Отговори
# 510
Добро утро!

При нас нищо ново - малко кашлят и двамата. Ивана е 116 см и 20 кг.

Много ми липсвате всички - прочетох ви по диагонал, че от 2 седмици работя по близо 70 часа, но ще се оправи работата след 2-3 месеца  Wink

Видях Съни, че нещо за килограми говори - аз съм +3 от есента насам, ама ми се яде и това си е. Ще отслабвам пролетта, сега нямам воля да мисля за това.

Hug

# 511
Здравейте мацки,

Вероника официално вече си е болничка  ooooh! За сега поне още няма Т, но пък й тече вода от нослето, вече е разранено, кашля. Не ни подмина, значи ще го борим Heart EyesПоне апетит и тонус има, това ме обнадеждава.
Относно кг - аз за сега не страдам от качване на кг, даже по-скоро от обратното, но според мен при моето тЕло , нервите играят голяма роля. Притесня ли се нещо, отслабвам с часове.
Но, ако тръгна да правя диети бих махнала първо вечерното ядене или поне бих го заместила само със салата. И то не по-късно от 19ч ( за работещите) и 17.30 (за неработещите). От всички диети, които съм чела разбрах едно - глад му е майката  Mr. Green

# 512
Зачетох се за сребърната вода и покрай нея открих тази статия за АБ - ползата и вредата от тях.
Ако на някой му е интересно , може да я погледне
http://grada.bg/43771/%D0%B3%D1%80%D0%B8%D0%BF-%D1%81-%D0%B0%D0% … 0%B5%D0%B1%D1%8A/

# 513
  • Sofia
Поли, на мен ми е интересно  Peace
Моите и двамата са със сопол - започна с воден и капах Коларгол, като премине в гъст бял, минавам на Тобрекс, давам вит.С, Осцилококцинум, понякога капя и сребърна вода, но сега не, з'то в комбинация с Коларгола, ще изсуши много лигавицата.
Хич не мога да се включа подобаващо - Мариско, не съм се стопила, напротив, заформям си се добре  Mr. Green Сутрин спим до 8ч. (неразположена съм и не спортувам), Криста спря да се буди нощем, абе лежерно го раздавам  Embarassed Само дето като станат и се започва - облечи единия, после другия, нахрани единия, после другия, капки, сиропи, витамини  и т.н.  Crazy
Работа си измислям, в Банско няма много  Confused
Пак не мога да се изкажа подобаващо -тия двамата ми скачат по главата  Crazy

# 514

Здравейте милички,
На милото дете му изтекоха сополите и сълзите, снощи от всякъде течеше, изненадващо не вдигна Т, сравнително прилично мина и нощта. Ще видим днес как ще е?
Ани, ти пък как се оприличи на "добре заформена"  Laughing Да не съм те виждала, да не знам  Laughing
Деска при вас е весело, а?  Mr. Green Как е Макси, размина ли всичко?
Приятен ден на всички   bouquet

# 515
  • Остров Приятелство
Добро утро и от мен Hug
Добре сте дошли Peporaia и Уго Чавес ! Hug
И аз се присъединявам към въпроса на Maris   Joy
Marisкооооо как не ми е по длъшка ръката, та да те перна зад вратО, че да видиш ти тогава какво е да ти е криво! Laughing
pipiole На мен също ми беше интересно! Аз съм на мнение, че когато добре и на място се използва антибиотика, то е добре дошъл....не се противя срещу тях. Peace
А за сребърната вода, гледах скоро едно предаване в "На кафе", малеее ужас ти казвам ужас....едни ми ти сини хора, едни ми ти болести като тази аргирия....
aniK Е това, че не спортуваш да го видя няма да повярвам!!! Пък за килограмите изобщо не ми говори - прелестна си!
Rady Мила има много завладяващ чар!
По някога много ти завиждам за тези празненства - Калоян много се радва, когато го водя по такива места. Много му харесва.
Госпожичка Клавел Този проект 52 weeks дето сте си го направили е меко казано страхотен!
А хората около теб кипят от жизнерадост. Много са яки! Grinning

За децата - Калоян няма проблем с концентрацията. И един час да е, ще седи, ще работи, ще слуша. Условието е само да съм в полезрението му. Излезна ли от стаята в която се намираме, се застоява за около 10 минути сам да работи/разбирайте учи/ и започва да се разсейва т.е. започва да си намира разни въпроси около задачите и няма няма търчи да ме пита. Rolling Eyes
Иначе как действам аз - давам задачата и го оставям сам да я бори. Казала съм "СамО ако нещо не разбираш тОгАва питаш и туй и то!
Проблема при него, е че винаги бърза и респективно са му малко мърляви нещата - там драскано, там повтаряно, криви линии, драска по полетата и какви ли не...
Иначе мразеше да рисува, ама ужасно мразеше, но лека по лека успях да го накарам поне малко от малко. Е, тук вече това трябва да го правя с него, иначе надраска нещо на бързинка, колкоото да се отчете, че е нарисувал зададената му тема и търчи да казва "Гооотов съм Joy" Стимула за рисуването му, е състезание с мен... newsm78
От всичко най-мрази да пее. Ееей пусто не иска и това е...не дай си боже някой от нас да запее, мани мани започва много да се ядосва и даже си позволява да крещи да спрем...а пък ние с моя много обичаме да се закачаме пеейки....като пълни инвалидни идиоти разбира се, но това ни забавлява...особено, когато има извивки....като на някоя чалга музика....като завием, та чак в космоса се чуваме.  hahaha Joy
Ето малко снимки от другите ми деца Heart Eyes
Много ми липсват и ще ми липсват, така както се тръгнали нещата. Confused
http://ssunny.snimka.bg/children/moite-deca.566493.0.big

Ееей кучи студ бре, кучи!
Писах, писах пък се олях, а?! Crazy
Хайде хубав ден от мен и бързо оздравяване на болничките!
Ааа висок е 115, тежи 19кг

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 10:17 от s_sunny

# 516
Айде пак тук  Mr. Green

Сънка, защо мила няма да се виждаш с дечицата вече?

