Прах за пране и омекотители / тема 2

• 117 734
  • 747
  •   1
Отговори
# 420
моля , за съвет ,ако си взема софтлан жълт прането ще ми мирише ли силно и трайно?вече се чудя какъв да си купя

# 421
моля , за съвет ,ако си взема софтлан жълт прането ще ми мирише ли силно и трайно?вече се чудя какъв да си купя

Няколко страници назад обсъждахме кои омекотители са трайни. За мен най-траен от които съм ползвала е Сано- жълт

# 422
И аз съм от Русе,не съм виждала от много години жълт сано,сега ползвам белия,но за да съм доволна слагам две-три дози и супер скъпо ми излиза.софтлана като гледам все доволни....

# 423
И аз съм от Русе,не съм виждала от много години жълт сано,сега ползвам белия,но за да съм доволна слагам две-три дози и супер скъпо ми излиза.софтлана като гледам все доволни....
Няколко страници назад потърси (извинявай че все те пращам, ама нямам време да ровя) бях сложила една карта къде в Русе е магазина от който можеш да си купиш жълт Сано  Peace
Как три дози душко, аз с една омирисвам целият апартамент. Но пък ако носа ми е душил правилно наистина че с една доза само жълтият го прави това, другите ми се виждаха по-слаби аромати.

# 424
Жълтият Софтлан мирише божествено на ванилия, примесено с флорален аромат. Един от най-трайните омекотители, които съм ползвала

# 425
Жълтият Софтлан мирише божествено на ванилия, примесено с флорален аромат. Един от най-трайните омекотители, които съм ползвала

и любим дедов  Grinning
Асоциации на модерна кухня, спретната домакиня, екзотични сладки. От винарските определения бих приложил стегнато тяло и незабравим послевкус Laughing

# 426
Само него ползвам от година време вече.
По принцип обожавам аромат на ванилия Heart Eyes.

# 427
много ви благодаря, но при мен май проблема е в силния аромат на персил гел немски  той убива миризмата на омекотителя,но пък пере жестоко.Сега ще пробжам и софтлана,дано е добре.Поздрави на ДЕДО ,той ми е фаворит. Аз съм луда фенка на прахове и омекотители, все нови и нови проби....

# 428
  • Бургас
Задравейте,

Може ли някой да ми каже в Бургас къде има магазини за паралелен внос.За центъра и Лазур става дума.Ще бъда благодарна Hug

# 429
На "Републиканска" до лаборатория Лина. На площад "Кирил и Методий" (скъп и прескъп магазин Кореком с немски стоки в търговския център) и малко по-надолу по "Генерал Скобелев" има едно малко магазинче, където също има. На "Цар Калоян" - от бившия Краснодар (входът на супермаркет Европа) тръгваш по улицата в посока "Богориди" (богат избор от цяла Европа; преди имаше немски, но последно като ходих повечето бяха гръцки и италиански, а от немските имаше само Корал и една кутия Ариел).

# 430
Guess Who, какво мислиш за тези статии?

http://blog.ekomama.net/category/materials/

# 431
  • София
Някой да знае нещо или да е пробвал прах за пране и омекотител DUEL?
Сръбски са, на фирмата BEOCHEMIJA.

# 432
Прала съм с DUEL-аромат момина сълза мисля,че беше.Да ти кажа не съм очарована,май е някаква средна класа прах,не е като да се пере с Ариел например ако така мога да го окачествя GrinningА омекотител от този вид не съм ползвала,незнам.DUEL според мен при ненапетнени дрехи ще върши работа,т.е. при не силно замърсени

# 433
  • Бургас
Guess Who много ти благодаря  bouquet smile3525

# 434
Още един  глас  за Софтлан омекотител , само че  син . Невероятно  траен и силен .

Общи условия

Активация на акаунт