше достатъчно. Нямаше бис, доста хора се чудеха как по-бързо да излязат!

# 689
 Секс, наркотици и рокендрол съм гледал и в Армията и в 199, с Баташов беше класи над другата не напразно се игра мисля повече от 12-13 години Peace

Общи условия

Активация на акаунт