Отговори
# 540
Роси, много прегръдки  Hug Hug
Ния, пази се и се следи след тази пневмония  Heart Eyes

# 541

Добро утроооо мили мои,

Харесва ми, че всички са за среща, само дано Десита се включи и да избере датата  Peace

mama rosi това с черната дупка е само въпрос на нагласа. Мисли позитивно, въобще не изричай, че си в каквато и да е дупка и ще видиш , че ще избегнеш лошото настроение  Peace
N i y a Имам общо 10 години трудов стаж, в общо 2 фирми, и в двете съм работила (простичко казано) Търговец. Пуснах тук там автобиографията си, пък да видим за какво ставам и ставам ли изобщо Simple Smile
Пепорая как сте?
aniK знам, че не си фен на вечерните срещи, ама моля те, помили си, смятам, че ще е хубаво да излезем заедно на една вечеря  Heart Eyes
 Joy Joy Joy Joy това последното ми прозвуча като интимна покана лично към Ани  Joy Joy Joy
Хайде приятен уикенд

# 542
  • Sofia
Еее, Поли, БЯХ фен, ама...  Confused Ако много напъна, Данчо ще се опита да се справи с двамата за една вечер, но ще му е много трудно, а и не знам тая мома как ще реагира да не съм наоколо - може да им спретне някое театро, тя вечер е киселяк  Crazy
Ей сега съм се видяла в пролука и рекох да драсна - сутринта изпратихме родата на мъж ми, позачистих преди понеделнишкото чистене, сега съм ги положила всички да спят, даже успях да си пооправя ноктите (без лак естествено, само заздравител) и да с епилирам  bowuu По принцип успявам с тези процедури в домашни условия, когато няма извънредни ситуации като таз седмичната  Mr. Green
Май не приветствах подобаващо новите мами, но много се радвам,ч е вместо да ни закрият и да се пръснем, ние се множим  Hug  bouquet
Ради, сега даже ще разгледам и снимките ти  Heart Eyes Сигурна съм, че Мила е прекрасна малка дама, суетна и нетърпяща критика като всички Деви  Grinning
Съни, радвам се, че пописваш повечко напоследък  Peace
ГАЛ-чето много се затри - липсват свежите И постове  Confused
Роси, я не се давай на черни мисли!!!!!  Naughty
NIya, и аз пак ще натъртя да се гледаш!!! Трима мъже разчитат на теб да си на 6!!!  Hug

# 543
Здравейте всички, ние сме по-добре остана само хремата.
Срещата на дамите сигурно ще е забавна. Жалко за тези, които няма как да присъстват  Cry.
Би било забавно да разнообразя ежедневието...

# 544
  • Plovdiv
Роска, слушай сега, душка златна - знам, че не мога да знам какво ти е на душицата/главицата, обаче, моля, НЕ СЕ ДАВАЙ на черни мисли и тем подобни. Не може всичко да е черно, нали? Опитай се да мислиш позитивно и си казвай, че няма да има повече неприятни неща. А, животът е толкова странно нещо. Важното е да сте здрави всички, всичко останало - каквото такова.  Heart Eyes Hug Я, си виж подписа. hug
Поли, ясно. Hug
Ани, всичко ще мине и отмине.  Трудно ви е сега на всички с двете хлапета. Hug
Както каза мъжът ми на Митко преди няколко дни - Мите потърпи, тате, още една година, към то 1 клас Лазар ще порасне, ще се кротне. Laughing

# 545
Роси, да слушаш Ния  Hug
Съни, направо се попиках с твоите песни Wink идваше ми да стана и да си сипя едно малко  Joy
Дескооо, среща в твоя чест се заформя, а никаква те няма  Heart Eyes
Аник, като те слушам,мила, не знам какво да кажа - какви са тези женки! Ей моята днес орева света след баня. 100 пъти се препотих! и се почна пак едно мислене да не би да не й стига кърмата, да не я боли нещо...НО ние сме силни форумски майки, нали Ани?!  Hug
мдаа...мъжо заминава нощес и се почва пак сутрешните екшъни. само ако имаше ей това кой да ми го спестява....и в таза връзка май свеки ще идва
Поли, стискам палци за работата. Надявам се на мъжа ти нещата да вървят. Ти не може ли към него да се присламчиш нещо или не ти се нрави такава идея
Peporaia , радвам се, че сте по-добре!

я да ви питам - оставяте ли ги сами да си мият зъбите?

# 546
Драстииииии,
Maris оставм я ди мие зъбите сама, ама тя не се кефи хич, но...вече е голяма аз да й ги мия Naughty Ти не можеш ли да си земеш "роб" за сутрешната смяна, примерно някоя леля да идва до обяд, хем ще водиш на време Ади, после ,малко разходка или там каквото искаш и така до обяд  Peace А иначе, не, че не искам да се "присламча" към неговата фирма, ама пРъвом трябва на него да му потръгне, пък после и аз да налазя. такава му е работата, че аз сега няма какво да върша, знаеш как е при "чистачите"  Joy Joy Joy Joy Joy работят сами

Peporaia внимавай с остатъчната хрема, защото днес Вероника я удари в ухото, пищя половин час, та набързо влезе в употреба и Отипакса, и Хексалгина  Peace

Приятна вечер Дами

# 547
Maris от доста време си мият зъбите сами т.е. малката гледа от батко си и да се брои и тя голяма...
pipiole очаквайки нещо подобно, превантивно сме сложили по една капка в ушите, Рая е правила преди отити.
Не ми станаха много ясни "черните дупки и депресиите" - МОМИЧЕТА, БИВА ЛИ ТАКА. Затворете очите, сложете "тапи" в ушите и си представете място, на което искате да бъдете. Поне аз така правя когато изпадна в подобна ситуация, особено когато децата бяха по-малки, аз бях почти 6 година в къщи и имах чувството, че света се движи покрай мен а аз стоя на едно място и само затъвам, затъвам... не искам да се връщам там.

Е, приятна вечер дами ние ще се отдадем на семейна съботна вечер пред ТВ-то.

# 548
Maris от 2 години си мие зъбите сама,че понякога и по 4-5 пъти на ден. Laughing
Ние преди малко се прибрахме от мола,оставих я да рисува ,а после в детският кът.Сега героите са уморени легна и заспа ,че утре е на предучилищна.

# 549
Уго, каква е часовата разлика с Бг?

# 550

Уго, каква е часовата разлика с Бг?

Няма,но тук магазините ,които не са в центъра работят до доста късно,около 22.30-23 през зимата ,а през лятото и до по-късно,а моловете поне до полунощ.

Лек и успешен ден на всички   bouquet

# 551
  • Plovdiv
Мерси за кафенцето, Уго! Grinning Имам нужда, снощи се прибрах в 12 от работа, а сега хуквам да водя Митака по уроци, после пак на работа. Wink Браво на малката, Лазар никога не иска да остава сам в подобни центрове - трябва да съм му пред очите. ooooh!
Ето линк за часовите зони, нагласила съм го сега на София, дамаск, защото това търсех. Grinning
http://www.convertworld.com/bg/time-zone/Дамаск,+Сирия.html

За зъбите - мие, но много настървено, чак си разранява венците, затова предпочитам аз да докоригирам. Въпреки всички мерки, миналата седмица се наложи посещение при тати. Призля ми като изрева от зъб и като видях бързо появилият се кариес, вече пулпит, щото си знам диването. Обаче то ме изненада за пореден път. Болеше го, ревеше, обаче държи устата отворена, че после пак отваря. Абе, юнак се оказа. Laughing

До после, момичета. Hug

# 552
Здравейте,

открих една снимка, която искам да споделя с Вас

http://picasaweb.google.com/pipiole/DropBox?authkey=Gv1sRgCL318o … 67905682376743106

Много ми стана хубаво като я открих  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 553
здравейте мацки.Издебвам докато терминатора спи  с  баща си и  още е здрав лаптопа.
ПЕперлия,Ния и всички опитвам се да мисля за нещо хубаво,но както го мисля така след няколко часа  ме връхлита нещо  лошо.ВЕче броя часовете до завършването на таз  седмица.Толкова  черна седмица не  съм имала,от както съм се родила.Успокоявам се че и по зле може да е.
В понеделник приеха баща ми в болница заради простата и не можеше да ходи до вс.ДО обяд разбрах че ще му правят малка операция,зада го закрепят.Не ми стигна това ами и майка се обади и ми каза че има Херния в хранопровода Shocked,което  за пръв път чувах там да има херния и може да се наложи операция.Вторник след операцията на баща ми разбрах че имал малко раково образование на края на пикочния мехур,което го онижощили.В сряда свекърва ми започнаха й припадаци някакви.ЧЕтвъртък майка ми каза  че й открили още и камък в  жлъчката и че й  e увеличен  черния дроб двойно .А тя нито пие нито пуши,ама както й да е.Оказа се че не може да й се прави  операций заради операцията на сърцето пие едно хапче което прекъсне ли го може да е фатално.Не се знае колко време може да кара така.В петък ронката се разкашря,веднага Осцилококциум и топли компреси,та леко я пресекох.Не ми стигна това вчера аз се разболях и така кашлям все едно съм пушила цял живот,даже и се давя от кашлицата и връщам поръчката.А днес Добри е не пощурял а направо подивял и едва едва го издържам.Троши всичко де що може,не чува.Още 10 часа дано не стане нещо лошо.Та как да гледам след всичко това весело момичета
СЪНКА радвам се че и при тебе вече е весело      
Изпращам ви прегръдки че целувки мога да ви заразя

Последна редакция: пн, 31 яну 2011, 19:27 от mama rosi

# 554
  • София/Осло
хлъц хлъц хлъц...хълцам си аз тук тия дни , а то що било
 съни Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Срещичка ???Винаги... Mr. Green
Но не аз ще избера датата ,защото има и по заети от мен ...
Аз съм свободна вечерите след 18  и събота и неделя е ок, когато кажете.
Много ми се ще да ви видя ,ама много....толкова време мина  Hug Hug Hug

поли, помня я тази снимка аз  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт