Добре ли сте?Марис, страхотна Ния, прекрасни снимки на Деси, поздрави я от нас.
Значи и Ади е сменил зъбче, на мама щърбунчо. Мъжът ми винаги е казвал, че състоянието на зъбите винаги е резултат от генетична обремененост, хигиена и здравословно състояние на организма.
Мечи, радвам се, че отминава и Ивчо е по-добре. Значи още борите сливиците. За разлика от митака, Лазар няма никакви проблеми, за сега с тях. Само мърморят, че са големи, обаче аз се правя, че не чувам.
Поли, мила, не се хвърляй в размисли - Добра майка си, не защото от 6 години си пишем тук, а защото самото ти съмнение доказва по- горното.
Когато започна да му говоря за грешките му, Лазар започва да мучи и да крещи, че не иска да ми е дете, да отивам да си търся друго, че не ме обича и няма повече НИКОГА да ме гушка и целува.
На мама душата, такъв смях ме напушва в такива моменти, защото върви след мен като кученце и е в очакване да го гушна, нищо, че не ме обича вече. Галчето, много залипсва, Съни, да каже как върви новата работа, а Деата се надявам скоро да изОка.
Вещи, ще ни местят, нали?
Не знам, дали съм ви споменавала, че Митко, Стаси/Станимир на Лсс и Боян на Бубето / те са набори, като малките/ ходят заедно на курс по български. Много ми е драго да ги виждам понякога, и странно, защото малките ни свързаха, пък каква стана.

Аз отново пропуснах важен момент, в петък беше откриването на изложбата на мъжа ми във Велинград, а аз не можех да се освободя от работата.

, не искам да досаждам повече. 

Имало е около 60-65 души на откриването. Мъжът ми е с вдигнат адреналин от петък насам. 
УжасТ
Дано й мине бързо

Все се каня да наминавам по-честичко и все не сколасвам, та да видим пак. А откога ни местят в общ? Нещо хич не ми се нрави идеята...