Отговори
# 465
Едно по-ранно кафенце днес Simple Smile

Ще се разходя днес до една приятелка , която има малко бебе, всъщност на погача, само дето е в Благоевград  Laughing Пак ще гушкам малки дупета Heart Eyes

Приятен ден на всички

# 466
Светли, стискам палци!  Hug
Поли, какбеше маникюра  Mr. Green

спря да вали, слънце изгря...

# 467
  • Sofia
Да драсна и аз 2 реда в някаква дупка. Нещо съм се напънала да си поработвам и не ми стига времето - чета, а не сколасвам да пиша. Отделно Криста пропълзя, започна да стои права и е опасна за себе си без надзор, а и трябва да ме вижда наоколо  Mr. Green
Габче се разсополиви снощи и си го оставих в къщи.
Светле, много пролетна свежа чанта  Hug
Ради, Поли, Марис, Еви, всички  Hug

# 468
  • Sofia
Драс!

Светли, успех  Hug
Ради, как си минава времето. Сякаш вчера се въртеше около големите ни тумбаци в сладкарница "Неделя", а вече голям мъж ще бъде..  ooooh!
Поли  Hug добре че си ти да ни стягаш...
Аз изкарах гадничък грип с висока температура, после и Емо. Рали си е още при баба си, уж да я опазим поне нея, мъжа ми също държи фронта. Емо вече е самостоятелна бойна единица и се разкарва по цялата къща...

# 469

Добро утрооооооо,
 Или_ всички за този грип говорят, страх ме е  за Вероника и даже се зачудих дали има смисъл да я спра от градина? Ама за колко да я спра, една седмица с какво ще помогне? Тази седмица бяха на ски, на планина и естествено са здрави, ама като се затворят по стаите (хем доста ги извеждат) вече има опастност от заразяване. Чудя се  newsm78
aniK Има ли гости по БансЧо? А дано имаш повече работа, всеки лев е добре дошъл Peace
Maris маникюрът беше екстра  Mr. Green Гледам при вас слънце е светнало - каква изненада  Mr. Green

Ние вчера много хубаво си изкарахме Heart Eyes Видях едно бебнце на 40 дни, такова спокойно дете почти не си спомням да съм виждала. Много сладичка малка госпожичка  Heart Eyes Хубаво си е да попътуваш макар и само до Благоевград. Сега пак ми се прави маршрут за разходка из Европа, ама май тази година няма да ни огрее Sad Ще се надявам нещата да се пооправят и другата година да можем пак да запалим колата Praynig

Приятен ден на всички  Hug

# 470
  • Остров Приятелство
Добро утро и от мен Hug
Evica Напълно те разбирам! В такива моменти, ти иде да ревеш с пълно гърло, че даже и да крещиш. Confused Хубавото е, че отминават! Peace Пожелавам го от сърце!
Rady Пораснало момчето! Сега съм чела, че трябва само любов и само любов - мноооого любов.
Ili Това с грипа е ужас, ама то всяка година е така за съжаление! Да сме здрави! Hug
aniK Винаги съм се изумявала как се справяш?! Опасна си!
Svetlili Няма по-хубаво от това да имаш подкрепата на ближния си...за каквото и да било!
Какво стана с интервюто? Успя, нали?! Simple Smile

Аз пък отново качих момичета! Направо не знам какво да се правя! Малко да се застоя вкъщи и хоп шкембито е на лице!!! Rolling Eyes
Винаги съм била тооолкова фина, никога не съм се притеснявала за килограми, а сега мине не мине минута и хоп огледалото пред мен....

Навън ужасно тъжен ден изглежда, пфуууу пък аз днес ще се разкрасявам - дано ми се поосвежи и настроението. ooooh!

# 471
  • Sofia
Poli, предполагам че грипа още дълго ще се върти и не знам дали има смисъл да я спираш. Не е лошо да засилите имунната система - ехиначи, клеева, рибено масло и т.н., каквото там си давате. Грипа кофти го изкарах 2-3 дена бях парцал, затова и закарахме Емо  при майка ми тогава, не сме се радвали на "свобода"  Mr. Green Болеше ме гърба, бях парцал и канска хрема. Емо го изкара мноого леко - вдигна 2 пъти Т и толкоз, но него все пак го кърмя и като съм го изкарала предполагам му предавам имунитет. По-голямо дете не знам как ще го изкара...
Съни, и аз се върнах малко назад с килата и си се дразня, ама то в това време и празници, и седене в къщи...

# 472
Оххх, Или аз нищо не давам. В последно време от всякъде ми хвалят една добавка Коластра. На където се обърна и хоп, някой я пие и е много доволен. Май ще взема да купя, пък , ако Вероника не я пие, ние ще я изпием.
Някой от вас тествал ли е ?

