Хайде на театър

• 78 646
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
Имам билети за Вражалец. ....

И аз. Но моите са за 15 Юли  Laughing. Ще се радвам на отзиви, тъй като заради тази постановка се отказах от Sonata Arctica в Каварна.....

# 256
И моите са за тогава. Peace

# 257
  • au bout du monde
И моите са за 15 юли Party

# 258
Аз го гледах този Вражелец и наистина не разбирам цялата тази еуфория покрай него.
"Благородният испанец" ми беше много по-забавен, честно казано.

# 259
  • София
Присъединявам се към мнението на Жасмин за "Вражалец" ... Много харесвам Рачков и другите актьори, които участват, но постановката определено не ми хареса.

# 260
Вероятно всичко идва от предварителната нагласа към дадена постановка.
Аз така отидох с предубеждения на "За мишките и хората" и останах приятно изненадана.   
А  " Вишнева градина", която очаквах с такова нетърпение, харесвам актьорите, харесвам режисьора ....и някак, не ме грабна толкова, дори ми се стори дълго и мудно представление.

# 261

Извинявай, но да не е станало някакво объркване? На 15 -ти юни е постановката newsm78 Или ще ходиш и юли месец?

# 262

Извинявай, но да не е станало някакво объркване? На 15 -ти юни е постановката newsm78 Или ще ходиш и юли месец?
Да Юни, не съм прочела правилно месеца на дамата. Blush Извини ме и отново благодаря! Hug  bouquet

# 263
Да се оплача... Забравих да отида на театър Embarassed За първи път ми се случва, много ме е яд.

# 264
  • София
Тази вечер гледах "Норд-Ост" в Младежкия театър, хареса ми много, заслужава си всичките награди ...

# 265
Тази вечер гледах "Норд-Ост" в Младежкия театър, хареса ми много, заслужава си всичките награди ...
Напълно съм съгласна. Страхотен спектакъл.

# 266
# 267
Много се радвам, че "Сирано" спечели!
За Деян Донков и Иван Бърнев още повече! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Най-добрите са в момента и е страхотно, че вземат всички награди!
Не съм гледала "Зимна приказка", но ме заинтригува и искам да го гледам.

# 268

Мой приятел, който разбира професионално от театър, я определи като най-добрата постановка на сезона и аз искам да я гледам, лошото е, че сезонът свършва и сигурно билети няма...

# 269

Мой приятел, който разбира професионално от театър, я определи като най-добрата постановка на сезона и аз искам да я гледам, лошото е, че сезонът свършва и сигурно билети няма...
Зимна приказка е един от фаворитите ми. Мисля, че няма проблеми с билетите, даже няколко пъти съм ги засичала да пускат намаления.

Общи условия

Активация на акаунт