Момичета, ако може нека някой помага - спомняте си, че писах (може би), че си търся работа. Е, оказа се не лесна задача. По цял ден чета за агенции за подбор на персонал. Направих опит чрез форума да се свържа с една агенция, ама нещо не се получиха нещата, звъня на разни познати да ми препоръчат нещо, но до сега успехът е нулев.
Моля, ако някой има някаква идея за добра агенция или имате познати, които да се занимават с такава дейност, или Господ знае какво , споделете. Повече глави могат да измислят нещо. Предварително благодаря!!!

# 517
Здравейте и от мен   bouquet

s_sunny много сладки снимки  Heart Eyes Ти в детска градина ли работиш  newsm78 .
При нас проблемът е точно обратен-пише и трие докато и хареса и то трие цялата страница.А за пеенето-вече имам алергия към 2-3 пенички,качила съм ги на компа и на телефона и от момента в който се прибере до като си легне се пускат на макс ,а госпожцата пее. Mr. Green

Бързо оздравяване на болните  Praynig

Госпожичка Клавèл  Joy Joy Joy Joy Joy

Това е дреби

http://prikachi.com/images/524/2905524C.jpg

а тук един колаж с каките когато бяха по-малки

http://prikachi.com/images/545/2905545e.jpg

Rady твоите снимки не можах да видя ,тук фейса не се отваря  Sad

Maris излезе ли от дупката  newsm78

# 518
Сънка, ти така ли възпитавап децата в градината  Joy зад вратО  Joy
Много ти е хубава градината. А защо няма да ходиш повече там (или грешно разбрах)
Поли, за съжаление не мога д ати помогна в тази сфера (аз като се замисля не знам в коя бих могла де, ааа може би за цвят за маникюр  Joy) а кашля ли Они?
Уго, няма май време за дупки повече  Mr. Green ма те са ти големи дечицата, на колко са?
В средата на другия месец мъжо заминава за 9 дена и може да мине някой да събира труповете тука  Joy шегата на страна направо ми се до а...а...

# 519
 Здравейте!
 Специално за Уго линка отново, от друго място!

http://radymila.snimka.bg/children/vasko-chrd-kukeri.566535.22213554
  Уго, двете големи каки много си приличат!Красавици са и трите Heart Eyes

Съни, какво става с работата, защо така?

# 520
Rady благодаря   bouquet Много сте хубави  bowuu bowuu bowuu

Maris голямата ще стане на 16 лятото ,средната декември навърши 14 .

# 521

Доре дошли на новите септемврийчета  bouquet разказвайте - какви сте, от къде сте, за какво се борите  Heart Eyes
[/quote]
Здравейте, от Варна сме,
Вече сме в списъка на болните и двамата с температура и всичко съпътстващо, така, че днес съм в къщи с тях. Малкият мъж ме побърква -при еднакви симптоми и болки, той толкова театър разиграва при приема на лекарствата , че просто ми иде да се  #2gunfire, Докато госпожицата може и да плаче, но чинно си взема всичко.

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 18:33 от Peporaia

# 522
Еех , големи са ни вече дечицата !
Като гледам дребчовците на Съни  Grinning
Ради, Мила е истинска госпожица!  Hug
Уго, красавици са ти и тричките!
Поли, знам, че е трудно. И аз започнах отскоро, уж има търсене, но като започнеш да обмисляш..все не става. Късмет му е майката, или силни връзки...Пожелавам ти късмета от все сърце, а дано намерите и познати  Hug
Всички болнички да оздравяват ! Hug

# 523
  • Plovdiv
Ради, хууубави снимки. Hug
Уго, красиви дъщери,  Heart Eyes значи и вие се разправяте с тийнове. Laughing Дивеят ли? Grinning
Ани, Поли, Пепорая, дано оздравяват бързо всички. Praynig
Стискам палци за работата на Поли и Светлили, за съжаление, едва ли ще съм от полза, каво търсиш?
Съни, ама много са ти сладки палавниците. Laughing
Анилеви, къдее сиии, да мине веднага на отчет. Laughing Hug

# 524
Добро утрооооооо

Уго какви големи и хубави момичета имаш, да са ти живи и задрави   bouquet
Svetlili Успех и на теб   bouquet Никога не съм се напъвала особено с намирането на работа. Дано и сега нещата се случат бързо  Praynig
Peporaia как сте днес? Като каза за големия си спомних аз като бях малка какви сцени, молби и драми бяха по време на пиене на хапчета. Но знаеш ли по-късно една лекарка ми каза, че е възможно при някои хора приемът на лекарства да е затруднен по физически причини ( и започна да ми обяснява). В смисъл , определено имат трудности да приемат лекарства. Надживях този проблем преди няколко години.
Мариииииис, на маникюр съм днес...какъв цвят да си сложа ? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт