Отговори
# 495
Ох, не съм ви чела. Прибирам се от разходка (поли - 23 градуса  Grinning) и хапва малката и ще ходим за Ади
само да се пооплача  - нещо ми потъват гемиите от няколко дни - реве ми се, сама съм, Ния се мъчи да кашля и то само нощем, не мога да спя...може ли да е следродилна депресия толкова след раждането newsm78

# 496
Марисче Миличка , незнам дали е възможно да е дошла следродилна депресия, но това, което знам е, че не трябва да се даваш на това, което е дошло. Ако на 23 градуса ти идва да се разревеш, само си помисли как би се чувствала на тукашните минусови температури , киша и дупки, яки мъгли и невъзможност да добуташ количката до близката непочистена плошадка. Ааааа и забравих, в грипна епидемия сме Mr. Green така че мила моя, погледни живота от хубавата му страна, влизай по-често тук да споделяш и не си позволявай черни мисли  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пн, 24 яну 2011, 11:40 от pipiole

# 497
  • Plovdiv
МарискоFlowers Bouquet dancing smile3560  Kissing Heart  love001, хехе.  bouquet
Уго Чавес,  Peporaia, здравейте. Hug
Лазе и около 17 кг и моооже би 117 или 120 - все се мерим с обувки.
 Hug на всички

# 498
  • София/Осло
Привет на новопостъпилите   bouquet

За ръста- ние сме тапички -15 кг и около 105-107 см.
за обучението- хич не се занимавам. Не умее да рисува , а и не иска. Отвреме на време там в някаква книжка свързва точки,  лабиринти и числа, но само ако сам пожелае-това да седне да оцветява-никога няма да стане  Laughing. Книжките, за които каза Поли, са им "учебниците" в детската градина там си ги правят - но аз така или ианче съм го спряла сега от детска-чакаме да минат вируси и да се постопли  Mr. Green
Мариска- аз мисля ,че е нормално състоянието ти..мислиш си, че с нищо не се справяш, че ти идва в повече ,че си сама ,вечно заета и без секунда време за себе си. Според мен прекалено много се впрягаш, давай го по лежерно, не ги мисли толкова децата, не се натоварвай излишно с неща без които можеш да минеш...Ама че Ади не искал да яде това или онова -е голям праз ,няма да яде точно сега, ама че бил палав- какво от това. Ния плачела-ми плаче и се..не си слагай всичко на душата, успокой се, пусни си музика, пални свещи и си свиркай....  Hug

# 499
Ох, не съм ви чела. Прибирам се от разходка (поли - 23 градуса  Grinning) и хапва малката и ще ходим за Ади
Завиждам благородно
Тази сутрин докато водих баткото до училище доста позамръзнахме, а във Варна снеговалеж е равносилно на арктическа буря. Поне сега не вали, и чакаме дали ще обявят грипна епидемия и тук.
п.с. днес имаха редовни занятия.

# 500
  • Sofia
Мариско, възможно е - следродилна депресия толкова време след раждането, особено ако едното тръгне да се разболява, камоли пък двете. Деси го е казала - супер е тя  Peace Hug
 Не се впечатлявай - трудно ти е, сама си, но се дръж, имаш ли друг избор  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Моите са сополиви вече и двамата - Криста през нощта до 3ч. плака и се мята като риба, дърпахме сополи, люшкахме се, гушкахме се и т.н. Сутринта имах мускулна треска на ръцете, а уж тренирам, пък тя е уж лека  Joy Иначе сме добре - тя е на Коларгол, Габи е на Тобрин, двамата с вит.С, Осцилококцинум и Есберитокс. Ще им мине  Peace

Габи е 112см и 18кг  Grinning

# 501

Добър ден, дами!
 Добре дошли не двете нови дами!При нас е много хубаво, ще видите Peace
 За формили сте разговори за мерки, теглилки и учение GrinningДа дадем и ние отчет Мила е около 116 см, 20-на килограма. За ученето, схватлива е може да чете думички от 4-5 букви, но не и по-дълги, защото ги чете заедно, а не може да сричкува. Смята до 10, но ползва пръстчета за по-големите цифри. Сръчна е и рисува хубаво. Но има едно голямо НО! Не търпи никаква критика, щом и дам напътствие, че нещо е по-добре да го направи по друг начин се обижда, отказва да го прави и казва, че и се спи или е уморена. Тя се научи например сама да чете, Wink не обича да я поучават пряко newsm78
 Мариско, трудно ти е! Естествено е да се чувстваш така, просто се е натрупало.Емоции, новото човече, адаптацията на Ади с Ния. Дишай дълбоко, ще се оправят нещата Hug Само здраве Heart Eyes
 Светле, това хубаво Лиле, дано няма повече проблеми със коремчето. Повече плодове, овесени ядки, течности. Ти си знаеш де Hug
 Ани, бързо да се оправяте,ей!
 Ние пък в събота бяхме на кукерски фестивал в Брезник. Беше много колоритно, довечера ще ви покажа снимки!
 Целувки и прегръдки от нас!

