Хайде на театър

• 78 676
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
Трамвай "Желание" е изключително добра постановка- на Коко Азарян с моя най- голям любимец, Камен Донев и Бойкс Велкова. Това е достатъчно...

# 226
Някой може ли да сподели впечатления, ако е гледал ПРИЯТНОСТРАШНО  Simple Smile - http://www.theatre199.org/index.php?p=title&name=%CF%D0%C8%D … D2%D0%C0%D8%CD%CE

# 227
Някой може ли да сподели впечатления, ако е гледал ПРИЯТНОСТРАШНО  Simple Smile - http://www.theatre199.org/index.php?p=title&name=%CF%D0%C8%D … D2%D0%C0%D8%CD%CE

На мен много ми хареса. Всъщност 199 май не съм гледала постановка която да не ми е харесала.

Последна редакция: сб, 07 май 2011, 07:07 от iren5

# 228
Ирен, напълно съм съгласна с теб! Театър 199 е любимият ми! Особено пък Снежина Петрова е невероятна.

# 229
Приятнострашно е една от най-най-любимите ми постановки. Три пъти съм я гледала. По едно време си мислех да спра да гледам други пиеси. (Шегувам се!  Wink)

# 230
Някой може ли да сподели впечатления, ако е гледал ПРИЯТНОСТРАШНО  Simple Smile - http://www.theatre199.org/index.php?p=title&name=%CF%D0%C8%D … D2%D0%C0%D8%CD%CE

Много, много ми хареса!  Grinning Аз пък съм фен на Вежен Велчовски след като гледах постановката  Sunglasses

# 231
Обожавам българския театър и при всяко прибиране, задължително ходим. Последно бяхме на "Бардак" с Балтечки в Синдикалния в Пловдив. Малко плитки ми се сториха диалозите, а и цинизмите бяха в повечко, но силно емоционалният финален монолог на Балтечки компенсира за всичко Simple Smile Не очаквах да се просълзя на тази постановка, но се случи, признавам си  Simple Smile

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 01:35 от Grace ♥

# 232
В неделя гледах Фрида в Младежкия. Станка Калчева като Фрида беше страхотна. Като цяло обаче постановката не можа да ме хване. Не знам, защо така се получи. Пиесата - добра, спектакълът - пипнат, обаче нямаше тръпка, поне при мен. 

# 233
  • София
В неделя гледах Фрида в Младежкия. Станка Калчева като Фрида беше страхотна. Като цяло обаче постановката не можа да ме хване. Не знам, защо така се получи. Пиесата - добра, спектакълът - пипнат, обаче нямаше тръпка, поне при мен. 

И аз не харесах "Фрида", въпреки че Станка Калчева е една от любимите ми актриси.

# 234
Обожавам българския театър и при всяко прибиране, задължително ходим.
Хора с опит в ходенето на театър в чужбина твърдят, че българският е на добро ниво.
Как е в UK?
Мечтая си да гледам театър в Русия или на Бродуей или да стигна някое лято до Авиньон. По-реалистично се надявам да хвана някоя чужда постановка от гостуващите на Варненско лято.

# 235

И аз не харесах "Фрида", въпреки че Станка Калчева е една от любимите ми актриси.

Значи проблема не е само в моя телевизор.  Simple Smile

# 236
Обожавам българския театър и при всяко прибиране, задължително ходим.
Хора с опит в ходенето на театър в чужбина твърдят, че българският е на добро ниво.
Как е в UK?
Мечтая си да гледам театър в Русия или на Бродуей или да стигна някое лято до Авиньон. По-реалистично се надявам да хвана някоя чужда постановка от гостуващите на Варненско лято.
Семеен приятел сподели, че преди много години е бил в Москва, на театър. Нямам идея какво точно са гледали, минали тогава случайно и видяли опашката пред театъра, наредили се да не останат по-назад случайно и взели последните 3 билета /след тях имало десетки чакащи/. Каза, че такова чудо не бил виждал като висота! Главният герой, който бил известен руски актьор изиграл такъв инфаркт, паднал като талпа по гръб без окото му да мигне, а този наш близък се опитвал многократно да репетира подобно умиране, на спалнята вкъщи и казва, че нямало втори, който като онзи да го изиграе. Изглежда в Русия всичко им е на много високо ниво, такава нация са, ко да ги прави човек....

Аз другата седмица съм на Хъшове в Народния, най-сетне взехме билети и за него. Предполагам, че всички сте го гледали вече.

# 237
Мои приятелки ходят на театър в Лондон и са очаровани, но билетите са страхотно скъпи.

# 238
Как е в UK?

Живея доста на север и досега не съм имала шанса да гледам постановка в лондонския Уест Енд - традиционно там са най-добрите представления. Надявам се скоро да отидем  Peace
Иначе миналата година бяхме на един театрален рок-мюзикъл в Манчестър. Актьорската игра не беше впечатляваща, но пък музикантите бяха на страхотно ниво и максимално се изкефихме на любими рок-парчета Simple Smile
По тази тема - много ми се иска да гледам "Секс, наркотици и рокендрол"  Mr. Green

Мои приятелки ходят на театър в Лондон и са очаровани, но билетите са страхотно скъпи.
Тук билетите не само за театър, но и за концерти, балет, опера и т.н. наистина са доста скъпи. В Бъгария театърът все още е сравнително достъпно удоволствие  Peace

# 239
  • au bout du monde
В понеделник гледах "За мишките и хората". Много ми хареса Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт