Хайде на театър

• 78 657
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
В понеделник гледах "За мишките и хората". Много ми хареса Heart Eyes
Докосваща постановка. Heart Eyes

# 241
  • София

Къде го гледа,има ли вече представления в София?

# 242
  • au bout du monde

Къде го гледа,има ли вече представления в София?

Гледах го в Пловдив. Party Имам си и снимка с Калин, мн усмихнат човек Simple Smile
А днес си взех билет за "Вражалец".

# 243
  • София
"За мишките и хората"  гледахме на 7 май в "Сълза и смях", мисля, че на 3 юни гостуват отново ...

# 244
  • София
"За мишките и хората"  гледахме на 7 май в "Сълза и смях", мисля, че на 3 юни гостуват отново ...
Дали има достатъчно билети?

Ние вчера ходихме на Двамата Веронци в Младежкия театър.
Тъй като сме фенове на Дарин и Деян Ангелови и изгледахме три техни постановки бих ги класирала така: Страхотни момечта на първо място, Черна комедия и Двамата веронци.
Хубави са постановките определено.

# 245
Бях на „Сирано дьо Бержерак“. Heart Eyes
Много ми хареса. Любимия Деян Донков, Heart Eyes в комбинация с красивия и много забавен Владо Карамазов. Страхотна сценография и много красиви костюми, особено на Роксана. Ана Паппадопулу прави една хубава роля и тук.
Хареса ми и че постановката, нехарактерно за поставяните в "Народния театър" беше по-кратка. Мерената реч и любовната поезия не могат да бъдат много дълги, за да не досадят.

# 246
Имам билети за "Римска баня" и "Вечеря за тъпаци" в Сатиричния театър. Бих искала да чуя мнение за постановките.

# 247
  • au bout du monde
Някой да е гледал "Таванът" newsm78 Интересно ли е?

# 248
Имам билети за "Римска баня" и "Вечеря за тъпаци" в Сатиричния театър. Бих искала да чуя мнение за постановките.
И двете са много добри. "Вечеря за тъпаци" е една от най-смешните, забавни и въдхновяващи постановки въобще за мен. Heart Eyes

Деян Донков гост в "Търси се".

# 249
Бях на „Сирано дьо Бержерак“. Heart Eyes
Много ми хареса. Любимия Деян Донков, Heart Eyes в комбинация с красивия и много забавен Владо Карамазов. Страхотна сценография и много красиви костюми, особено на Роксана. Ана Паппадопулу прави една хубава роля и тук.
Хареса ми и че постановката, нехарактерно за поставяните в "Народния театър" беше по-кратка. Мерената реч и любовната поезия не могат да бъдат много дълги, за да не досадят.
Подкрепям напълно. Simple Smile Гледах го в събота и бях очарована. Деян Донков е страшен актьор! Grinning

# 250
  • Sofia
"Покаяние" на кукличките от НАТФИЗ е една невероятна постановка!
Най-красивото и оригинално нещо, което съм гледала в последните години!  Peace

# 251
  • София
Не разбрах..."куклички"?

# 252
Още един положителен отзив за " За мишките и хората" и от мен. Отидох на постановката с огромно предубеждение към актьорите в главните роли / да ме извинят почитателките/ , само заради огромната си привързаност към произведенията на Стайнбек.   Но останах приятно изненадана, дори бих отишла отново.  Участва и Васил Банов, когото особено много харесвам.

Сега търся отзиви за " Свекърва " на Великотърновския театър, който гостува в Пловдив.  Някой има ли впечатления?

# 253
Имам билети за Вражалец. Благодаря на дамата, която направи възможно след дълго чакане да се сдобия с тях. Hug  bouquet

# 254
Не разбрах..."куклички"?

куклен театър  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт