Прах за пране и омекотители / тема 2

• 117 743
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
Момичета,кажете ми за Бонукса-защо е боклук?
Само да вметна,че не разбирам нищо от БХ Grinning

# 406
  • София
Момичета,кажете ми за Бонукса-защо е боклук?
Само да вметна,че не разбирам нищо от БХ Grinning

Няколко страници назад писахме за това.
Не е боклук, но откакто го смених, разбрах какво е хубаво пране.
Оставаше ми по дрехите и цветовете избледняваха.

# 407
  • Варна
Щом дрехите си миришат , значи всичко е наред. Grinning

# 408
Дилянка,с какъв го смени?

# 409
    На моя син му потвърдиха диагноза атопичен дерматит и покрай всички други мерки, ще сменям праха за пране.  Tired Та вчера взех от Кауфланд Сано сенситив - намален е на 9 лв с подарък малко пликче омекотител. Моля се да е от праха, а не от някоя храна и да се повлияе добре. За сравнение - последните няколко месеца прах с Бинго и омекотител пак Бинго, но сега ще спирам омекотителя...

# 410
Внимавай да не предозираш праха, за да се изплаква добре. Течните понякога се изплакват много трудно и помисли дали ще ползваш. Бутонът "Допълнително/интензивно изплакване" на пералнята ти да е постоянно натиснат. Съвременните перални плакнат с твърде малко вода. Омекотителят наистина по-добре го спри. Дано дерматологът да ти е казал това, което и аз.

По въпроса с бонукса не съм съгласна с Дилянка. Бонукс е боклук на боклуците. Не мога да приема за свестен прах, който става на камък в чекмеджето, не се разтваря и остава по дрехите, не пере, рекламата му е от просташка по-просташка. Само миризмата му хубава, ама то си има омекотители за тая работа.

# 411
    Благодаря за съветитем аз взех на прах, не течен. Ползвала съм го най в началото и имам добри спомени. А такъв бутон не съм сигурна дали имам - пералнята ми е старичка АЕГ (без никаква електроника).

# 412
Ами провери, зависи колко е старичка. Старата ми Канди (купувана 1997 г., все още жива и здрава) няма такъв бутон, но прави пет плакнения с високо ниво, но пък кусурът ѝ е, че центорфугира едва на 400 об./мин.

# 413

На моята стара пералня(Уълрпул) омекотителя се слагаше в определено време накрая на цикъла, ако го сложиш по- рано пералнята си го дърпаше веднага и той си се изпираше. По- късно пак не става щото с пък си изтървал момента.Абе голяма глупост беше , най-редовно дрехите бяха без омекотител. Mr. Green
С новата ми пералня не е така слагам си го в началото заедно с праха и като му дойде времето,машината си го издърпва.

Колко стара ти е пералнята, моята е същата марка, дърпаше си омекотителя когато трябва и си зареждах в началото, но от 2 седмици започна да ми го дърпа в началото още с първото пълнене на пералнята с вода. А в чекмеджето забелязах се събира вода в отделенията. Някой може ли да ми каже как да си оправя този проблем, че ми омръзна да я дебна преди плакнене да слагам чак тогава омекотителя?  Praynig
Извинявам се че малко извън темата

# 414
  • В къЩи.
Какво ще кажете за омекотителите Malizia? Днес ги видях в Била,синия ми допадна като аромат .  Thinking

# 415
и за Рекса Grinning

# 416
  • София

Рекса е по-ниския клас прах за пране на Хенкел.
Без фосфати, май е хубав.
Като свърша Бингото, мисля да го пробвам.

Донесоха ми за тест някакъв омекотител Duel - сръбски.

# 417
   Та вчера взех от Кауфланд Сано сенситив - намален е на 9 лв с подарък малко пликче омекотител.

А докога е тази промоция дали знаеш?

# 418
предполагам че до понеделник-в Кауфланд са от понеделник- понеделник Peace

# 419
  • Варна

На моята стара пералня(Уълрпул) омекотителя се слагаше в определено време накрая на цикъла, ако го сложиш по- рано пералнята си го дърпаше веднага и той си се изпираше. По- късно пак не става щото с пък си изтървал момента.Абе голяма глупост беше , най-редовно дрехите бяха без омекотител. Mr. Green
С новата ми пералня не е така слагам си го в началото заедно с праха и като му дойде времето,машината си го издърпва.

Колко стара ти е пералнята, моята е същата марка, дърпаше си омекотителя когато трябва и си зареждах в началото, но от 2 седмици започна да ми го дърпа в началото още с първото пълнене на пералнята с вода. А в чекмеджето забелязах се събира вода в отделенията. Някой може ли да ми каже как да си оправя този проблем, че ми омръзна да я дебна преди плакнене да слагам чак тогава омекотителя?  Praynig
Извинявам се че малко извън темата
Старата е купувана 99 година, тя още си работи никога не се е разваляла,но е при свекърва ми.Винаги омекотителя си го е взимала накрая, то даже си го пише в книжката "с прогр. А може да прибавите омекотител или преп. за колосване "
Иначе като я купувахме беше една от най-скъпите тогава с много функции, но кой да се сети тогава да пита за омекотителя кога го дърпа. Mr. Green
И на мен ми беше писнало да  дебна.

Общи условия

Активация на акаунт