Хайде на театър

• 78 600
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Ljoli, може ли да споделиш впечатления от Ръкомахане в Спокан?  bouquet

# 346
# 347
  • UK
Ljoli, може ли да споделиш впечатления от Ръкомахане в Спокан?  bouquet

Здравейте, миналата седмица гледах "Ръкомахане в Спокан". Очаквайте от Гърдев типичното за стила му. Който е гледал "Козата или коя е Силвия" в Народния и "Старицата от Калкута" в 199 знае какво имам предвид. Леко циничен език, черен хумор, липса на политическа коректност и моменти, които те шокират, дори скандализират, но някак си така добре пасват на историята, че без тях би ти се видяла плитка, суха и дори наивна. Стил "Тарантино", че и с доста заемки според мен. Обаче в новата постановка липсва дълбочина, или поне на мен така ми се стори. Прекрасен Леонид Йовчев, който дава всичко от себе си, също и Иван Бърнев, но той е винаги на ниво. Иначе Гърдев е направил опит да направи Теодора Духовникова българската Ума Търман, ама не му се е получило.

С две думи- гледайте, но Гърдев може и повече.

В петък между другото ходих на "С любовта шега не бива". Е, не ми хареса. Мариус като актьор е невероятен, но когато вземе да режисира нещо не му се получава- някак си той сам може да напълни и игрището на Уембли, но сцена, на която той режисира десетима актьори, и то добри, стои празна.

Сега мисля да търся билети за "Да се провреш под дъгата" по Георги Марков за 16.10 (в петък и беше премиерата). С някои от най-любимите ми актьори е- Кадурин, В. Ганев, Чочо, Руси Чанев. Някой да я е гледал случайно?

# 348
  • София
Снощи гледахме Камен Донев в "... за народното творчество".
Ами хареса ми! Имаше от всичко - и смях и неща, над които да помислиш.
Следва "Полет над кукувиче гнездо" на 22.10.11

# 349
Гледах "Кръщене" на Камен Донев. Мисля, че добре се е получило. Имам много танци, хубава музика, типажи, които до болка напомнят за това, колко сме се откъснали от важното и същественото в живота и колко сме затънали в собствените си страсти.
Препоръчвам! Heart Eyes

Ljoli, хубав пост Hug. Мисля да гледам "Ръкомахане в Спокан", чух и други добри отзиви. Харесвам Гърдев, макар понякога да търпи критика. Mr. Green

Някой да е гледал "Суматоха" в Театър София? Отдавна се каня да гледам тази постановка, обичам Радичков, но дали се е получила newsm78

# 350
  • София
Случайно попаднах на темата. Одавна не сме ходили с мъжа ми на театър, а усещам, че вече е крайно време....мисля да купя билети за "Кръщене", да видим...

# 351
Здравейте, видях, че има не особено положително мнение за "Сега или никога", но на мен лично страшно ми хареса, даже ходих да го гледам 2 пъти... изключително забавно и приятно, времето минава неусетно, веднъж не си погледнах часовника  Peace

# 352
  • София
Момичета, бихте ли споделили мнението си за "Кръщене" в Армията?   bouquet

Също, ако някоя от вас тази вечер е на премиерата на "Островът" в Народния, ако може след това да даде отзиви за филма!  Simple Smile

Последна редакция: вт, 11 окт 2011, 12:04 от .♥.Петя.♥.

# 353
  • UK
И мен ме интересува "Кръщене", миналата седмица като беше пресконференцията преди премиерата покрай театъра не можеше да се разминеш от навалица. Надявам се, че не набляга обаче толкова много на народопсихологията, че тази тема ми е малко изчерпана вече.

Търся мнение за "Апокалипсисът ще дойде в 6 вечерта" в "Зад канала" по Георги Господинов. Един приятел, който аз лично считам за капацитет в театъра, ми го препоръча. Сърбят ме ръцете да си купя билетчета за много постановки, но не винаги намирам компания. Много се дразня като ми кажат "ти много ходиш, препоръчай нещо, що не ни водиш" и като наистина предложа не можели, ама не можело ли после да ходим да пием, ядосвам се. Някой път ходя и сама, та мисълта ми е- ако някой търси компания, защо не? Simple Smile

# 354
  • София
На мен също би ми било приятно!  Peace

# 355
  • София
И аз понякога не мога да си намеря компания за някои постановки, така че защо да не си организираме "форумско" ходене на театър  Party

# 356
  • UK
Аз съм "за", съвсем сериозно, имам нужда да се заобиколя от повече хора, запалени по театъра!  Mr. Green

# 357
И мен ме интересува "Кръщене", миналата седмица като беше пресконференцията преди премиерата покрай театъра не можеше да се разминеш от навалица. Надявам се, че не набляга обаче толкова много на народопсихологията, че тази тема ми е малко изчерпана вече.

Търся мнение за "Апокалипсисът ще дойде в 6 вечерта" в "Зад канала" по Георги Господинов. Един приятел, който аз лично считам за капацитет в театъра, ми го препоръча. Сърбят ме ръцете да си купя билетчета за много постановки, но не винаги намирам компания. Много се дразня като ми кажат "ти много ходиш, препоръчай нещо, що не ни водиш" и като наистина предложа не можели, ама не можело ли после да ходим да пием, ядосвам се. Някой път ходя и сама, та мисълта ми е- ако някой търси компания, защо не? Simple Smile
Имаше един дълъг период, в който и аз се хващах на тези приказки за воденето, но сега вече си знам: ходя само с хора, които наистина имат желание и знаят къде отиват. А тези, които чакат аз да ги водя и после се оказва, че не можели, съвсем съм ги зарязала. Театърът не е за всеки. Няма лошо в яденето и пиенето, но аз лично предпочитам театъра!

# 358
  • UK
Sunny29, мислим по абсолютно еднакъв начин  Grinning. Аз съвсем се отказах след като една приятелка ми каза "на мен ми се гледа нещо по-лигавичко". Ами на който му се гледа лигавичко, да си пусне филм с Бен Стилър и Дженифър Анистън. Особено някои пиеси наистина не са за всеки. Не че се имам за някакъв капацитет или авангард. Наистина май този сезон няма да се моля никому да му прави компания за театър, който иска- да заповяда, но инициативата няма да е от мен  Crossing Arms.

# 359
Ами и на мен понякога ми се гледа нещо по-лигавичко, но сама влизам, избирам, решавам и като не ми хареса - сама съм си виновна! Защо трябва да нося отговорност и за забавлението на някой друг. И с киното съм така, ако ми се ходи на кино, отивам, гледам каквото аз реша и си нося отговорността за избора.
Нека не е само спам - наистина горещо препоръчвам "Полет над кукувиче гнездо", ако не сте го гледали още!

Общи условия

Активация на акаунт