# 473
  • Варна
Оххх, Или аз нищо не давам. В последно време от всякъде ми хвалят една добавка Коластра. На където се обърна и хоп, някой я пие и е много доволен. Май ще взема да купя, пък , ако Вероника не я пие, ние ще я изпием.
Някой от вас тествал ли е ?
Аз съм давала и на двете деца миналата зима, и Зелена енергия съм давала. Да си призная не съм ги опитвала  Embarassed, но те ги пиеха. После сменихме със "Слънчева храна", пак на Аквасорс, по-евтино ми излиза, а ми се струва сякаш че имаше ефект миналата зима. Тя пък е лилава на цвят, но пак я пият  Laughing

Аз също съм качила кг, вчера ходих да си търся долница, е или моделите са смотани, или е от моето д  Laughing

# 474
  • Sofia
Аз съм доволна от рибеното масло (или някакво друго Омега3 ) и може би Ехиначи. За тази коластра не съм чувала. Също Осцилоскокцинум съм се убедила, че работи, колкото и да плюят боаронската хомеопатия.. Хвалили са ми и цитросепт, но не сме го пробвали. Каквото и да хванеш, поне са неща дето няма да навредят, тъкмо напротив, като изключвам лекарствените имуностимулатори - та са си по преценка на доктор...
За килцата се хващам, че ям в къщи от скука и по цял ден се чудя какво да чопля  Twisted Evil качила съм 2 кила за тия празници и още не мога да си ги върна, а си имам и други за сваляне от бременноста. Хващам се по-сериозно де!!!  Crossing Arms

# 475
  • Sofia
Привет!

Днес отиваме да си вземем каката. 2 седмици откара детето при бабите. Първо я пратихме, защото беше болна, после пък ние се разболяхме и да не я заразим и то си стана голяма екскурзия.

# 476
Здравейте мили мои,
Нещо сладичко за следобяд Simple Smile

Незнам дали ви поделих, но си купихме с Вероника едни книжки - "Какво знае детето" на Надя Симеонова, 2 броя са, а към тях има още 4 малки за оцветяване. Купихме ги по препоръка на учителите и психолжката в градината, за да можем да подготвяме Вероника заедно за изпита в Света София. Минахме половината от първата част и това, което открих е, че Вероника се справя блестящо, чак ми се струват малко глупави, но имат смисъл. Интересно ми беше обаче, че не знае рожденната си дата. Знае, че е лятото, но й е трудно да запомни самата дата. Та ми стана любопитно, вашите дечица знаят ли си датата на раждане? Опитва се да я запомни, но очевидно няма никаква идея за Календар, дати, време и определено се затруднява. Изпитът е следващия месец, може би по това време, незнам точна дата. Но не се и притеснявам много. Решила съм, че ако не успее, не й е било времето да се мести. А и определено съм много доволна от настоящото място и смятам , че и на нея, и на нас ще ни е трудно да се разделим с тези прекрасни преподаватели. Имам им 200% доверие, тя е щастлива, така че не бих съжалявала, ако не стане в Света София.

Или, днес ще е много весело при вас  Grinning Аз една вечер не мога да изкарам без нея, незнам как 2 седмици бих я отделила, честно. Сега я каниха на гости нейните "най-добри" приятели, познавам ги прекрасно, семейството са ни приятели, но аз не можах да кажа - ок, няма проблем. През цялото време овъртах, мънках и те не настояха Embarassed Въпреки че я канят сигурно за 10ти път. Трудно ми е да си я представя в чужда къща, в чуждо легло...
Луда работа  Mr. Green

Хайде приятен уикенд от нас

Последна редакция: сб, 22 яну 2011, 19:17 от pipiole

# 477
Еех, Поли, кафенце, бонбонки....добре ми идват  Grinning особенно на гъзето Joy
А като заговорихме за разни уж полезни неща, някой има ли впечатления от Алое?

Ние сме сами и се сещате какво е.. Hug
Поли, Ади не знае кога е роден  Grinning даже тук с това време е доста объркан със сезоните. Като го питаш какво става по време на лятото той казва ходим си в България  Joy
Аз като цяло се примирих, че Ади е малко назад с материала, макар че приятели ме убеждават, че не е така, но е така. Доста му е трудна концентрацията, но иначе концентира ли се, хванеш ли му внинманието е супер! Помни, забавно му е... Учителката каза, че в четвъртък пак е дразнел постоянно децата и искренно се надявам да не стане пак ежедневие. Абе супер ми е тъпо, имам чуството че изпускам нещо, бъркам някъде и не знам къде...

# 478
  • Sofia
Poli, и Рали не си знае датата, знае само че е "златна есен" на нейния РД.
Марис, те момченцата си вървят по-бавно по принцип. Сега като гледам Емо, те просто си се развиват в друга посока. Още нищо не знае да каже, не разбира много-много, но пък пълзи като фурия, изобщо двигателно е по-развит. Ти не знам как се оправяш сама с двамата, добре поне че чистачка идва Peace

# 479
Марисче, аз съм изпила мнооооого алое, наистина много. Алое с боровинка, на мен ми помагаше за циститите, които правех. Така или иначе се излекувах не с алое, но определено успокояваше положението. Бих го препоръчала спокойно  Peace
Относно концентрацията - това е основен проблем и на Вероника, всички в градината, (след обстойни анализи  Mr. Green) заявяват, че Вероника е много умно и будно дете, но бързо губи интерес. Особено към статични ситуации. Ако има някакви движения, които да улавя, задържа вниманието си по-дълго, но загуби ли интерес - просто се отнася и не слуша какво се случва. Аз не смятам, че това е особен проблем, по-скоро си мисля, че е въпрос на емоционалност. Тя е хипер емоционална, постоянно иска да прави нещо и прехвърля вниманието си от тема на тема.
Дадоха ми пример за детенце тип "академичен". Е , вЕрвай ми не искаш такова дете!!! Така че , аз смятам , че детето си ми е прекрасно (нали си е мое), умно и ако нещо не може да прави сега, ще се научи да го прави по-натам. Сухите учени, не са по-успешни от креативните, емоцинални и не толкова "академични" типове  Peace
Дръпнах ли лекцията, а?  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт