Отговори
# 105
  • Plovdiv
Еее, Еви, какви са тези неща, защо така?!? Hug Добре ли сте?
Марис, страхотна Ния, прекрасни снимки на Деси, поздрави я от нас. Heart Eyes Значи и Ади е сменил зъбче, на мама щърбунчо. Laughing Време им е. В нашата група има децича от лятото с паднали зъбчета, но те са родени и в началото на годината. Аз се надявам да сменим скоро, защото едното ни зъбче е в критично състояние и не искам да се чупи, че... Rolling Eyes На Митака започнаха да падат в четвърта група и то към края.
Мъжът ми винаги е казвал, че състоянието на зъбите винаги е резултат от генетична обремененост, хигиена и здравословно състояние на организма.
Мечи, радвам се, че отминава и Ивчо е по-добре. Значи още борите сливиците. За разлика от митака, Лазар няма никакви проблеми, за сега с тях. Само мърморят, че са големи, обаче аз се правя, че не чувам. Laughing Наред си е детето, само като се сетя, какво беше при Митко. Laughing и си сядам на Д-то.
Поли, мила, не се хвърляй в размисли - Добра майка си, не защото от 6 години си пишем тук, а защото самото ти съмнение доказва по- горното. Heart Eyes Когато започна да му говоря за грешките му, Лазар започва да мучи и да крещи, че не иска да ми е дете, да отивам да си търся друго, че не ме обича и няма повече НИКОГА да ме гушка и целува. Joy На мама душата, такъв смях ме напушва в такива моменти, защото върви след мен като кученце и е в очакване да го гушна, нищо, че не ме обича вече.
Галчето, много залипсва, Съни, да каже как върви новата работа, а Деата се надявам скоро да изОка. Laughing
Вещи, ще ни местят, нали?
Не знам, дали съм ви споменавала, че Митко, Стаси/Станимир на Лсс и Боян на Бубето / те са набори, като малките/ ходят заедно на курс по български. Много ми е драго да ги виждам понякога, и странно, защото малките ни свързаха, пък каква стана. Joy
Аз отново пропуснах важен момент, в петък беше откриването на изложбата на мъжа ми във Велинград, а аз не можех да се освободя от работата. Twisted Evil Писна ми, яд ме е на мен самата. Сякаш съм женена за пустата работа. Толкова празници съ отсъствала, че чак не ми се говори. Не, че не съм заменима, напротив.

# 106
Ния, аз съм забравила какво работиш ?
А относно детето - днес влиза и ми казва, " и да знаеш не ти говоря, чуваш ли ме, не ти говоря" Joy Joy Joy Joy и продължава да нарежда някакви неща. Разбира се, накрая се извини и както писа Мечо, като я попитах защо е казала тези думи, тя каза "съжалявам, грешна съм"  Joy Joy Joy
Марисче, Ния е много сладичка, а пръстите са същите като твоите - дълги и красиви  Heart Eyes

Относно зъбчетата - не е ли рано? И какво трбва да гледам, аз съм забравила, май се клатеха малко преди да паднат, права ли съм?

Днес бях в Метро. Такава празнична атмосфера цари, чак ми се прииска да завали малко сняг , че да слагаме вече елхата

# 107
И ние за 8 дни 3 пъти до Пирогов ходим  #Crazy

Shocked  Защо така?

N i y a - На Иво сливиците са си подути, но не са болезнени и червени, затова не им обръщам внимание. И аз съм забравила какво работиш  Blush

Иво също е за логопед, според едната му госпожа в градината, но аз се ослушвам. "Р"-то не ми е фикс идея, поне докато не стане на 6, а иначе си личи, че понякога го мързи да говори "чисто", та като цяло не съм се притеснила особено. ще го изчакам още малко, ако няма  подобрение ще го заведа при логопедката в съседната детска градина, много е добра, хвалят ми я от доста места.

Поли- големи хитрушковци са Laughing  А относно коледното настроение- още ми е рано на мен, може би след около 2 седмици ще почне да ми прохваща Laughing

# 108
  • Plovdiv
Мечо, Поли, на смени работя, оттам произлиза цялата работа. Коледа редовно пропускам, ако не 24, то 25 или 26 задължително, денят или нощта. Няколко нови години откарах на работата, без да искам. Joy Ако не на 1, то на 2 задължително съм там. Другите празници даже не ги и отчитам. Събота и неделя и двата дни почивам само веднъж в месеца, отскоро въобще не. Мъжът ми колко още ще трае, не знам. Joy Не се оплаквам, но когато изпусна нещо толкова важно за мен, ме хващат ядовете. Laughing
И аз нямам идея какво работите,  Laughing аз съм на летище. Веднъж обяснявах май newsm78,  не искам да досаждам повече. Laughing
Лазар говори много неправилно, нооо и брат му беше така. И аз си трайкам.  Laughing Изведнъж започна да лее правилна реч към 6 година. Laughing
Поли,  Joyсладурана, като изрекат думите на големите, са много смешни.

