Прах за пране и омекотители / тема 2

• 118 912
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
  • В къЩи.
ooooh! А аз слагам омекотителя заедно с праха в началото  #Crazy
   Голяма грешка ли е?
Ако просто го зареждаш в пералнята заедно с праха не е проблем, защото тя си го поема с последното плакнене, преди това си седи в отделението.

bouquet

# 391
  • Бургас
luchkata, на Републиканска близо до пресечката с Гурко по посока от Гурко към Кирил и Методий от страната на детската градина
Дано си разбрала!

Благодаря много разбрах  bouquet

# 392
  • София, откъм тъмната страна
а тези кристали на вернел добри ли са и къде ги продават, цена?

Аз си го взимам от едно магазинче на Марин Дринов (София) и преди беше по 13 лева, ама сега са го намалили на 7  Party. На мен от всичките най-много ми харесва жълтия.

# 393
Хайде стига бе! Тия са големи спекуланти. Кой ще даде 13 лева за омекотител и то за 10 пранета. В Германия е 3 евро на дребно. А днес в Карфур видях, че има испански; към 7 лева беше.

# 394
  • София, откъм тъмната страна
Е те затова са го намалили  Laughing, защото явно е застоявал сериозно. В началото го бяха пуснали на 7 и си го купувах редовно (сигурно и други като мене), после го вдигнаха на 13(полакомили са се явно като са видели, че върви)  и аз и казах на продавачката, че са луди и спрях да го купувам(най-вероятно и другите клиенти също). И сега от един месец пак е намален. Явно в квартала сме го бойкотирали без да искаме и си върнахме старата цена!
Ох де да можеше така да направим и с топлофикация примерноо.... мечти, мечти   Whistling
сори за оффа.

Далече ми е карфура иначе ще имам впредвид, ако имам път на там да пробвам.

# 395
  • Варна
С интерес следя темата, последно перях с Персил от Турция и омекотител Вернел пак оттам /така се случи че имах възможност да си купя/. По ваши препоръки пробвах прах Омо и омекотител Сано. Искам да попитам, във Варна откъде на най-добра цена взимате омекотителя - за сравнение в кварталното магазинче розов Сано 1л взех за 5,50, а бял от друго малко магазинче за 5,90. Незнам това като цени как е по принцип  newsm78

# 396
Alexandra,   толкова   е  по  принцип  омекотителя  на  Сано.  От  белия ше  ти излезе   дори по  изгодно  да си  вземеш   туба  2л - за  10  лв.  Спестяваш  2 лв, иначе литровите  са по  толкова  колкото си  написала

# 397
  • София
Възмутена съм. По супермаркетите няма избор на бебешки прах за пране.
Или Тео-бебе или Персил Сенситив. Забелязах даже, че са близки като цена - 2 кг - 8-10 лв.
Искам някаква алтернатива, да му се не види!

# 398
v kaufland ot v4era e v promociq sano omekotitelite 2l. tuba 9 leva, ima nqkolko cvqta

# 399
Възмутена съм. По супермаркетите няма избор на бебешки прах за пране.
Или Тео-бебе или Персил Сенситив. Забелязах даже, че са близки като цена - 2 кг - 8-10 лв.
Искам някаква алтернатива, да му се не види!

Пробвай този: Baby Planet. Гръцки е, от производителя на Есекс (Rolco-Bianil) и определено е по-добър от Тео бебе.

Гледах го в Карфур. Прахът, както е видно, е в кутия за 23 пранета (1,840 кг) и струва около 12 лева.

Има още течен препарат и омекотител, но не съм сигурна за цените.

# 400
  • Варна
Обикновените омекотители се слагат при последното плакнене,

ooooh! А аз слагам омекотителя заедно с праха в началото  #Crazy
   Голяма грешка ли е?
Л-и-я зависи от пералната машина.
 На моята стара пералня(Уълрпул) омекотителя се слагаше в определено време накрая на цикъла, ако го сложиш по- рано пералнята си го дърпаше веднага и той си се изпираше. По- късно пак не става щото с пък си изтървал момента.Абе голяма глупост беше , най-редовно дрехите бяха без омекотител. Mr. Green
С новата ми пералня не е така слагам си го в началото заедно с праха и като му дойде времето,машината си го издърпва.

# 401
Имам въпрос за вернела на кристали(хареса ми жълтия),след пране ли с него ще имам ли силна миризма и меки ли ще са дрехите?Заслужава ли си?

# 402
За съжаление на всичките ти въпроси ще отговоря с "не".
Поне с моята пералня и прахът, който ползвах по това време, резултатът беше незадоволителен. Ни миризма, ни мекота. Но други явно са доволни.

# 403
извиняваи ти какъв омекотител ползваш ? Аз изредих много и все го тарся, да омекотява и много да мирише

# 404
  • В къЩи.
дон домат пералната ми е нова,на 6 месеца е. Не  е някаква скъпа и известна марка.
Май ще трябва да я дебна кога взима омекотителя  Mr. Green

Иначе усещам аромата на омекотителя.

Общи условия

Активация на акаунт