# 502
Maris   Hug дано да се оправиш бързо  Praynig ,понякога "зимното" време по тези ширини играе лоша шега с нервите.

При нас е 17 и слънце ,обикновено следобеда у нас идват 2 приятелки на дребната да играят ,понеже сме в къща с двор.
Бързо оздравяване на болните  Praynig и нас не ни подмина грипа ,само едната кака е здрава,но започнахме веднага с лекарствата.

# 503
Ех,момичета,момичета...разбирате ме вие най- добре  Hug
Абе добре съм, ама нещо се бях сдухала. Искам да правя много неща на веднъж  Mr. Green а като се замисля се изморявам дори и от ходенето нагоре надолу по етажите по цял ден   Joy
И не знам защо не мога да не си го слагам на сърцето - ето сега пак се оплакват от Ади и супер много ме издразни онази ми ти англичанка...ама й го върнах -заявих й,че според мен проблемът е в училището и той не се държи така когато е с нас и с приятелите си, а тя ме гледа и не вярва, аре...а да не ви казвам как ги учат да пишат направо старовремски английкси с едни чингели, финтифлюшки,,,луда работа !
Ади не знам коло е висок и тежък...
Ради аз шапка й свалям на Мила. Забелязала съм,ч е й Ади е така когато искам да му дам акъл за нещо. Сърди се и казва,че няма да го прави.
Поли, как е Они? Радва ли се,че е вкъщи с мама  Simple Smile
Деска, не снимаш нещо....я снимай апартамента, да поцъкаме малко...нали е готов вече
Светли, то това нали си е женски проблем, ама и аз да питам да не се стиска, да иска само вкъщи да си ходи даречем  Hug
Аник, ти сигурно вече съвсем си се стопила с тези дв амката в къщи. Има ли работа?

Доре дошли на новите септемврийчета  bouquet разказвайте - какви сте, от къде сте, за какво се борите  Heart Eyes

# 504
Доре дошли на новите септемврийчета  bouquet разказвайте - какви сте, от къде сте, за какво се борите  Heart Eyes
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ама , че посрещане  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Марисче, по етажите казваш ти тежи, а? Еййййй не ти е лесен живота ooooh! На първи етаж, на втори етаж  Mr. Green  И вземи премери детето  Heart Eyes
Ради знаем си я ние Мила - талант ни е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз днес не успях да купя коластрата, ама поръчах плодове и зеленчуци, та сега милата я преследвам или с мандарини, или с киви, или с мед и лимон. Освен кашлицата започнаха и сополи да текат. Ох, дано по-леко го изкара туй чудо. Аз все с еканя да спра да гледам ТВ, само паника ми внасят в живота. Ако могат на всеки час ще съобщават колко болни има, а през другото време ще ни забавляват с реклами на препарти срещу грип #Cussing out Аман

# 505
 Joy Joy Joy Поли, Поли...не нзма кой ме запозна с тебе! Смея си се тука сама  Joy Joy Joy
Ще устиска Они, няма къде да ходи  Hug

# 506
  • София/Осло
Брей , Марис, жено не така....снимам бре, умерено някак си, но снимам..я вижте тук сборната дружина....не ,просто се чудя какво съм направила ,та около мен все идиоти виреят  Joy Joy Joy Joy Joy

3/52 weeks 2011 -  и кокошката Пепи биде обезглавена )) by Deata, on Flickr

3/52 weeks 2011 - The Usual Suspects ))))) by Deata, on Flickr

# 507
Мариска, аз нали съм си по-меланхолична, имах си такива периоди с години след ражданията  Confused Ама ти не се давай, дето вика Деата, пални си  ароматизирани свещички наоколо, пък и климата ви е супер сега Hug Heart Eyes Hug Само ми е мъчно, че си самичка , ама и ние, нали сме тук  Hug

Деска, големи образи, покрай теб разглеждам и на приятелките ти проектите, много вдъхновяващо  Heart Eyes

Аник, ти си герой  Heart Eyes HugСамо да не зачезнеш, ако ти се събере много работа.

Да кажа, че много ми хареса една реклама ( на Актавис, на вит. Ц ), в която за първи път се отваря дума за недоказаните хранителни добавки . До излизането на научни данни за изследване на дадено нещо, ние и нашите бебета и деца  сме опитните мишки, на които то се изпробва. 

# 508
 Добро утро!
Поли, Марис не така бе, момичета. На работа съм, а се хиля като тиква! Laughing Laughing Laughing Мариско, предполагам, че Уго Чавес ще те разбере за бойното посрещане, явно революционерска душа носи Joy hahaha
 Деско, в подбрана компания се движиш!С какъвто се събереш такъв ставаш! Laughing

Сега и обещания линк за снимки. Повечко са, има и от кукери и от рождения ден на племенника, но на който, колкото му се гледа! Hug

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1439599285056&set=a.1 … .48784.1685273083

# 509
  • Sofia
Radi, Мила е станала прекрасна!!! С тази ефирна коса има излъчване на нежно момиченце  Hug
Светли, и мен тази реклама ме накара да се замисля...
Деси, при вас е весело  Peace

Общи условия

Активация на акаунт