# 109
Ния "пуска самолетчета ". Разбирам те, в България бях само в денонощни аптеки. Не съм карала нощни, но особено преди да се омъжа редовно взимах целите Коледни празници. Пусни ни снимки от изложбата , толкова е хубаво, че той успява Hug
Евичка, добре сте, нали  Hug

# 110
От днес Вероника е с нов вирус - повръщане. Утре и Т щяла да има. Поизморих се от притенения. Така чаках днешния ден, да отиде на градина, а ме събуди в 5 сутринта с "мамо повръща ми се" и така до 11 часа 5 пъти. Сега спи, а аз едва гледам, не можах да спя тази нощ, защото тя беше в леглото при нас.
Ния, аз не работя повече от 8 месеца, а преди това работех в Офис1Суперстор - търговец. За сега не планирам да започвам работа, поне нещо , просто ей така. Ако изскочи добро предложение, няма да откажа, но за сега съм домакиня  Mr. Green Опитвам се да помагам в работата на мъжа ми, ама и там нещата не летят  Mr. Green Та с една дума - нищо.

Ето нещо интересно, който се вълнува от "болките" в корема при дечицата
http://www.lekar.bg/news-41/info-284/%D0%9A%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0 … 0%BB%D0%BA%D0%B8/

# 111
  • Plovdiv
Светле, честита ви годишнина! Дълго време още да се радвате един на друг и прекрасното ви семейство! Наздраве от нас.  bouquet

Снимки има мнооого. За разлика от мен, всички останали се оказаха отговорни и добри приятели.  Grinning Имало е около 60-65 души на откриването. Мъжът ми е с вдигнат адреналин от петък насам. Joy
http://media.snimka.bg/7633/021520925-big.jpg
http://media.snimka.bg/7633/021520931-big.jpg
http://media.snimka.bg/7633/021520950-big.jpg
http://media.snimka.bg/7633/021520970-big.jpg
http://media.snimka.bg/7633/021521013-big.jpg
http://media.snimka.bg/7633/021521031-big.jpg
Ето малко, приятелите направиха около 700 снимки. Laughing
Поли, като се заредят тези болести иииии как ми писвааааа. Ей, така ми писва

една от рисунките на мъжа ми, не е мой портрет, както предположи свекърва ми. Joy
Лазар също е болен, конюктивит, гърло, главоболие. И утре и другиден няма кой да го гледа.  Laughing ooooh! УжасТ
Мариската кога тръгват, щом мъжо идва?

# 112
  • Sofia
Момичета, не мога да сколасам - днес ходихме с Кри при баща ми, но сърце не ми изтрайва да не напиша веднага -
NIYA, просто съм изумена - страхотни неща, СТРАХОТНИ!!!! Той ще те разбере за неприсъствието  Heart Eyes
Светли, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА, МИЛА!!! Обичайте се и се радвайте на здрави и разумни деца  Hug
Поли, 1/2 неща ги прав/казва и и Габи. Ако беше по-остроумен, можеше и като Рони да го докара на приказки. Обаче за повръщането ... лошо  Cry Дано й мине бързо  Praynig Praynig Praynig Хи-хи, пръстетата на Ния и аз ги забелязах  Peace
Много вируси върлуват в момента  ooooh! Нийка, Лазе е лепнал най-популярния  Cry
малко не съм в час с всичко, което е писано, но ще ме прощавате  Hug Heart Eyes

# 113

Нещо хубаво от мен  Hug

# 114
ЗДравейте милички  Hug
Ния  Hug Не се обвинявай мила и аз така не можах да съм на последното предстваление на Калинчето в градината заради работата и дълго време ми беше много криво....   Hug Децата имат ли от артистичната жилка на татко си? А на тази картина тук, спокойно можеше и аз да съм позирала след поредно боледуване на лапетата Simple Smile
Нашето ходене до Пирогов по миналия петък бе, защото Петър се събуди с температура и болки в корема. Нищо друго - нямА хрема, разсторйво или други екстри. И понеже сме имали като малки инвагинации и тогава се колкото по рано се хване по добре, ходихме първо до джипито, но тя бе 2-ра смяна и оттам в Пирогов. Отпратиха ни и казаха че смятат че не остро състояние и да ни проследи джипито. Отидохме до нея, тя ни пусна кръв и показа повишени левкоцити. Петър бе много отпуснат и вял и болките не минаваха. КАза да се чуем в 19 и да го следим. Дадохме хомеопатично след разговор с нашата хомеопатка. В това време ни нашашкаха да не е апандесит и след като говорихме с джипито в 19 и все още си беше така втори път се върнахме до Пирогов. Отпратиха ни за наблюдение в къщи с готовност веднага да се върнем ако болката не премине до час-два. Слава на бога, той заспа и сякаш. На другия тръгна и разстройство, което потвърди най-вероятно че е вирус и така отминаха нещата. Обаче в събота сега като му се поду 1/2 от вратлето дотолкова че държеше главицата надясно и казваше че го боли. Слагах шал и го наблюдавах, но сякаш се влошаваше, а аз за първи път виждам такова нещо. И хайде пак до Пирогов, откъдето слава богу ни върнаха и пак се наложи да звъним на хомеопатката. Оказаха се уголемени лимфни възли Shocked най-вероятно и трябваше да ходим пак за кръв и урина в понеделник ако не минат нещата, но на мен хич не ми се искаше пак да го стресирам допълнително детето и се надявах да мине. Давам повече водорасли и де що се сетя природно. Дано отмине напълно. Все си мислех че съм видяла повечето от детските болести, но това ме изненада Sick
И така стареели майките  Simple Smile
ХАйде хубав ден и бъдете здрави!

# 115
Леле, Еви, незнам какво да кажа, аз при най-малкото и полудявам,а ако си видя детето така, сигурно ще откача. Възхищавам ти се на самообладанието   bouquet И дано вече нямаме поводи да тичаме до Пирогов  Praynig

Днес Вероника е много по-добре. Дано така се задържи, че прогнозата, беше за един ден повръщане, после един ден ужким е добре и на третия ден Т. Ще видим какво ни чака. Дано пропусне момента с Т.

И накрая една песничка , която напоследък си слушам
http://www.youtube.com/watch?v=ySol4OttfbQ

# 116

Вместо кафенце  Mr. Green

Вероника вчера не вдигна Т и днес я пратих на градина, надявам се всичко да е наред.
Вчера си бяхме и тримата у дома и взехме, че посетихме Джъмбо, напазарувахме нова украса за Коледа и си направихме елхите в дома  Mr. Green Навън не изглежда много зимно, ама така ни дойде, така направихме  Mr. Green
Марисче знам, че утре пътувате, драсни едно редче от бг земя  Hug

И другите, ако обичате   bouquet

# 117
Полче много хубава и песничката и кафенцето Simple Smile Мойта Калина е голяма фенка на Графа, миналата(или поминалата newsm78) година на концерта в НДК лично му подари червена роза Simple Smile
Инак за моето самообладание питай мъж ми Mr. Green, че той е потърпевш милия  Embarassed Толкова преживяхме покрай лекарски и наши грешки и заблуди, че и аз не знам понякога кое е по правилно да действаш бързо или да чакаш, ама да сме здрави!
Радвам се че и вие сте по-добре и дано всичко е ок и днес след градината. Чудесно е че сте украсили елха и аз мисля скоро да я направим, купих даже някои новички играчки.
Хубава вечер момичета  bouquet

# 118

Аз продължавам да си поствам коледни топки и така ще бъде известно време  Joy
Ама не мога да разбера къде са всички, какво е това затишие? Аз и Еви само си дращиме тука.
Анииииии кажи как са твоите домашни любимци?
Марисче, лек път днес и поне от Катарско да се обадиш
Деси айде бе мила, не я ли подреди тази къща, кажи как се чувстваш, как я виждаш тази България след толкова отсъствие от страната?
Съни и ние сме работили, но посписвахме тук. Хайде мила, разкажи как си, как върви работата? мОля те!
N i y a картините на мъжа ти са Фантастични   bouquet

Хайде момичета, така или иначе скоро няма да си имаме свое местенце, да се възплзваме от това, което имаме сега  Heart Eyes

# 119
Само да кажа здрасти  Simple Smile

Бебетата великолепни, коледните топки и те. И ние украсихме в неделя - 2 пъти. И още много пъти по 2 пъти ще украсяваме до Коледа, дребния ходи и сваля всичко от елхата, играчки, гирлянди, де що свари. Успяхме да си включим коледните светлинки и .... гръмнаха, стреснахме се, но поне не се запалиха. Ние сме в традиционното ноемврийско 2-3 седмично боледуване Tired Все се каня да наминавам по-честичко и все не сколасвам, та да видим пак. А откога ни местят в общ? Нещо хич не ми се нрави идеята...

Общи условия

Активация на акаунт